F1Career

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
hát alapbol az nem éppen f1es játék

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

laci 700
rFactor

rvn
Meik a legujabb F1 es játék pc re????

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Twinseen
Hello! Bocs hogy ezt írom és ne is vedd úgy hogy követelem csak annyit szeretnék kérdezni hogy dolgoztok vagy dolgozni fogtok modon is mint karriermod? És még1szer bocs és remélem nem érted félre mert nekem tetszik a manager is mert jó tényleg csak hogy tudjunk versenyezni is ennyibõl kéne a mód.

Üdv:Twinseen

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Pluskast
Látom szereted a Backburn Roverst😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

blory
Valami leirast ahol meg lehet erteni hogy mukszik nem tudtok?

és fejlesztéseket szponzorokat kell szerezni meg ilyesmi sztem

ALien

gondolom az otani auotkat használja sztem ez 1 manager program és lehet látni hogy ki hol van

ALien

blory
Hogy kell ezt hasznalni akkor? Mi koze van pl akkor a GP4-hez?

laci 700
Akkor mi ennek az értelme?

Sysfox
Sehogy sem.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

laci 700
HELP!

grizzly21
melyik al egujabb f1es játék pls help😊

laci 700
<#help><#help><#help><#help>

laci 700
Sikerült feltelepítenem.
de ebbe hogy lehet versenyezni?
Koszi

laci 700
Help!!!
köszi

laci 700
Hi Hogyan lehet telepíteni?
Mert nekem nem sikerült
Köszi

Sziasztok!

Végre elkészült az F1Career 5-ös verziója! Bárki számára ingyenesen letölthetõ a Ironic Software oldaláról!
Játszatok, versenyezzetek, élvezzétek, mert Nektek csináltuk!

Üdv.
Istencsászár
multkor volt egy kis átalakitás az oldalon és még a szabályzat menüpontot nemvolt idõm rendberakni😄 kicsit össze vissza van..

oké, mi segitünk mindenben csak szólj

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ismét nagyon köszönöm! 😊

idõközben rábukkantam az oldaladon a szabályleírásra és átolvastam. tényleg nem semmi mennyire ki kell gondolni a szabályokat...

hihetetlen hogy milyen kúltúrája van/lesz az online versenyeknek! minden elismerésem!

most azt mondom, hogy átgondolunk mindent,igyekszünk megtervezni minden olyan funkciót ami kell és persze kitalálni extra dolgokat amik megkönnyítik a liga adminisztrálását. simán elképzelhetõnek tartom hogy megvalósítsunk egy online liga menedzser programot (ami összeköti a ligákat és mindent meg tudsz vele tenni amit eddig és még többet),de ehhez a csapat többi tagjának támogatása és persze lelkesedése kell, mert egyedül csodát nem tudok tenni, de nagyon szeretném megvalósítani a terveimet!

köszi mindent!
_thomas_
Istencsászár
persze, mindeki tud egymásról, van aki egyszerre több ligába is versenyez és vanak vándorlások is.. Komoly ligák : F1CL, HF1L, IndexF1, MF1CB, VF1CL, F1cb ezek azok amik komolyak, normális szerverrel rendelkeznek és itt versenyeznek Magyarország legjobb F1 challenge szimulátor versenyzõi is.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
semmisem titok

természetesen van egy fõszervezõje a ligának aki a döntéseket hozza vagyis ez nem teljesen igaz mivel demokrácia van az olyan döntéseket ami az összes ligatagra vonatkozik szavazásra bocsájtja pl: verseny elhalasztása vagy idõpont változás stb.stb.
Van egy ugynevezett BT ( Bírói Társulat : 6 tag( természetesen 6 versenyzõ ) akik a versenyeket értékelik és a szabálytalanságokat bírálják, megbeszélik, és nyilvánosságra hozzák, valamint õk elõterjeszthetik a szabálymódosításokat amit a 6 emberkének elkell fogadnia.

