14
  • pemga
    Nyilván azért, mert baromi sokat fogyaszt :). Nekem pont az kellene, hogy ne játszon le dvd-t meg sok színes szagos dolgot ami falja az akksit. Csak zenét, de azt dvd-r -ről is, ne csak cd-ről. (Lehetőség szerint a DL dvd-kről is :)) Cserébe bírja az akksi sokáig. Taxiban én is láttam ilyen TFT panelt, igaz a sofőr tv-t nézett rajta, de tényleg azt nézte :)).
  • HUmanEmber41st
    Az ilyen "hordozható" CD-DVD lejátszós cuccokat inkább autókban akksiról üzemeltetik, van hozzá valami kis képernyő is. Az pont jó ilyen hosszabb utakra.. Kamionokban láttam, kis TV van a műszerfalban...
    DE mikor lesz már óccsó 3D szolgáltatás, útközben NETről nézni valami jó filmet...
  • pemga
    Na, ez akár bődületes 6 órát is bírja :)). Igaz 10'-es kijelzője van.
  • pemga
    Hát, az a kütyü amit linkeltem, 7 órát bírja. Amiket néztem, azok kb 7'-es kijelzővel bírtak és max 3-4 órát bírtak :). Azért ez messze van a 30-tól..., hát még az 50-60-tól...
  • IoIa
    Szerencsére nem a te igényszinted az, ami a fejlesztőket ösztönzi. Mellesleg csupán zene lejátszásánál ott sem fogyaszt a képernyő, és az akksi is sokáig bírja. De te ne vegyél olyat.
  • pemga
    Nem, nem. Nekem ne játszon le filmeket, akármiket. Előszöris ezek sokba kerülnek a kijelző és az erősebb vas miatt, másrészt az akksi is kevesebbet bír. Zenét (mp3, ogg, flac) játsszon le, de ne csak cd-ről, hanem dvd-ről is. Filmet akkár már inkább egy gyengébb laptopról nézem, ami óccsó, és 15's kijelzője van. A mostani cd-s lejátszómat hetente egyszer kell feltölteni (kb 30órát bír, ceruzaelemmel 50óra), ami a többszöröse ezeknek (5-7 óra).
  • IoIa
    Nagyon sok van már. Sőt, olyanok is vannak, amik DivX-et, XviD-et is tudnak. Ja, és van képernyőjük is...
  • Hedgehunter #7
    Szerintem a gyerekrol beszelt.....
  • pemga
    Hmm, és dvd-t is támogató lemezes lejátszó van már? :). Ezt találtam eddig, de kicsit drága, és az akksija is elég gyengusz (7óra).
  • Caine
    Még szerencse, hogy a feleséged nem látja, hogy hogy beszélsz róla ...
  • k0zi
    Azért van jóoldala is a fájlcserélésnek. Ha nem lenne hol lenne ma ez az iparág? :)
  • zakika
    mar egypar eve josoljak az mp3 halalat, hogy jobb formatumok kiszoritjask stb. de meg van es eleg nepszeru...

hordozhato DVD miatt nyaggat a felesegem a kis takonypoc talan jobban ellene hosszab utakon :)
  • Athlon64
    Hát ja!
    De a 16 és 32Gb-os Flash kártya azért nem sámli.
  • IoIa
    "Az IDC jóslata szerint" - ez egy hasraütős munkahely lehet... Egyébként is ki a francot érdekelnek a jóslatok? Az emberek nem az alapján vásárolnak, hogy az IDC, vagy más himihumi szervezet mit jósolt.