Vörös Sárkány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A könyv vége:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sorozatgyilkos (Fogtündér) elkapja az FBI ügynököt a háza elött és péppé veri a pofáját (szó szerint). Végül sikerül megölni a gonoszt, de az ügynökbõl egy arctalan nyomorék lesz.
Nekem semmi bajom ezzel a befejezéssel. Edward Norton a Harcosok klubját is szétlõtt arccal fejezi be.😊
A Hannibal sima hentelõs film, nulla eszmei és krimi elemmel, ettõl függetlenül a hentek tényleg ütnek. A Vörös Sárkány pont az ellenkezõje ezért tetszett az jobban. Bárányok hallgatnakra már annyira nem emlékszem, még anno kisiskolás koromban láttam talán 10 évvel ezelõtt, így nem tudom hova sorolni.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
számomra nem volt gagyi. érdekes, nekem inkább az egyik legsokkolóbb "filmélményeim" közé tartozott az a pillanat amikor felnyitotta a koponyáját. Egyszerre volt megrázó, meghökketnõ és gyomorkavaró.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
nem rossz-nem rossz :o
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
- Ez fájni fog.......
-----------------
- Nem volt könnyû, de megvan újjlenyomat....de azthiszem eltalált...broááá...
-----------------
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
1. Bárányok hallgatnak a legjobb, Jodie Foster miatt is.
2. Hannibal, ez sem rossz, de Julianna Moore helyett Jodie lett volna az igazi
3. Vörös sárkány, nem rossz.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
1. Bárányok hallgatnak a legjobb, Jodie Foster miatt is.
2. Hannibal, ez sem rossz, de Julianna Moore helyett Jodie lett volna az igazi
3. Vörös sárkány, nem rossz.
1. Bárányok hallgatnak
2. Hannibal
3. Vörös Sárkány
Az utóbbi sem volt rossz film, egy sima thrillernek. De imho az elsõ kettõhöz nem sok köze volt. Hiányzott belõle az a naturalizmus, az a horrorisztikus elem ami naggyá tette õket.
Igaz az elsõ tényleg fényévekkel veri a 2. 3-at.
jó volt.
A hannibal-t simán veri,viszont a bárányok hallgatnak-tól elmarad.nagyon hiányzik belõle Jodie Foster.
ha ez az, akkor nekem nem volt bejövõs 😞