Amatőr MeGaMixerek...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

háááát felbátorítottál 😊

köszike szépen!!!

<#worship><#worship><#worship>

Üdv Remixer.Látom te is csatlakoztál a Vittorio társaságához.Érezd jol magad köztünk...<#wave>

várjuk 😊

<#puszi><#integet2><#worship>

thx..de mondom..már váltottam egy picit..talán a héten még fenn lesz 2 uj szerzemény!

DJ Skyline
az I...64 egész jó!<#eljen>

???

DJ Skyline
ez még jobb!😄
<#eljen>

Örülök hogy megmutatták nekem ezt a topicot.
Énis amatõr zenész vok...de nem csak remixer ! 😉
Ha gondoljátok...látogassatok el ezekre az oldalakra.
Vittorio.hu vagy a saját oldalamra..bár ez még nincs frissitve: djpsyho.atw.hu
Remélem tetszeni fognak a zenék. bár most az utobbi 2 hétben erõs változáson mentem át!

DJ Skyline
jó lett!<#eljen>

nos itt a végkifejlett anyag :
TheReMiXeR - Trance Christmas 2005

Akit érdekel az szeggye és véleményezze...

Tenksz

épp azon vagyok 😊

nekem is tetszik, bár a tuc-tuc hangszer eléggé szokványos, még finomíthatsz rajta
viszont a háttér elemek tetszettek

köszi a véleményt!

tiestohoz csak annyit fûznék, hogy inkább maradjunk a trance mûfaj jelzõnél 😊

<#puszis><#wink><#worship>

mila69en
huhh ember ezt te csináltad?😄D az eleje nem tetszik de a közepétõl a még a szõr is felált a hátamomn annyira jó<#buck> fõleg mikor bejön aza szintis musika vagy mi....csak gratulálni tudok😄D korrekt nagyon bár kicsit olyan tiestos

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

itt egy demó, igaz nem mix, hanem privát song lesz majd ha kész lesz...

kéne véleményezni cimborák! remélem tecceni fog 😊

Demo muzsika

😊)))

Boci Boci Tarka még 1x mert változott az elérés

TheReMiXeR - Boci Boci Tarka 2005. RMX (Crazy Singer version)

Én se... egérrel kell bepötyögni a cuccot, de természetesen lehet manuálisan egy keyboard segítségével is...

IMYke2.0.0.0
A baj csak az, hogy nem tudok zongorázni... <#rolleyes><#schmoll2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kezdjük el 😊

kell:

ACID - SoundForge - FruityLoopsPro

Csinálj valamit! pl. valami egyszerû dallamot utánozz le...

Ez nem lerázás!!!

Hidd el nincsenek trükkök... gyakorlás az van ezerrel <#pias>

Egyszerûsíteni nem lehet... mindent folyamatosan és ésszerûen kell felépíteni!
Nagy titka nincs...

IMYke2.0.0.0
Leráztál... <#schmoll2>
Angolul tudok, az nem gond.
A gond az, hogy a trükköket és az egyszerûsítéseket nem ismerem, amikre egy tapasztalt emberke gyorsan rá tudna mutatni - erre gondoltam Tõled...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A szoftverek mûködése egyértelmû, kézenfekvõ...
Angollal hogy állsz?

Mert a legjobb segítség, ha elolvasod a "kezelésijét".

Megjegyzem amit én tudok, azt mind saját magam tapasztaltam ki.
Ez azt jelenti, hogy bárki elsajátíthatja!

Innentõl kezdve amennyi idõd van rá!
<#nezze>

IMYke2.0.0.0
A felsoroltak közül van: 2. 3. 4. 7. 8.
Ami megoldható: 5. 6.
Amiben Rád volna szükség: 1.

<#vigyor><#whatever>

óóóó ez érdekes kérés...

1., 1-2-3 szoftver használatát kell megtanulni minimum közepes szinten
2., kell egy kis "abszolút hallás" (már fél hallás is jó 😊 )
3., kell egy kis vas (hardver)
4., lehallgató rendszer
5., rengeteg gyakorlás
6., rengeteg idõ
7., egy kis háttér anyag (pl. hangminták)
8., és ami a legfontosabb : ötlet

😊

IMYke2.0.0.0
Én igazából rettentõ kiváncsi vagyok - s tudom, hogy 7-8 évnyi, saját tapasztalásból fakadó tudást nem lehet "átsugározni", átadni, de én ilyen zenéket akarok készíteni (!), de a tudásom zéró... ergo, okíthatnál <#whatever><#nyes><#smile>
Lenne rá valamiképp mód?

ReGGelit!

Senkinek semmi véleménye azóta? Nem szép dolog a kisebb emberekkel való "nem foglalkozás" 😊

Hajrá mindenki tõccsön és teszteljen és írjon is hogy milyen!

Üdv.Én

<#wave><#wink><#integet2><#hehe>

IMYke2.0.0.0
Gondolom, ehhez már zenei szaktudás is kellett - nem simán ACID.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#vigyor><#vigyor>

Itt a mai termés is 😊

TheReMiXeR - Boci Boci Tarka RMX 2005.

TheReMiXeR - Boci Boci Tarka RMX 2005. (Crazy Singer version)

Egyétek vegyétek hallgassátok.... 😊

1 LOL-t megér 😊

😊 nekem tetszik

IMYke2.0.0.0
Nem rossz!
De nekem jobban tetszett a korábbi. <#nyes>

Nos itt van egy fullos verzió a Mátyás Király "remixébõl"
TheReMiXeR - Mátyás Király RMX 2005.

