21
A Fekete Szépség - Sony Ericsson W900i +G
-
#21 eladó a telefonhoz gyári tartozékként járó Sony-Ericsson HPM-80 headsetem.
Teljesen jó állapotban, hibátlanul működik. A rádióval sincs gond. A gyári 2 pár pótfeltét is megvan.
ár: 5000 Ft
[email protected] -
#20 hát ez nemsok xD -
#19 nah kinek ilyen fónja, rajtam kivül??? -
#18 van már vkinek ilyen drágaság? nemrég electroworld-ben 90-rt volt, 30rudival olcsóbban, mint amúgy...
fehérben isten! -
oliverspy #17 A W800 és én: -
oliverspy #16
Ez egy szépség ... a W900i-hez képest. Nekem ilyen van. (élőben sokkal szebb mint képen!) -
G_ArchAngel #15 W900i Sakura - full review
Nekem eddig tetszett - nem vagyok olyan hülye, hogy egy istállóméretű "izét" hordjak a zsebemben, ha smartphone-ra lenne szükségem, akkor inkább P990i, mert a W900 annak kevés...
-
#14 hát ez ütni fog ez a telko sztem ,én a samsung p860-ast vártam,de ugy látom az már soha nem fog elrni hozzánk,és a w900i-ben minden benne van ami kell :)csak kiváncsi vagyom mibe fáj majd.. -
#13 a hivatalos honlapról -
#12 zúz, körülbelül mennyiben fog egy W900i nálunk menni? nincsen még előzetes ár? -
#11 -
#10 állat -
#9 Szerintem is ronda. -
Derapo #8 Nekem volt egy matorola v80-asom annyira szerettem,Majdnem sírtam amikor elhagytam -
Derapo #7 Az öcsém meg van veszve ezekért a telefonokért.Engem annyira nem érdekelnek,de biztosan jó dolgokat lehet velük tenni.Amúgy mi a különbség a w800 és e között? -
G_ArchAngel #6 hááát...
a fehér eléggé csajos - asszonynak ott a W800, nekem meg jó lesz ez:)
anno nagy kedvenvem volt a Motorola V70, jobban tetszik a forgatható telefon, mint a nyitható - bár igazad van, fixnél nincs jobb -
norti #5 fehérben szebb... sőt, azt mondanám fehérben szép csak, feketében túlságosan műanyag szaga van :/ Viszont a tudása üt mindent: pl. van benne 2 fajta böngésző, az egyik a Netfront, ami PDA-n elég jól teljesít. Mindenesetre én még maradok a W800-nál, nem szeretem az ilyen forgó-kiugró bizbaszos telefonokat :P -
skristof #4 ölég gyenge -
G_ArchAngel #3 megvan a K750i-m utódja... -
G_ArchAngel #2 -
G_ArchAngel #1 SE W900 Sakura - képgaléria