Anti-Blaxx

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
nem lesz má soha ingyenwarez? :)

NeoMaN
vazérlõpult-felgyeleti eszközök-számítógép kezelés-lemezkezelés

Morpheus
Control Panel -> Administrative Tools -> Computrer Managment -> Disk Managment -> Jobb gomb a kérdéses meghajtón, majd ott válaszd ki a következõt: Change Drive letter and Patha... sort. Onnan már egyértelmû.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

kill3r22
lécci bocs hogy itt kérdem de ezt a betüjel váltást nekem is megcsinálta.....hogy lehet visszatenni a betüjeleket?

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

NeoMaN
egy kapcsoló, nincs mit magyarázni rajta.....
Elindítod és láthatatlanná teszed vele a virtuális meghajtókat.
Ennyi.

Sheltem
Hát megb*sztatja a daemont. Szerintem Uninstall elõtt érdemes unsetelni benne az imageket és akkor talán nem lesz gond. Este kiderül:) (vagy beborul)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Voltan
Basszus, tényleg ilyen durva dolgokat produkál ez a cucc? <#wow2>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

koki44
És a használatát le tudnád írni röviden mert ezt egyáltalán nem ismerem. Estére meg leér a F.E.A.R. és nem szeretném ha bármilyen problémám lenne az antiblaxx miatt de mint irtad ez nem ront el semmit. Emiatt én inkább ezzel próbálkoznék.

Sheltem
Értem, köszi, mind1 most már fel van rakva, de azt hiszem este akkor uninstallálom(ha még nem késõ).

"És egy apró megjgyzés. Szerintem át fogják tenni a topikot a felhasználói programok közé. "
Hát szerintem ez szorosan a játékokhoz kapcsolódik azért is nyitottam itt.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

NeoMaN
Ja, SR7.Stop 1.0 /szinte/ teljesen megegyezik virtual Hide Cd-vel, de ez utóbbival valami nem indult nekem (már nemtom mi).
SR7-el megy minden.

soulhunter
szétnyomja a Daemont...
elõször kilövi, aztán a meghajtok betûjelei bennmaradnak, és nem lehet ujratenni a daemont se...
helyreállitás ghostolás vagy tiszta winreinstall nélkül lehetetlen

nemtom ki találta ki ezt az antiblaxxot,de hogy nem tesztelte a progit, az is tuti

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

NeoMaN
nekem sikerált megoldani a démonos gondod, igaz registry-t és windowsos system könyvtárat kellett kézzel manuálisan törölgetni stb.
Megrázó volt...

Morpheus
Én most a virtual Hide Cd-t használom. Nem nyulkál bele a rendszerbe...

És egy apró megjgyzés. Szerintem át fogják tenni a topikot a felhasználói programok közé.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Morpheus
Szia!

Nekem elsõre tökéletesen rendesen ment. Addig a pillanatig, amíg újra nem indítottam a rendszert. Aztán kezdõdtek a problémák. Felcserélte a meghajtók betûjelét (ezt még simén meg lehet oldani), aztán ahogy NeoMan is mondta a Daemon és az Alcohol virtuális meghajtóit elbaszta.
Az Alcoholt sikerült megoldanom, de a daemon meghajtójával nem tudtam mit csinálni. Maradt a ghost-olás...

NeoMaN
nálam uninstallja után is bentmaradtak a mountolt isok, nem bírtam õket unmountolni
démon és alkohol uninstall után is ott voltak, szal fél napig szaroztam velük, mire sikerált a rendszerbõl kipusztítanom....

NeoMaN
Nem kell SEMMIHEZ Antiblaxx!! Van nála ezerszer egyszerûbb és megbízhatóbb progi is.
SR7.Stop 1.0

ITT

Ennyi.

Sheltem
Sziasztok

Ugyan nem egy konkrét játékról van szó mégis a mostanában kijövõ játékok 90%ának nfojában anti-blaxxal találkozunk, szinte az összes komolyabb védelemmel rendelkezõ program anti-blaxxot vagy valami hasonlót igényel.
A topic lényege, hogy akik szívtak már a progival osszák meg legyenek szivesek, hogy mit vágott tönkre, mert ahogy hallottam eléggé veszélyes kis progi.
Szóval minden anti-blaxx al kapcsolatos tapasztalat / vélemény érdekelne.

← ElőzőOldal 2 / 2