2009-ig nő a kereslet az MP3 lejátszók iránt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyilván azért, mert baromi sokat fogyaszt 😊. Nekem pont az kellene, hogy ne játszon le dvd-t meg sok színes szagos dolgot ami falja az akksit. Csak zenét, de azt dvd-r -rõl is, ne csak cd-rõl. (Lehetõség szerint a DL dvd-krõl is 😊) Cserébe bírja az akksi sokáig. Taxiban én is láttam ilyen TFT panelt, igaz a sofõr tv-t nézett rajta, de tényleg azt nézte 😊).
Az ilyen "hordozható" CD-DVD lejátszós cuccokat inkább autókban akksiról üzemeltetik, van hozzá valami kis képernyõ is. Az pont jó ilyen hosszabb utakra.. Kamionokban láttam, kis TV van a mûszerfalban...
DE mikor lesz már óccsó 3D szolgáltatás, útközben NETrõl nézni valami jó filmet...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Na, ez akár bõdületes 6 órát is bírja 😊). Igaz 10'-es kijelzõje van.
Hát, az a kütyü amit linkeltem, 7 órát bírja. Amiket néztem, azok kb 7'-es kijelzõvel bírtak és max 3-4 órát bírtak 😊. Azért ez messze van a 30-tól..., hát még az 50-60-tól...
Szerencsére nem a te igényszinted az, ami a fejlesztõket ösztönzi. Mellesleg csupán zene lejátszásánál ott sem fogyaszt a képernyõ, és az akksi is sokáig bírja. De te ne vegyél olyat.

Nem, nem. Nekem ne játszon le filmeket, akármiket. Elõszöris ezek sokba kerülnek a kijelzõ és az erõsebb vas miatt, másrészt az akksi is kevesebbet bír. Zenét (mp3, ogg, flac) játsszon le, de ne csak cd-rõl, hanem dvd-rõl is. Filmet akkár már inkább egy gyengébb laptopról nézem, ami óccsó, és 15's kijelzõje van. A mostani cd-s lejátszómat hetente egyszer kell feltölteni (kb 30órát bír, ceruzaelemmel 50óra), ami a többszöröse ezeknek (5-7 óra).
Nagyon sok van már. Sõt, olyanok is vannak, amik DivX-et, XviD-et is tudnak. Ja, és van képernyõjük is...

Hedgehunter
Szerintem a gyerekrol beszelt.....<#awink>
Hmm, és dvd-t is támogató lemezes lejátszó van már? 😊. Ezt találtam eddig, de kicsit drága, és az akksija is elég gyengusz (7óra).
Még szerencse, hogy a feleséged nem látja, hogy hogy beszélsz róla ... <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Azért van jóoldala is a fájlcserélésnek. Ha nem lenne hol lenne ma ez az iparág? 😊

Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html

zakika
mar egypar eve josoljak az mp3 halalat, hogy jobb formatumok kiszoritjask stb. de meg van es eleg nepszeru...

hordozhato DVD miatt nyaggat a felesegem a kis takonypoc talan jobban ellene hosszab utakon 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Hát ja!
De a 16 és 32Gb-os Flash kártya azért nem sámli. <#circling>

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

"Az IDC jóslata szerint" - ez egy hasraütõs munkahely lehet... Egyébként is ki a francot érdekelnek a jóslatok? Az emberek nem az alapján vásárolnak, hogy az IDC, vagy más himihumi szervezet mit jósolt.