Az interneten is követhető a Husszein-per
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtom!
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#crazya>#crazya><#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
"Minden értelmes ember elmenekült innen az USA-ba"
És Te hogy-hogy nem? 😊
"...sz*arrá romboltuk az infrastruktúránkat "
Az USA légiereje ezt sosem tenné meg.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
"Minden értelmes ember elmenekült innen az USA-ba,Svájcba stb" - a zsidók egy része menekült el, az pedig közel sem jelenti azt, hogy azok "értelmes emberek" lennének. Csak annyit jelent, hogy nem akartak akkor meghalni. Másrészt akik elmenekültek, azok már vagy meghaltak, vagy matuzsálemi korúak.
PS: a mi színvonalunkat nem nehéz felülmúlni. Egész Nyugat-Európa felülmúl minket gazdaságilag. És akkor még a távol-keletrõl nem is beszéltem.
Meg hogy ki a bûnös,meg ki nem,ezzel egyet kell értenem a #16-os beszólássának a mondatával:"az igazi nagyok mindig a háttérben maradnak, sosem látod õket."
<#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent>
Tudod, készült egy könyv, amely felsorolja azokat az államokat, amelyek valamiért utálják USA-t.
A címe: világatlasz 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Tehát az, hogy a nyugat kezdetben támogatta Szaddamot azért volt, mert eleinte valóban egy haladó vezetõként tûnt fel a nyugat szemében, õk sem láthattak a jövõbe, nem tudhatták elõre, hogy õ lesz a térség egyik leghataloméhesebb diktátora.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
-???
-Szombatnapon ingyen disznóhús.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Amerika - és a világgazdaság bajban van. A Peak Oil jelenség (a vészesen fogyó és épp ezért dráguló kõolajkészlet) lépésre kényszerítette az USA-t: a hátralévõ idõben birtokba kell vennie és meg kell õriznie Földünk legnagyobb kõolaj-készletét, azaz a Perzsa(Arab)-Öbölben ki kell vívnia a hegemóniát. A képlet egyszerû: akié az olaj, azé a világuralom.
Assdf: a demokrácia mint olyan egy utópia. Az ún. nyugati típusú demokráciák (amelyek az egyén fontosságát, a kapitalista érdek- és értékrendszert hirdetik önfennen) sem képesek megbírkózni olyan problémákkal mint pl. az emberek eltérõ képességeibõl adódó egyenlõtlenségek (vannak pl. erõsebb, okosabb és rátermetebb emberek, a gazemberekrõl nem is szólva) az emberi természet (az elsõ én vagyok) és az ezekbõl eredõ, nagyon végletes orwelli társadalmi rétegzõdés. Tény és való: demokráciánkban kellõ agresszivitással, intelligenciával másokból nagyszerûen meg lehet élni, és a színfalak mögött (mint mindig) a szûk legfelsõbb réteg érdekei szerint épül fel a rendszer.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Mellesleg próbálj meg egy zsidóval disznóhúst etetni, esetleg erõszakkal. Vagy egy indiaival marhahúst...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
"A vád szerint egy 1982-es merényletkísérlet után 140 síita kivégzését elrendelõ Husszein ellen ez az elsõ per". (Persze ilyenért sok államférfit el lehetne itélni, bokorgyurit is, aki ráadásul máshol öletett, nem a saját hazájában)
Az amerikaiak azért rohanták le Irakot, mert ott állítólag tömegpusztító fegyverek voltak (amibõl egyet sem tudtak felmutatni).
A valódi ok persze az olaj volt. Mégpedig azért, mert már Szaud-Arábiából is nagyon ki kellett vonulniuk, és kellett egy 100%-ig az ellenõrzésük alatt tartott nagy olajmezõ.
Irak az embargó alatt is adott el titokban olajat, csak persze nem az amerikaiaknak. Betelt a pohár, lerohanták.
