Vége az X-díj Kupa visszaszámlálásnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja, a sivatagi AI verseny is idén nagy dobás volt az eddigi évekhez képest. Hajrá-hajrá! 😊
Reméljük 😊
De rakétával nagyon sokba kerül.
Még egy jet-rakéta-scramjet-rakéta indítási sorozattal is sokat lehetne spórolni.
Lenne egy bazi nagy gép, ami felviszi magasra(nagy szárnyak, meg minden), ott gyorsítórakétával eléri a 4 Mach-ot, hogy beinduljon a scramjet, azzel elvileg 15 Mach-ig tud gyorsulni, és onnan a saját rakétáival érné el a 25 Mach-ot.
De rakétával nagyon sokba kerül.
Még egy jet-rakéta-scramjet-rakéta indítási sorozattal is sokat lehetne spórolni.
Lenne egy bazi nagy gép, ami felviszi magasra(nagy szárnyak, meg minden), ott gyorsítórakétával eléri a 4 Mach-ot, hogy beinduljon a scramjet, azzel elvileg 15 Mach-ig tud gyorsulni, és onnan a saját rakétáival érné el a 25 Mach-ot.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Megnéztétek Carmack-ék repüléstesztjeit? 😊
Ezek állatok 😊
Ezek állatok 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
<#eljen>#eljen>
Én örülök az ilyen versenyeknek ahol a civil szférát is bevonják...ez sztem sokat lendít majd a technika fejlõdésén...láttunk is már rá példát amit az elõtten szólok már említettek...
Úgyhogy hajrá...!!!
Én örülök az ilyen versenyeknek ahol a civil szférát is bevonják...ez sztem sokat lendít majd a technika fejlõdésén...láttunk is már rá példát amit az elõtten szólok már említettek...
Úgyhogy hajrá...!!!
OFF
Ha az az influenza véletlen, akkor nem tehetnek róla ...
Ha meg nem véletlen, akkor vagy Made in USA vagy Presented by Al-Kaida (egyre megy).
ON
Egyre jobban érdekel ez az X-Prize, lehet akkora robbanást hoz a technológiában, mint anno az amatörö repülõgép konstruktõrök vagy késöbb az amatörrádiósok, vagy a 70-es, 80-as évek számítógépépítõ versenyzõi?
(Utóbbiról szerintem elég sokan nem tudnak, pedig itthon is volt több éven keresztül.)
Mert akkor viszonylag hamar és viszonylag ólcsón lesz ûrtúrizmus 😊
Ha az az influenza véletlen, akkor nem tehetnek róla ...
Ha meg nem véletlen, akkor vagy Made in USA vagy Presented by Al-Kaida (egyre megy).
ON
Egyre jobban érdekel ez az X-Prize, lehet akkora robbanást hoz a technológiában, mint anno az amatörö repülõgép konstruktõrök vagy késöbb az amatörrádiósok, vagy a 70-es, 80-as évek számítógépépítõ versenyzõi?
(Utóbbiról szerintem elég sokan nem tudnak, pedig itthon is volt több éven keresztül.)
Mert akkor viszonylag hamar és viszonylag ólcsón lesz ûrtúrizmus 😊
dejó, az egész univerzumban elterjesztik az influenzájukat...
Igen, ebbõl a szempontból én is örülök, hogy kvázi "látványosságá" lépett elõ az egész. 😄
Bennett hozzáállása is tetszik, ilyen szinten nem árt, ha az embernek van annyi önbecsülése, hogy tud viccelni a saját kudarcán.
Bennett hozzáállása is tetszik, ilyen szinten nem árt, ha az embernek van annyi önbecsülése, hogy tud viccelni a saját kudarcán.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Közben a kínaiak meg leszálltak😉
Most mondta be a tv.
5 éven belül ûrállomást akarnak, utána meg mennek a Holdra!
Most mondta be a tv.
5 éven belül ûrállomást akarnak, utána meg mennek a Holdra!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
én sem ott vagyok 😞
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Tiztára, mint 100 évvel ezelött a repülés hõskorában tartott nagy aviatikus ersókon.😉))
Nem szabad csüggedni, mert a sikertelenségbõl érzi igazán a kihívást az ember.
Nem szabad csüggedni, mert a sikertelenségbõl érzi igazán a kihívást az ember.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
mi van amugy a kinaiakkal?Ma jönnek haza.
nem?Nehogy beverjék e a fejüket abba hatalmas visszatérõ kapszulába.
nem?Nehogy beverjék e a fejüket abba hatalmas visszatérõ kapszulába.
nah ez nem sikerült olyan jol mint amilyennek hitték.Ebbõl nem lesz semmi(sztem).Szedjék össze magukat, és irány a HOLD😊