Shattered Union
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok
Hol lehet a csalást megszerezni?
Ha tud segitsen a DLH Neten ezt a nevet nemtalálja.
De Trainer is jolene,ha van valakinek.
Köszi
Hol lehet a csalást megszerezni?
Ha tud segitsen a DLH Neten ezt a nevet nemtalálja.
De Trainer is jolene,ha van valakinek.
Köszi
hú de szar lehet genya, azé az arányokat nem túlozták el 😊) na mind1 még le se szedtem, annyit nem ér meg csak képek alapján mertem véleményt nyílvánítani... ilyen gamit...
..aloha..
..aloha..
probald ki a hearts of iron 2ot
May the force serve you well!
valaki probalta mar milyen? mihez hasonlit leginkabb?
May the force serve you well!
Ez nem lehet a Panzer General utódja, mert ez nem II. V.H.B.-s. Inkább a People's Generalé. Az volt ilyen modern fegyveres izé.
Valaki egyébként tényleg csinálhatna PG utódot. Most is a PG1-el gyûrök. Páratlan játék, a további részei sajnos már nem voltak ilyen jók.
Valaki egyébként tényleg csinálhatna PG utódot. Most is a PG1-el gyûrök. Páratlan játék, a további részei sajnos már nem voltak ilyen jók.
|Származási hely: Degec|
Leírná valaki, hogy hogyan kell elindítani?
nem nagyon nyotmam még vele 😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Bejött neked amúgy? Írhatnál róla pár mondatot.
fear megy nálam, ez meg nem😞(((
megy, sjana securom 7 mindenkinél megy..., ez nem sf3 kérem...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Megy vkinél? Securom 7 sajna😞
te szeritnem beteg vagy..., minek ebbõl is fps-t vááááááá
Na ja... Úgysincs olyanból még elég. <#wow3>#wow3>
Nos, ha van valaki akinek bejönnek az ilyen progik, akkor annak elmondom, hogy már aranyba ment és szedhetõ a gém. Csak hétvégén fogom kipróbálni, de ha visszahozza a PG fílinget, akkor nagy bajok lesznek az alvással ismét. 😊
Honlap
Honlap