Óóóó igen, ezt a megamixes dolgot végül is már kitrágyáltuk, de köszike 😊

A demóval kapcsolatban pár gondolat...
-A zenék azok tényleg egyéni izlés kérdése. Mindig van olyan nóta ami mindenkinek nem fog bejönni. Talán jobb lesz majd egyben hallani a mixet. Arányaiban talán több lesz benne az olyan szong ami bejövõs mint ami nem.
A zenéket 80-90%-ban egy kis nosztalgiázni vágyó "csapat" hozta össze kb. 1-2 hónapos kérdezgetés árán. Nem titok, hogy a prohardveren van egy ezzel foglalkozó topik és ott jöttek össze a számcímek.

-A mixnek már van egy 38-39perces demója, ami (szerintem) majdnem kész mixelés technikailag. Abban nem fogok már nagyon változtatni semmit. Ez a mostani 13:44-es demó kiforratlan munka még, nagyon nyers mind mixelésileg és effektezésileg is. Mikor összeteszem az elõzõ résszel természetesen ez is "megszépül" majd.

-Sajnos nagyon lassan készül, mert csak hétvégenként van 1-2 órám vele foglalkozni, mivel sok a munkám, tanulok is mellette és mindig összejön még más egyéb teendõ is... de majd még idén elkészül az tuti 😊

Lényegesnek tartom egyébként, hogy mihez viszonyítjuk majd ezt a mixet. Fontos szem elõtt tartani, hogy nem kaptam a kiadóktól mester anyagot, hangmintákat azaz semmit, mivel nincs kiadó, nincs szponzor, nincs semmi anyagi támogatás hogy jobb legyen a mix, hogy olyan legyen mint ha egy igazi több milkás stúdióban készülne... Lásd a kiadott mixek...

1db PC-n készülnek és hát munka mellett... amit én pluszban hozzá tudok tenni az a zenék szeretete és az amatõr mix-technikai tudásom amit senki nem mutatott, nem tanított... 7év gyakorlása...

Talán még így is megállja majd a helyét a kész anyag... bízom benne, hogy sok velem egykorú vagy idõsebb fazonnak, barátnak, zenekedvelõnek tetszeni fog...

Természetesen köszönöm a véleményezést! További tanácsokat és észrevételeket szívesen várok!

Üdv. TheReMiXeR

Nem akarok külön hozzászólásokban válaszolni:

Megamix:
1. "A "megamix" az egy csapat / énekes slágereibõl kevert egyveleg, effektekkel sûrítve."
2. "Amikor összekeversz mondjuk 50-60-70-80-90-100 zenét 1 órába full effektezve, teletûzdelve acapellákkal..."

Igen mindkettõt szokás megamixnek nevezni, de a "mega" jelzõ csak marketing okok miatt ragadt rá ezekre a mixekre. (amennyire én tudom)

"Itt egy MeGaMiX demója, amit még nem fejeztem be..."
+ Hibátlan
vannak benne nagyon jó számok
- Egy két váltáson szerintem még lehetne javítani(2:36;7:00)
sok szám nem tetszik benne
Ö: Az hogy mi a véleményem a számokról természetesen ne vedd figyelembe. Kiváncsian várom a kész produkciót.

Oks, akkor eddig 1 szavazat már van 😊

Ha összejön pár pozitívabb vélemény akkor elõveszek még több "alapot"...

IMYke2.0.0.0
Jöhet ezerrel! Ez nagyon jó!!!

itt egy próbálkozás
Mátyás Kircsi muzik

5-10perces megoldás, ha van rá igény megcsinálom rendesen...
Nos?

Taylor
Thx a választ.

Okés!!!

Várom!

Üdv.Én

A kérdés jóóóó <#wow1>

Készülget a mix, már sokan várják. Szerintem ha jól haladok vele, akkor legkésõbb decemberben "kint" lesz 😊

Perpill 51-52perc van meg, a terveim szerint 70-80 körülire szeretném duzzasztani!

Üdv.Én

Taylor
Hello, nemrég leszedtem azt a demo mixedet, és tökre tetszik. Szóval az lenne a kérdésem hogy mikor lesz kb. kész teljesen?

IMYke2.0.0.0
Én készülök... vannak már terveim is.
A többiek addig csak feltesznek vmit a netre...
A régi cumóim közül majd meg mazsolázok, ami méltó lehet topik témájához.

Mixerek Jelentkezzetek!!!

Anyagokat osszatok meg másokkal, itt az idõ, hogy az eldugott anyagokat elõszedjétek és és és és a "közönségnek" bemutassátok!

Hajrá hajrá!!!

Nem is gondoltam annak bibibibiiiii <#wave>

IMYke2.0.0.0
Nem kötekedni akartam... <#whatever>

Nemtom <#wow1>

Lehallgatásra ezeket használom:
-Tannoy Profile 632
-Teac A-H300 (minden 0dB-n...)
-AKG K141 Studio

Nekem ezen a rendszeren jól szól...
Mondjuk a régi zenéket ugye csak mp3-ból tudom elõvarázsolni... azok meg ugye...

Egyébként ez még nincs masterelve, csak egy kis demócska.