mivel az f1 elég sávszéll igényes játék igy 100 mbit a min. amin szökkenésmentesen lehet lebonyolitani a teszteket, futamokat. Az online Forma1 nem olyan elterjedt min pl a Call of Duty, Counter Strike vagy egyéb top multi játék, ezért a server bérelés sem ugy mûködik ( cs és cod esetén olyan 2-5 ezer között lehet szervert bérelni kényelmesen ), itt általában egy szerverparkba bérelsz egy vonalat és egy gépet állitasz össze ( közös pénzbõl ami nemolcsó multaság ) amit használsz. Mivel ugye lógsz minden nap egyfolytában a serveren igy érdemes 1 szervert több ligának is használnia. Nálunk 3 liga osztozik 1 szerveren, bevannak osztva a napok ki mikor mehet a serverre vagyis abban az idõ intervallumban csak az övé azt elõtte utánna ha üres bármelyik liga használhatja szabadon. Mivel irtam nemolcsó igy 3 liga közösen fizeti ez sok-sok ember, 1 ligába vannak átlagosan 15 emeber igy az 1 seson meghatározott ára általában 4-5 ezer forint/fõ ( kb 1 év 1 seson amit leirtam igy õ ennek a pénznek a befizetése fejében addig használhatja a servet ).

kifelejtettem valamit:

tudod e (vagy tudsz e valakit aki tudja e), hogy hány liga van Magyarországon (ami jelenleg is aktív)? tartjátok egymással a kapcsolatot (mert mi arra gondoltunk hogy lehetne kapcsolat a ligák között: átigazolás,versengés,rangsor)?
értem! köszönöm a segítséget! elkezdünk agyalni a dolgon😊

viszont van még kérdésem:
- mivel van honlap (meg is néztem a Tiéd) tehát van a ligában egy admin aki mindent szervez. tehát õ fogad/elbocsát játékosokat õ fogalmazza meg a szabályrendszert és az õ feladata az eredmények nyilvántartása meg minden miegymás. gyakorlatilag õ az ura a ligának. nem tévedek?

- a szerverpénz nekem új dolog😊 tehát mondjuk Neked van egy szervered amit üzemeltetsz miegymás és ezen keresztül játszotok. ez ok. mennyi a szerverpénz? hogyan oszlik el? függ e a ligában szereplõ versenyzõk számától? (pl: x a szerverpénz az egész évre és ezt osztjátok el a versenyzõk számával, vagy mindig x a szerverpénz/fõ független a versenyzõk számától) mondhatjuk e azt hogy gyakorlatilag egy mmorpg-t mûködtettek csak forma1-es környezetben? (kicsit lehet erõs az mmorpg kifejezés ez esetben de így érted mire gondolok)

_ha nem akarsz nyilvánosan válaszolni a kérdéseimre akkor kérlek írj mailt a [email protected] -ra!_

nagyon szépen köszönöm a segítséged!
_thomas_
Istencsászár
akkor leirom hogy nálunk F1 Challenge Liga hogy zajlik: ( kérdéseidre válaszolok sorba )
-Ligát alakitani nem1szerû feladat, kellenek konkrét elképzelések, kitartás és a játék jelen estben Forma1 iránti "szeretet" + mivel online liga nemárt egy szép honlap, és egy pöpec server min. 100mbit-es vonalon
-jellemzõket a liga inulásába elõtt határozzuk meg, mielõtt még tagflevételt hirdetnél kikell dolgozni egy szabályrendszert ( mindenre kiterjedõt ) F1c esetén a játékot + a hozzá tartozó mód(okat). Az online ligákban ( F1 ) az összes kocsi egyforma nálunk pl: minden kocsi kivétel nélkül 2004-es ferrari tulajdonságokkal bír, igy mindeki egyenlõ eséllyel indul.
-tagfelvétel egyszerûen, legyen kellõkép gyors, gyakorlott, rendszeresen járjon tesztekre, alkalmazkodjon a többiekhez ( ne ugy versenyezzen mint egy buldózer ) , és persze fizesse be a server pénzt 😄
-igen van mivel sok ember ( max 22 fõ ) 1 éván át tartó szezonban vesz részt ez hossú idõ. Sokminden közbejöhet és távoznak, jönnek uj emberek de ez elenyészõ ( mi 2005. feb. óta mûködünk ) és olyan 5-6 fõ távozott a kezdeti telitett 20-22 fõs mezõnybõl, de jöttek helyette igy a létszám a mai napig is maximális. Elbocsátást csak azokkal szemben alkalmazunk akik szezon közben ugrottak be és a versenyen elég gyér másokra veszélyes manõvereket produkáltak, igy õket eltiltottuk a versenyzéstõl addig amig nemlesznek versenyképesek.
-a versenyeket a liga kezdetén elõre meghatározott, megbeszélt idõpontokban tartjuk ( jelen estben 2 hetente vasárnap este ), természetesen vannak évközben csusztatások nyáriszünet, ünnepek amik módosíthatják az idõpontokat, de a 2 race közti min. 2 hét állandó.
-az eredményeket a honlapon lehet megnézni

egyenlõre ennyi ha nemazokat irtam amikre te gondoltál volna akkor sorry😄

sziasztok!

