Horribilis villanyszámla
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idén 2k-t visszakaptunk mert ügyesek voltunk, vagy... ki tudja, lehet még kapunk egy csekket? xD
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
azért hamar lejjebb adták:
-nem is annyi hanem ennyi.
Kicsit hasraütõs a figura nem?
Áramot lopni megcsak ugy lehet,ha a Mérõóra utáni konnektorba vki ugy dugja be a "háztartását",hogy te azt nem veszed észre!
Az óra csak azt számolja,hogy mennyi áram"fogyasztás" megy át rajta!
Tehát simán csak ugy nem lehet lopni áramot,ha vki felmászik az oszlopra és ottan köt rá pl egy hajszáritot
Vagyis hát lehet,csak oda már nem a Te mérõórád van becsatlakoztatva!
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Fákjúal!
120k apám kiszámolta, hogy a gépem fogyasztott sokat(persze, hogy én vagyol a hibás 😊 )
Ja, mondom 1500kW-ot vesz fel óránként 😄DD
Kiderült, hogy nem emelték a havi kW-ot amire számláznak hanem visszadobták 55-re a 130 helyett (lehet pontosan nem, ez volt de hasonló értékek, ha valaki szorgalmas számoljon utána 😊 )
Persze ki kellett fizetnünk, az elnézéskérésükkel meg sokra mentünk...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
aztán lehet hogy kiderül hogy mindenki a ti áramotokat használja😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
aztan egyesevel visszateszed oket es figyeled mikor "indul meg"
vagy ennek nem ez a legalapvetobb modja?<#fejvakaras>#fejvakaras>
bocs nehéz kihagyni, sok szerencsét, hogy megold!!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)
Az nem fogyasztja, hanem termeli az áramot.
Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Fákjúal!
Mikor megjött a csekk,azthittem megüt a guta.Rögtön fel is hívtam
õket,és azt állították,hogy már 2 hónapja figyelik,nem üzemeltetek-e
valamiféle vállalkozást (pl nyomdát) a lakásban.Aztán kijöttek leellenõrizni
az órát,és kiderült,hogy mikor az 1 kilowatt pördült egyet,akkor a 100-as is
pördült egyet.Sûrû elnézések közepette kicserélték a villanyórát,azóta semmi gondom vele (velük...)
ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
(Eon)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Fákjúal!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
shit happens
amikor aztán 60E Ft-ra rúgott a számla, apámnak gyanús lett a dolog :p
mos (elvileg) minden rendben. csak kevesebb a warez hehe
4 hónapja vettünk át egy kis boltot, össz-vissz két hûtõ van benne (cola, fagyi), és ma ránéztünk a mérõórára az átvételhez képest ledöbbentünk.
Ilyenkor mi van? Lopják az áramot? Rossz a hûtõ vagy az óra?