Amatõr MeGaMixerek...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
==============================
1. Orient-Express (Club Orient mix) (6:44)
2. Orient-Express (This Night) (5:41)
3. Orient-Express (Extended mix) (6:59)
4. Orient-Express (Orient In Trance) (6:42)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elõször is, ez egy jó értelemben felfogott dance szám, a mai sallangos fade-ket messze kerüli. Az arab fílinget a drumok hivatottak szolgáltatni, minden más - a 2, egymást kiegészítõ szinti téma, a samplerek és a basszus - hamisítatlan dancefloor.
S mindezen jellemzõk miatt merem állítani, hogy a tegnap talált - direkt kerestem ilyen zenét! - arab ethno pop zene eme újszerû, high-tech alapokra helyezve ütni fog!
Ha valaki ismeri Laut-Sprecher: Orient Express (Club Orient mix) c. számát, az tudja, hogy mire számítson...
[az említett zeneszám megszerzése, és legalább 2x meghallgatása kötelezõ házifeladat minden topikolvasónak! <#hehe>#hehe>]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Még nem tartom publikációra késznek, de van már munkacíme:
i2k: Arabian Feeling - és eddig 3 verzió van belõle:
- Radio Dub mix 3:25
- Extended mix 9:05
- Dance mix 9:05
Tegnap este találtam egy hihetetlenül jó arab zenét és azt vokálostul beledolgozom, na akkor lesz kész csak igazán! :)
Ha valakit érdekel a mostani zenei alap, akkor csökkentett bitrate-ben fellökhetek egy kis mintát délután...
Sandra: Maria Magdalena
Te pedig errõl beszéltél eddig:
Sandra: Little Girl
Amúgy, már másodszor jelzem, az általam készített anyag csak szemléltetésre készült, könyörgöm! Összesen 5 percet foglalkoztam vele - amennyi idõ alatt összelõttem az alapot
Komolyabb erõfeszítéssel nem lett volna ilyen gyenge eredmény, elhiheted.
ebben kicsit elveszik az ének
lássuk a mestert P
Bármilyen alapot rákeverek, meg is vagdosom neked a számot, ha akarod. <#nyes>#nyes>
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ezt ma remikszeltem
egy saját 2004 szong kicsit frissítve
TheReMiXeR - Spanish Sun 2006.
Jó TõTiT!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mert ha igen akkor azt tudom mondani, hogy nem<#puszis>#puszis>
Sandra...Little Girl (i2k)
Egy gyors szösszenet Tracktor-ral.
Snap: The Power az alap <#nyes>#nyes>
Van accapellád?
Ha nem lenne benne "hiba" akkor nem is lenne jó :)
Mindenkinek tetszett, sajnálták is, hogy vége lett.
Nekem is régi nagy kedvenceim vannak benne, és csak egyetlen érdekes átkeverés tûnt fel benne (a Living on my own, a Flames of love-ra), de nagyon kellemes élmény volt hallgatni! ;O)))
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nem vagyok regisztrálva.
De látom, te ott Breki1 becenévvel futsz... :)
Majd otthon beugrok :)
A mixel kapcsolatban hasonló információ birtokában vagyok én is... Azzal valszeg én nem tudok mit kezdeni... Sajnos erre nincs feles pénzem...
Max úgy tudnék vele foglalkozni, hogy valaki olyan fantáziát lát benne, hogy mindent elintéz, kiszúrja a szemem valamivel és teljesen más név alatt jelenik meg...
Vagy még az is van, hogy valaki azt mondja (egy kiadótól) hogy itt vannak a zenék, ebbõl öcsém csinálj egy mixet 1 hét múlva és ennyit kapsz érte... és utána elfelejtjük egymást vagy majd még adok neked ilyen melót...
Szerintem nagyjából így tudna mûködni a dolog.
"az a spanyolos instrumentál"-ról annyit, hogy ha kell az illetõnek esetleg jobb minõségben, frisebb verzióban akkor az megoldható... mert én azt vettem ki, hogy rákerülhetne valamire... :)
Üdv.Én
Az örömzenélés elõnye, hogy senki sem szólhat bele és nagyívben lehet tojni a világra... <#hehe>#hehe>
"Az önálló dala egész jó, meghallgattam ("az a spanyolos instrumental"most nem jut eszembe a címe..). Mi hamarosan keszülünk magyar illetve új zenei produkciókat tartalmazó újdonságokkal. Ha lehet, majd felteszem valamire. Nekem tényleg tetszik.
A mixre még nem volt idõm, de üzenem: csak úgy talál kiadót ha le is jgosítja a mixet. Az egy 30 trackes produkciónál kb. 3-4 hónap. És neki kell megkeresni a jogtulajdonosokat(net, fax, levél...).Begyûjteni, korrektúrázni a szerzõdéseket,
alkudozni a royaltyról.
Így köthet egy 3-5-7%-os szerzõdést, ha szerencséje van. Ha kap promóciót a mûre kiadó által megítélve akkor elmegy egy 2-4 ezer példányban. Ha TV-t is alávágnak akkor ez 5-6 ezer is lehet. Ha a CD nagykerára (PPD) a szerzõdésben 1800-2000 Ft, a kazi ennek a fele,és mondjuk 50-50%-ban fogy el az elsõ verzióban (kb.2500-3000db), akkor kereshet 2-300ezer Ft-ot... Negyedéves elszámolás van, általában még ekkora összegeket is elhúznak kifizetés szintjén 2-3 negyedévig, függetlenül attól, hogy mondjuk az elsõ negyedévben elment a kifizetendõ mennyiség....(Valamibõl nyaralni kell évente 4x)
Nem elvenni szeretném a kedvét, hanem "felkészíteni".
Aki nem járatos ilyesmiben, azt 2 perc alatt behúzzák a csõbe. De az itthon végülis értékelendõ, mert ez azt jelenti "foglalkoznak vele"....
Érdemes stúdióköltséget kérni, azzal lehet a legjobbat "kaszálni". Az kb. 3-500 ezer
froncsi áfával. Pár kiadó nem ad, magától senki nem fog, de határozottnak és keménynek kell lenni. Warner, Record elõnyben.
"
fõleg a melóba menetel...
ha érdekel privátban szívesen adok egyébb infót