nagyon elkezdett foglalkoztatni hogy írjunk egy progit az online ligák számára😊 viszont én mindig (vagyis régebben) offline nyomtam a gp szériát. szóval nem tudom hogy mûködik egy offline liga megszervezése,üzemeltése stb.
tud valaki segíteni ebben? úgy értem minden részlet érdekel:
- hogyan alakul egy liga
- milyen jellemzõi vannak egy ligának
- hogyan zajlik a tagfelvétel
- van e szezon közben tagfelvétel/elbocsátás
- hogyan eggyeztettek mikor legyen a verseny
- hogyan tartjátok nyilván az eredményeket
--- stb..stb..tehát az érdekel minket hogy HOGYAN zajlik az életetek mikor virtuális pilóták vagytok, továbbá az hogy mit szeretnétek mi legyen a programban? mindenféle 5letet szívesen fogadunk! pl.: legyen e chat,belsõ levelezõrendszer..

arra is gondoltunk, hogy komplett kis világot hozunk össze😊
pl.: lesznek csak menedzserek akiknek az a dolga hogy a Ti teljesítményeitek alapján jobb helyre szerezzenek Titeket. ehhez õk kapnának chat,levelezõrendszert és lehetne tárgyalni a csapatfõnökökkel..persze ez hús vér emberekkel zajlana,mert lehet hogy valaki nem akar versenyzõ lenni,de szívesen lenne csapatfõnök vagy menedszer...

mit szóltok?
szia!

nem, nem csak attól függ hogy megtartanak e! megpróbálom röviden leírni hogyan is mûködik a rendszer:
- van a játékosnak egy úgynevezett kontraktpontja. ez a pont minél kisebb annál jobb mert a következõképpen változik:
ugye fix 22 pilóta vesz részt a bajnokságban. tehát 1 versenyen 22 befutó lehet. az elsõ helyett 1 míg a 22 helyezett 22 kontraktpontot kap (persze csak a játékosét számítjuk a gépi versenyzõkét nem). namost egy 17 futamos bajnokságban a legkevesebb szerezhetõ kontraktpont 17, a legtöbb 17*22. ugye világos. ezt az értéktartományt elosztjuk arányosan a 11 csapat között és a szezon végén megnézzük hogy mely csapatok értéktartományába férünk bele. azok a csapatok kínálnak nekünk szerzõdést😊

egyéb lehetõségek:
ez szigorú rendszer és enyhítésre szorult ezért:
- ha teljesítjük a menedzserünk által adott kritériumot (küldetést) akkor a menedzser useful tulajdonságának értékével (meg némi plusz matekkal) a kontraktpontból vonunk le. azaz kevesebb lesz a kontraktpontunk ami jó mert nagyobb eséllyel pályázunk egy jobb csapathoz
- ugyanez az elv érvényesül a szponzoraink, és a csapatunk küldetésének teljesítésekor
- az átigazolásokat a karakterünk fejlettsége is befolyásolja (itt jön a képbe az RPG alrendszer)

hosszan tudnék még írni errõl a dologról de azt hiszem ebbõl meg lehet érteni az alapmûködését a program ezen részének. természetesen tervezem egy nagyobb lélegzetû readme írását is magyar és angol nyelven is!

szezon közbeni átigazolás:
-- ezt a program jelenleg nem támogatja. az ok: mivel olyan programot akartunk csinálni (ez sikerült is) ami játékfüggetlen ezért ezt a funkciót ki kellett vennünk. pl.: a gp4-ben ha vb-t játszunk sem tudunk szezon közben váltani (persze azért nem megoldhatatlan de nem mindenki profi felhasználó).

üdv.
_thomas_
Istencsászár
uh ez nagyon komoly<#worship><#worship>

Na, ez örvendetes. <#circling> A "küldetéseket" kötelezõ megcsinálni, tehát pl. ha nem szerzek két gyõzelmet a csapatnak, de egyébként minden futamon pontszerzõ helyen vagyok, kirúg?

Szezon közben kirúghat a csapat ill. én otthagyhatom õket?

örömmel jelentem be, hogy a kódolást befejeztük. jelenleg a grafikai elemek (újra)rajzolása folyik, amihez nekem már nem sok közöm van. terveink szerint pár héten belül letölthetitek a teljes verziót, teljesen ingyen😊

kis kedvcsináló:
- dinamikus karrier (évrõl évre,de akár ki is hagyhatsz éve(ke)-t)
- több mint 200 választható szponzor
- több mint 150 választható csapat
- több mint 700 rivális versenyzõ
- interjúszoba (ha dobogós helyen végeztél)
- rajongói levelek (a népszerûséged függvényében)
- barátnõ (extra pontokkal jutalmaz ha teljesíted kívánságait)
- kidolgozott karakter fejlõdési rendszer
- vállalható munkát (a csapatod adja, pl: tesztelj barcelonában)
- teljesen újraírt menürendszer (gp3,gp4 és f1callenge hibridje)
- integrált mp3 lejátszó😊
- pályavideók
- rengeteg információ a forma 1-rõl
- egyszerû bõvíthetõség (saját szponzor,csapat,stb.. alkotása)
- szerkesztõprogramok ezek megalkotására
- küldetés alapú játékmenet
>> meg kell felelned bizonyos elvárásoknak:
-- csapatodénak (pl.: szerezz 2 gyõzelmet)
-- szponzoraidnak (pl.: szerezz legalább 20 pontot az évadban)
-- menedzserednek (pl.: szerezz legalább 1 polet)
-- barátnõdnek (ha van, pl.: nyerd meg a következõ idõmérõt)
- akár el is csábíthat egy másik nõ (minél népszerûbb vagy annál többen akarnak téged)

hirtelen ennyi jutott eszembe a teljesség igénye nélkül.

most álljon itt néhány hátrány is😊 :
- pontosan 22 versenyzõ egy évadban (ezáltal persze 11 csapat)
-- így nem lehet teljesen dinamikus szezon létrehozni
- a játékfüggetlenség miatt általánosabb küldetésrendszer
-- mivel ez a program bármely f1-es játékhoz használható nem tudtunk olyan
kidolgozott küldetéseket írni mint pl.: menj 1.30 alatti köröket melbourne- ben

üdv.
_thomas_
Pluskast
Na igen csak erre valók a patchek. Nem feltétlenûl mindíg arra, hogy kijavítsuk a program bugjait....

AnuluWork
Sajnos, mivel a szabályok percenként változnak, ráadásul szinte minden tekintetben - slick, tankolás, gumicsere, idõmérõ, csapatok, aerodinamika, pontozás, stb -, egyszerûen mindig valamivel vmi problémájuk van. Engem az zavar, hogy egy db képet nem láttunk még magáról a verseny megvalósításból.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Pluskast
Ezzel az a baj, hogy kb 4 éve készûl és nem nagyon van elõre lépés...

keress meg mailben: [email protected]
CodeRed
Videocuccban szívesen segítek.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Istencsászár

Istencsászár
Most találtam uj hirek közt..
Formula One Championship manager Preview
Képek

Pluskast
Pedig jó lenne egy maneger progi, mert ritka mint a fehér holló.

egy kis helyreigazítás:
az f1history egy kiváló,remek adatbázisprogram,csak _sajnos nem mi írtuk!_
ez egyébként fel is van tüntetve a honlapunkon,és azért nálunk (is) van a progi mert nekem nagyon megtetszett és felvettem a kapcsolatot az alkotójával aki engedélyezte hogy mi is feltöltsük! ezúton is nagyon nagy köszönet neki, névszerint Ozzman-nek.Ozzman weboldalának linkje

igen, valóban kezdünk a manager oldal felé csúszni,de ez lassan elkerülhetetlen...bár az f1career nem manager proginak készül, hiszen ez egy kiegészítés. egészen jó 5leteket írtál, ki tudja, lehet hogy egyszer megcsináljuk😊
CodeRed
Az jó már nagyon kiváncsi vagyok!!!Nem semmi adatbázist hoztatok össze az F1 History-ban :-D Lesz a Career-nek magyarnyelvû változata?Visszatérve a manager játékokhoz, azért ahogy elnéztem a program nem áll annyira messze ennek megvalósításától szerintem.Vagy tévedek?Például alapként akár lehetne egy script ami "lejátszhatná" a futamot (nem grfaikusan, csak amolyan pörgõ számokkal, helyezésekkel, mint példálul F1challenge-ben mikor továbblépsz egy versenyt)és azokat az eredményeket teszi be a táblázatba....És a késõbbiekben egy 3d-s motorral összekötve "lejátszaná" a futamot is.De akár valós videóanyagokból készíteni rengeteg kicsi "bejátszást" az adott pályáról, és ezeket egy script "összevágná".Pl ha egyik AI megelõzi a másik AI-t akkor bedobna egy elõzést valamely videoanyagból.De lehetne szerkeszteni is jó kis cuccost és akkor még 3d-s grafikus motor sem kellene neki....na persze ez csak egy kis rövid eszmefuttatás volt így kora este :-D

nagyon szépen köszönjük! jó érzés hogy értékelitek a munkánkat! rengeteget dolgoztunk rajta, de úgy érzem megérte! az online verzióval kapcsolatban: már felvetettem az 5letet a csapatnak , még játszadozunk a gondolattal...

