Játék határok nélkül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen videó, ha megtudhatjuk?
Sziasztok!
alienbee!
Küldtem neked egy videót jó lenne ha megnéznéd és töltsd fel majd a YouTube channeledbe.
alienbee!
Küldtem neked egy videót jó lenne ha megnéznéd és töltsd fel majd a YouTube channeledbe.
Kedves Mindenki, aki megfordul ezen a fórumon!!!
Remélem hallottatok már a magyar JSfNet oldalról (meg persze a külföldiekrõl, amik nagyságrendekkel jobbak). Aki még nem, annak itt egy link: www.jatekhatarok.extra.hu
Én vagyok a webmestere.
Szóval, amint láttátok (vagy nem láttátok, nem tudom) nem igazán van idõm csinálgatni, ezért arra szeretném buzdítani az ehhez kedvet érzõket, hogy vigyék tovább az oldalt, vagy csináljanak újat,aki ért hozzá. Már nagyon sok játék határok nélkül-lel foglalkozó kis blog vagy fórum volt már azelõtt is, hogy az oldalt megcsináltam. És már kb. fél éve nem frissítettem. De szeretném, ha a rajongók valahol találnának friss infókat, úgyhogy akinek van kedve és ideje és kapacitása rá, hogy tovább vigye a JsfNet Hungary oldalt, írjon nekem mail-t:
[email protected]
Fõleg mert a külföldi webmestereknek is írnom kell, hogy mostantól nem én viszem az oldalt.
Várom a vállalkozó szellemû rajongókat!!
Betti
Remélem hallottatok már a magyar JSfNet oldalról (meg persze a külföldiekrõl, amik nagyságrendekkel jobbak). Aki még nem, annak itt egy link: www.jatekhatarok.extra.hu
Én vagyok a webmestere.
Szóval, amint láttátok (vagy nem láttátok, nem tudom) nem igazán van idõm csinálgatni, ezért arra szeretném buzdítani az ehhez kedvet érzõket, hogy vigyék tovább az oldalt, vagy csináljanak újat,aki ért hozzá. Már nagyon sok játék határok nélkül-lel foglalkozó kis blog vagy fórum volt már azelõtt is, hogy az oldalt megcsináltam. És már kb. fél éve nem frissítettem. De szeretném, ha a rajongók valahol találnának friss infókat, úgyhogy akinek van kedve és ideje és kapacitása rá, hogy tovább vigye a JsfNet Hungary oldalt, írjon nekem mail-t:
[email protected]
Fõleg mert a külföldi webmestereknek is írnom kell, hogy mostantól nem én viszem az oldalt.
Várom a vállalkozó szellemû rajongókat!!
Betti
Ja igen, ezen a linken még nem lehet letölteni, hanem ezen a linken:
http://www.ina.fr/archivespourtous/?full=jeux+sans+fronti%E8res&action=ft
De lehet, hogy nem mõködik, mert én nem próbáltam ki!
http://www.ina.fr/archivespourtous/?full=jeux+sans+fronti%E8res&action=ft
De lehet, hogy nem mõködik, mert én nem próbáltam ki!
Itt egy honlap, mely pár JSF rész letöltését tartalmazza:
http://jsfnetfrance.free.fr/?p=580
Ugyan egyikben sincsenek a magyagyarok, de akiket nem zavar a (gondolom) francia szöveg, annak szívesen ajánlom.
http://jsfnetfrance.free.fr/?p=580
Ugyan egyikben sincsenek a magyagyarok, de akiket nem zavar a (gondolom) francia szöveg, annak szívesen ajánlom.
Mindenkinek ezek vannak meg: 1999. 7., 8. forduló+Döntõ; 1998. 1., 2. forduló+Döntõ.
Ajánlom figyelembe a DC++ nevû letöltõ programot!
Ajánlom figyelembe a DC++ nevû letöltõ programot!
hey de nyakatekerten mondtad ezt, de hasonló kép vagyok én is! 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Sziasztok!
Ha bárkinek van a birtokában bármelyik rész, akkor én nagyon megköszönném ha hozzájuthatnék, természetesen nem kívánom ingyen!
Köszönöm!
Ha bárkinek van a birtokában bármelyik rész, akkor én nagyon megköszönném ha hozzájuthatnék, természetesen nem kívánom ingyen!
