Renegade Paintball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:o)
Ha interneten játszom miért nem látom az ellenfeleket? Bezzeg õk látnak engem söt le is tudnak löni, de van hogy vakon nekem is sikerül. Segítségeteket elöre is köszönöm.
A noob-ok támogatója az MSX.
én is szívesen játszanék a játékkal vagy a sima Renegade-el
ezt még nem néztem de ha össze jövünk elegen Himachin keresztül biztosan mindkettõvel tudunk majd játszani!
[email protected]
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Indítok egy szervert hogy jo legyen nektek nekünk 😄 SyLeS a anevem gammába szervernek nem tom mi lesz valszeg SyLeS's server 😄 midn1...gyertek fel 😉
u dont have to listen anybody else but me
letöltés meg lett fejtve
de ez a rohadt játék sehogy se nem akar elindulni. mármint a kicsomagolása.
letöröltem.
de ha valakinek megvan a rld-mxat.rar eskõ része meghálálnám ha átküldené...
ez a wanadoo oldala mind szép meg jó, de hogy kell letölteni? mert hiába regisztrálom magam nekem nem indul el
Itt megvan valakinek a teljes játék? Ha igen, akkor mondja már el lécci, hogy honnan lehet megrendelni, letölteni, megvenni, mert nekem is nagyon tetszik. :-) Elõrre is köszi: Ádám
Köszi!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Nekem most volt szerencsém kipróbálni, és mit ne mondjak, nagyon frankó lett! Istencsászárral egyett értek.
De most õszintén mi a büdös retkes f*sznak paintball pcre? Paintballnak az a lényege, hogy természetbe kimozduljon az ember és a haverjaival jót szórakozzon(nem beszélve a kis mozgásról is ami vele jár),úgy hogy egy háborút utánozzunk valamilyen szinten.
De most értitek, pcre ott van pl a counterstrike minek kamu fegyverekkel lõni kamu gépen amikor vannak élethûbb játékok is? 😊
Atyaúristen de negatív lettem 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
-Grafika szép, belsõ nézetbõl a saját karakterünk animációja amik nemtökéletes ebbe tudok belekötni..
-Hangok jók a lövés hangja egy az egyben élethû, Kemény rock megy alatta hangulat jó
-"gumiszobás-arénás" dologról annyit hogy természetesen vannak benne kinti terültek nem is akármilyenek szépek és jó nagyon amolyan igazi valóságos paintballos pályák ( képeken láccik majd )
-szabályok pofon1szerûek és valósak teamba kezdõhelyrõl indulsztársaiddal kék és piros csapat ( megadott mennyiségû golyoval asszem 100 ) valakit eltalálnak felteszi a kezét és " meghalt ", persze aztár ujra éledsz és kezdõrõl indulhatsz tovább.
-Van benne ctf, king of the hill, sima lõdözés eddig ezeket láttam ( még nemmerültem bele csak megnéztem a gémet ) 1 pályán 3 forduló van 2õt megnyer 1 csapat akkor értelemszerûen nyer..
-career mod is van ahol lehet a pályákat és modokat unlockolni
-ja fegyverek is valósak semmi extra lézer szar mer ilyenek..
-multi is va net/lan mivel crack nemkell neki és updatelni is tudtam a gémet igy lehet neten osztani..
naggyábal gyorsan ennyi, nekem teccik ellehet vele szórakozni..
Ime pár kép:

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én legutóbb a Gotcha! -val játszottam, az jó volt, de ez a gumiszobás-arénás felépítés valahogy nem tetszik.
a Digital Paintball a HL-hez 1000x jobb !!
abba csak az a kár hogy nincsenek botok!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
kép + info
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES