NeoBook 5 magyarosítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max7
itt is itt jartam 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

akarom mondani "csak az a baj hogy már 3 éve németet tanulok!"

ez is lehet egy megoldás, cak az a baj hogy már 3 éve németet tanulok!!<#vigyor3>

ngcsnet
tanulj meg angolul.

Azt tudom hogy csak angolul lehet programozni, de akkor is jobb ha magyarul beszél hozzád a program, nemde??<#email><#email>

szvsz programozni ugyse fogsz tudni magyarul onnan kezdve meg már tök mind1 hogy magyar vagy angol, mivel a program nyelvek ált angol kifejezéseket vezsnek alapul (amik eprsze át vannak alakitva igy tök mind1 miylen nyelv 😛)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

És visual studio-hoz nincs senkinek magyarosítása?

Nem akarok veszekedni!
Miért lehetne lezárni?

Atkamon
Hát ahogy látom, nem nagyon kapsz választ! Ha meg veszekedni akarsz, akkor ne velem tedd! Topic lezárható...

Ez nem játék és ott már megkérdeztem de mindegy!

Nem éppen!<#pardon1>
Azért magyarosítás mert az kell!
Amúgy még jól jönne a visual studio 2005 magyarosítás (én már ilyen magyarosítás mániás vagyok!!<#nyes><#nyes><#nyes>

Atkamon
Már feltalálták a Játékmagyarításról tudtok-e? Címû topicot de mindegy!

akyyy
miért magyarosítás? piros paprikás csirke ízû?<#szeret><#finom><#finom><#finom><#finom><#finom><#finom><#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hi!
Azt szeretném kérdezni hogy van-e valahol a neobook 5-höz magyarosítás?
Elõre is köszi!!<#conf>