Köszönöm!
http://jsfnetfrance.free.fr/?p=569 Érdemeses megnézni.
Ciao Gennaro, nyügödj békében!
Ciao Gennaro, nyügödj békében!
Figyelj, ha mi azt tudnánk, akkor biztos szólnánk.
hali, le lehet tölteni valahonnan az összes részt (amiben mi is szereplünk)?
köszi
köszi
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Tudjátok mi lenne jó? Egy PC játék a JSF 1999-es évadjából. Azt szívesen játszanám.
meglessük
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
wow,wow,wowww!!!
Köszi mindenkinek, aki aláírta a petíciót! Magyar dömping, január 5-6!!!
Aki még nem tette volna, hajrá!!
http://www.gopetition.com/petitions/bring-back-jeux-sans-frontieres.html
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Köszi mindenkinek, aki aláírta a petíciót! Magyar dömping, január 5-6!!!
Aki még nem tette volna, hajrá!!
http://www.gopetition.com/petitions/bring-back-jeux-sans-frontieres.html
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Hát igen, én is ilyen választ kaptam:
"Sajnos kérésében nem tudunk segíteni, mert az adások jogai nem az MTV-t illették, így nem is került az archívumunkba."
Hmmm....
"Sajnos kérésében nem tudunk segíteni, mert az adások jogai nem az MTV-t illették, így nem is került az archívumunkba."
Hmmm....
Kedves MTV!
Tudnék egy érdekes és jó ötletet adni(A Játék Határok nélküllel kapcsolatos).
Mégpedig ez: 1. Ki lehetne adni az összes részt DVD-n, mert sokan vennék meg
Magyarországon. 2. Ki lehetne rakni az MTV honlapjára az összes részt, hogy
lelehessen tölteni. 3. Lehetne akár adásba is adni(új év szempontjából). Mondjuk
minden Szombaton este 8-órától. Sokakat érdekelne.*
*Lehet külön-külön is a 3 pontot, de lehet eggyütt is.
hph01
Erre a levélre ezt a választ kaptam:
Az ötleteire a következõket tudom válaszolni:
A Játék határon kívül c. mûsor jogtulajdona nem az MTV Zrt.-é így azt DVD-n kiadni
nem tudjuk,ugyan ezek okok miatt a honlapra sem kerülhet fel, az ismétlése is ezen
okok miatt akadályokba ütközne.
(Sajnos olyan sokakat nem is érdekel ez a mûsor)**
**Ez azért hülyeség. Itt ez a honlap példának!
Tudnék egy érdekes és jó ötletet adni(A Játék Határok nélküllel kapcsolatos).
Mégpedig ez: 1. Ki lehetne adni az összes részt DVD-n, mert sokan vennék meg
Magyarországon. 2. Ki lehetne rakni az MTV honlapjára az összes részt, hogy
lelehessen tölteni. 3. Lehetne akár adásba is adni(új év szempontjából). Mondjuk
minden Szombaton este 8-órától. Sokakat érdekelne.*
*Lehet külön-külön is a 3 pontot, de lehet eggyütt is.
hph01
Erre a levélre ezt a választ kaptam:
Az ötleteire a következõket tudom válaszolni:
A Játék határon kívül c. mûsor jogtulajdona nem az MTV Zrt.-é így azt DVD-n kiadni
nem tudjuk,ugyan ezek okok miatt a honlapra sem kerülhet fel, az ismétlése is ezen
okok miatt akadályokba ütközne.
(Sajnos olyan sokakat nem is érdekel ez a mûsor)**
**Ez azért hülyeség. Itt ez a honlap példának!
Gyerkõckorom legszebb tv-s emlékei fûzõdnek ehhez a vetélkedõhöz 😊
Mindig néztük a családdal 😊. Nagyon szerettem 😊
Mindig néztük a családdal 😊. Nagyon szerettem 😊
Köszi a válasz, majd írok nekik arról, hogy ki lehetne adni a JSF részeket DVD-n.
Sziasztok!
Szeretnék kérni tõletek valamit!