feltétlenül próbáljátok majd ki az 5.0-ás változatot. szerintem 1 hónap és elkészül (igyekszünk). hihetetlen nagy elõrelépés a régebbi változatokhoz képest! egy csomó jó ötlet helyet kapott benne, és még mindig vannak olyan dolgok amik nem kerültek bele,pedig remek 5letek....
Istencsászár
igen énis megnéztem nagyon nagy grat.<#worship> , szerintem is lenne rá igény..

CodeRed
Nagyon profi munka!!! Gratulálok hozzá!!!Végre megnéztem :-D Szerintem amúgy lehetséges, hogy lenne rá igény, hiszen elég sok online liga mûködik már kishazánkban, és szerintem jó dolog lenne ezt a progit felhasználni ehhez....olyan szép keretet adna a futamoknak :-D Ha én csinálnék egy bármiféle ligát biztosan felhasználnám.Tényleg profi munka csak így tovább!!!!!

M@TriX
jó 5let dícséretes, és ingyenes 😊
megszállottaknak kötelezõ darab

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ezzel egyetértek, tényleg nagyon jó lenne egy igazi manager progi! a mi programunk soha nem akart az lenni, ezért ne is manager proginak nézzétek. ez csupán egy hiányzó láncszemet akar pótolni a jelenlegi f1-es játékokban. ez a láncszem pedig a: karrier.
üdv!

köszönjük!

igen, lehet használni minden f1-es játékhoz, beleértve az rFactort is! igyekeztünk játékfüggetlenre írni a progit, így gyakorlatilag bármely f1es játék remek kiegészítõje lehet! felhívnám a figyelmet ismételten hogy ez nem mod és nem is önálló játék! ez csak egy karrier szimuláló kiegészítés! használd ha úgy érzed hogy hiányzik a karrier lehetõsége az f1-es játékokból.

nagyon beletrafáltál😊 ámbár jelenleg a 'motor' _nem_ támogatja a netes statisztikák,ligák nyilvántartását (jelenleg csak az offline versenyzõk kegyeiért harcolunk) ma reggel jutott eszembe hogy ha lenne rá igény megcsinálnánk azt hogy online versenyzõk,ligák adatait tartsuk nyilván és persze ennél sokkal többet is tehetnénk,de vajon lenne rá igény?
AnuluWork
Sajnos egy Lipcsei jogait könnyebb megvenni tucatjával, mint mondjuk egy Alonsoét. Ha jól emlékszem anno alapból Ronaldo is kimaradt a Fifaból, és Villeneuve a F1 Managerek valamelyikébõl.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Pluskast
Egy normális f1 manager-es játék kellene. Kár, hogy az EA nem indította el ugyan azt amit a fifa-val csinált....... 😞(

CodeRed
Én most töltöm, aztán megnézem...Nagyon ígéretesnek tûnik!!!Gratuláloka készjtõknek!...esetleg ha lesz rFactor-hoz F1 mod lehet majd hozzá is használni?Esetleg netes versenyek futamainak eredményeit, illetve a résztvevõk teljesítménye is nyomonkövethetõvé tehetõ?Van rá lehetõség a progiban, vagy a "motorban"?

ok, ha bármilyen ötleted/véleményed van akkor írd meg nyugodtan nekünk akár ide,akár a 'hivatalos' fórumba akár mailben. felhívnám a figyelmed (és mindenkiét) hogy a letölthetõ verzió (2.1-es és a DEMO 2.9) messze el van maradva a jelenleg készülõ 5.0 verziótól! tehát ezekre csak úgy tekintsetek mint elõfutárra és a mûködési elv (karrierszimulálás) bemutatására. azért írom ezt mert az igazi nagy durranás az 5.0-ás változat lesz érdemes várni rá és akinek esetleg nem jön be a korábbi verzió, lehet hogy az 5-ást imádni fogja.
Oldal 1 / 2Következő →