Ha IRAQ-ot lerohanták és lebombázták, évek hosszú során zárlat alatt tartották, azzal a kifogással, mert Sadam bûnös, mert ugye ha nem ez lett volna akkor mivel igazolnák a bombázást, és most nem is biztossak benne, hogy Sadam bûnös, ugyanis tárgyalási folyamatra van szükség. Most ha Sadam elméletileg felmenthetõ, vagyis a tárgyalás során mondjuk bebizonyosodna, hogy ártatlan, akkor ki a felelõs az IRAQ-i háborúért? Ha meg nem téma, hogy Sadam ártatlan, akkor meg minek a tárgyalás?
Különben ez a mese igaz pl. Milosevich-re is, bombáztak egy országot, mert Milosevich bûnös, romboltak, életeket oltottak ki, és most meg persze nem is olyan biztos, hogy bûnös, sõt tárgyalás kell, mert lehet, hogy az ember ártatlan ugye? Na ha ártatlan akkor miért bombáztak, ha meg azért bobmáztak mert bûnös akkor minek most a tárgyalás?
Na ezt szerintem el kellene nevezni Milosevich-Hussein Paradox-nak... habár nem felelõssek ebbõl a szempontból, ezért inkább Einstein kijelentése a meghatározó, miszerint az emberi hülyeség végtelen, de engedjétek meg, hogy egy picit kibõvitsem azzal a ténnyel, hogy minnél jobban közelít a hülyeség a végtelenhez, annál jobban fogadják el az emberek mint megdönthetetlen tényt. Különben ha az én személyes véleményemet kérdezné valaki az ügyrõl, mind a kettõt átadnám azoknak a tömegeknek amelyeknek a legtöbbet ártott. Ha azok elengedik akkor tényleg ártatlanok, ha meg azt tennék velük amit gondolok, akkor legalább a nyugat lemosná magáról ezt a hülyeséget, persze csak részben.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Ha IRAQ-ot lerohanták és lebombázták, évek hosszú során zárlat alatt tartották, azzal a kifogással, mert Sadam bûnös, mert ugye ha nem ez lett volna akkor mivel igazolnák a bombázást, és most nem is biztossak benne, hogy Sadam bûnös, ugyanis tárgyalási folyamatra van szükség. Most ha Sadam elméletileg felmenthetõ, vagyis a tárgyalás során mondjuk bebizonyosodna, hogy ártatlan, akkor ki a felelõs az IRAQ-i háborúért? Ha meg nem téma, hogy Sadam ártatlan, akkor meg minek a tárgyalás?
Különben ez a mese igaz pl. Milosevich-re is, bombáztak egy országot, mert Milosevich bûnös, romboltak, életeket oltottak ki, és most meg persze nem is olyan biztos, hogy bûnös, sõt tárgyalás kell, mert lehet, hogy az ember ártatlan ugye? Na ha ártatlan akkor miért bombáztak, ha meg azért bobmáztak mert bûnös akkor minek most a tárgyalás?
Na ezt szerintem el kellene nevezni Milosevich-Hussein Paradox-nak... habár nem felelõssek ebbõl a szempontból, ezért inkább Einstein kijelentése a meghatározó, miszerint az emberi hülyeség végtelen, de engedjétek meg, hogy egy picit kibõvitsem azzal a ténnyel, hogy minnél jobban közelít a hülyeség a végtelenhez, annál jobban fogadják el az emberek mint megdönthetetlen tényt. Különben ha az én személyes véleményemet kérdezné valaki az ügyrõl, mind a kettõt átadnám azoknak a tömegeknek amelyeknek a legtöbbet ártott. Ha azok elengedik akkor tényleg ártatlanok, ha meg azt tennék velük amit gondolok, akkor legalább a nyugat lemosná magáról ezt a hülyeséget, persze csak részben.
a fenti képen látható emberen kívül még több mint 10 ilyen hasonmmása van/volt szaddmnak.
Jah és persze, ne nézzétek már annyira hülyének, hogy nem tudott volna elmenekülni.
Egy lyukban találták meg. Emberek tényleg ennyire hülyék?
"a történelmet mindig a gyõztesek írják!"
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Nem mondom, hogy Szaddam egy szent...sõt. De azért szerintem lehetne keresgélni az amerikai kormány tagjai közt is emberkéket. És talán nem is kellene messze menni a tûztõl, mert sokan majd megégnek, olyan közel vannak.
...sose azt nézd...
A TV egyébként is beszámol róla _ingyen_.