Én egy nagyon rendes gyerek vagyok.És én ki akarok szállni a fórumból.És alienbee visszavonom az elõzõ kommentemet.Ne írj nekem privátot!A Játék határok nélkül felvételeket pedig majd máshol elintézzük.Elegem van abból hogy folyton büntetõpontot adnak nekem.Én csak a Játék Határok Nélkül részekre és egyéb MTV-s mûsorok felvételeire vadásztam ebben az SG.hu/Fórum-ban.És szeretném felbontani veletek a kapcsolatot.Mert ez a fórum tele van idiótákkal és hülyékkel nameg bunkókkal.
Szeretnék kérni tõletek valamit!
Én egy nagyon rendes gyerek vagyok.És én ki akarok szállni a fórumból.És alienbee visszavonom az elõzõ kommentemet.Ne írj nekem privátot!A Játék határok nélkül felvételeket pedig majd máshol elintézzük.Elegem van abból hogy folyton büntetõpontot adnak nekem.Én csak a Játék Határok Nélkül részekre és egyéb MTV-s mûsorok felvételeire vadásztam ebben az SG.hu/Fórum-ban.És szeretném felbontani veletek a kapcsolatot.Mert ez a fórum tele van idiótákkal és hülyékkel nameg bunkókkal.
Szia alienbee!
Írt nekem egy SMGBAS nevû felhasználó aki nagyon bunkó és becsapott engem!Azt írta hogy megvan neki majdnem az összes rész!Erre õ meg azt írja hogy hagyjam békén és nem fellelhetetlen!Ha valakinek megvan a 9 hiányzó rész kivételével mind az összes rész akkor kérlek írj vissza privátban!
Írt nekem egy SMGBAS nevû felhasználó aki nagyon bunkó és becsapott engem!Azt írta hogy megvan neki majdnem az összes rész!Erre õ meg azt írja hogy hagyjam békén és nem fellelhetetlen!Ha valakinek megvan a 9 hiányzó rész kivételével mind az összes rész akkor kérlek írj vissza privátban!
Nah találtam egy ilyet az MTV Archívum oldalán:
"ARCHÍV anyag megrendelés:
Az Archívumban õrzött mûsorokkal kapcsolatos megrendeléseket az Üzleti és Termékfejlesztési Igazgatóságon írásban kell kezdeményezni. A Magyar Televízió magánszemélyeket csak személyes érintettség okán szolgál ki."
Hmmm.. mindenesetre van e-mail cím:
e-mail: [email protected] (Messina Györgyi)
e-mail: [email protected] Tarjányi Anita
"ARCHÍV anyag megrendelés:
Az Archívumban õrzött mûsorokkal kapcsolatos megrendeléseket az Üzleti és Termékfejlesztési Igazgatóságon írásban kell kezdeményezni. A Magyar Televízió magánszemélyeket csak személyes érintettség okán szolgál ki."
Hmmm.. mindenesetre van e-mail cím:
e-mail: [email protected] (Messina Györgyi)
e-mail: [email protected] Tarjányi Anita
Helló mindenki! Valaki nem tudja az e-mail címét az MTV-nek?
Megint büntetõpontot kaptam és 2 hét alatt jár le!Ezúttal az évekkel ezelõtti válasz keresésére és fórum teleírására kaptam!Mivel elegem van ebbõl és nagyon keresem a Játék Határok Nélkül részeket!Ezért úgy döntöttem hogy nem folytatom itt a fórumban!Ha Játék Határok Nélkül-rõl van szó akkor azt privátban fogom elmondani!
<#wilting>#wilting>
amúgy jókis mûsor volt ...
kéne egy ilyen megint =)
amúgy jókis mûsor volt ...
kéne egy ilyen megint =)
Boldog szülinapot Balazska1!
dredd0791!
alienbee!
SMGBAS!
Monoton!
geristar!
Ma van a születésnapom ma vagyok 16 éves!
alienbee!
SMGBAS!
Monoton!
geristar!
Ma van a születésnapom ma vagyok 16 éves!
mi volt itt<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
El lett már magyarázva hogy ne itt üzletelj a topikban hanem küldj az illetõnek PM et!
REAL MADRID
juuuuj ez nagyon jo musor volt 😞( emlexem mikor kicsike voltam h neztem 😊 nagyon jo volt 😄😄 regi szep idok😊
csak közöltem h nem fellelhetetlen magyarországon. nemtom melyik részek nincsenek meg, de nemsok hiányzik.
az viszont baj h VHS-en vannak meg és nemtom gépre felrakni... 😞
az viszont baj h VHS-en vannak meg és nemtom gépre felrakni... 😞
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
nekem majdnem megvan az összes rész amit leírtál h kéne.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

JÓ HOGY FELTÛNIK VÉGRE!!
Retardált vagy e?
ÉVEKKEL EZELÕTTI HOZZÁSZÓLÁSOKRA VÁLASZOLGATSZ ÉS VÁROD A VÁLASZT.. RÁADÁSUL JÓFORMÁN CSAK TE ÍRSZ MÁR EBBE A TOPICBA!!! NEM TÛNT FEL, HOGY AZ ELMÚLT 10 NAPBAN CSAK TE ÍRTÁL ÖSSZESEN 16 ÜZENETET?
De én nem szólok bele. Folytasd csak gyagyás. <#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2><#wilting>#wilting>
Retardált vagy e?
ÉVEKKEL EZELÕTTI HOZZÁSZÓLÁSOKRA VÁLASZOLGATSZ ÉS VÁROD A VÁLASZT.. RÁADÁSUL JÓFORMÁN CSAK TE ÍRSZ MÁR EBBE A TOPICBA!!! NEM TÛNT FEL, HOGY AZ ELMÚLT 10 NAPBAN CSAK TE ÍRTÁL ÖSSZESEN 16 ÜZENETET?
De én nem szólok bele. Folytasd csak gyagyás. <#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2><#wilting>#wilting>
Na mi van itt nem ír senki?
Igen a TV2-öt és az RTL Klub-ot fel kell számolni a sok szennyek miatt!
Igen egyetértek!
Melyikben mondta ezt a Gundi?
Melyik részben mondta?
Nagyon szeretném hogy ha megmondanád hogy melyik 3 rész van meg neked VHS kazettán?
Hát az MTV-sek azok még tudnak jó mûsort adni!pl.(Tiszta kvíz (már megszûnt!) , Csináljuk a fesztivált , Beugró , Presszó stb.)De a kereskedelmi TV-k azok olyan rossz mûsort adnak hogy nézni sem lehet õket!
Én is próbáltam keresni részeket a YouTube-on!De mindenhol ilyen rossz képû és minõségû görög részeket találtam!Apropó!Volt fent a YouTube-on két majdnem teljes rész!És a 93'-as szériából egy részlet!A széria részlet az Portugáliában volt , Coimbrá-ban és Tapolca csapata játszott benne!A két teljes rész pedig a 94'-es az Szlovéniában volt és a Kalocsa csapata játszott benne a másik pedig 95'-ös és Olaszországban Milánóban volt és Szeged csapata játszott benne!
Nekem is kéne egy rahedli rész!
Nekem 9 rész van meg nekem és 2 elméletben mert azt vagy nem küldik vagy nem tudom stb.Mindenesetre 9 biztos hogy van és 2 majd lesz elméletben!
1993-Rhyl 6.forduló
1994-Tal-Qroqq 2.forduló
1995-Vilamoura 3.forduló
1995-Vilamoura 7.forduló
1996-Torinó döntõ
1997-Óbuda 5.forduló
1999-La Castella 2.forduló
1999-La Castella 5.forduló
1999-La Castella 7.forduló
Ezek vannak meg nekem!
1998-Trentino 9.forduló
1998-Trentino döntõ
Ezek lesznek majd meg nekem!
1993-Rhyl 6.forduló
1994-Tal-Qroqq 2.forduló
1995-Vilamoura 3.forduló
1995-Vilamoura 7.forduló
1996-Torinó döntõ
1997-Óbuda 5.forduló
1999-La Castella 2.forduló
1999-La Castella 5.forduló
1999-La Castella 7.forduló
Ezek vannak meg nekem!
1998-Trentino 9.forduló
1998-Trentino döntõ
Ezek lesznek majd meg nekem!
Melyik francia adón volt?
Hát igen ez jó és értékes mûsor volt!Nem úgy mint most a Celeb vagyok ments ki innen , Hal a tortán , Balázs-show , Gyõzike , Mónika show és egyéb kereskedelmi hülyeségek!
Az volt az 1.forduló 1993-ban ami Rhyl-ben volt!
Hol hirdessem meg hogy milyen Játék Határok Nélkül felvételt keresek?
Melyik oldalon vannak fent TV Rip-pek a Játék Határok Nélkül-bõl?