49
Minority Report
-
#49 most a házimozi találokzón néztük a Különvéleményt
kivetítőn.
Jó volt nézni, 2 méter széles kép...
szép volt -
#48 Az milyen jó volt amikor ott van a "templomnál" és szedi ki a szemgolyóit a zacskóból...persze elgurulnak. DD
Ő meg fut utánuk. D -
#47 látom bejött a film -
#46 :D -
#45 - Mi ez ?
- Az álla alá kell befecskendezni
- de mire való ?
- rémpofát csinál magából, úgy fél órára.... -
#44 - Üdvözöljük a GAP -ben MR. Yakamoto, örülünk hogy beváltak az ujjatlan pólók.
- ...Mr.Yakamoto ? -
#43 - Ne lőjjön, nem kaptunk piros golyót ! -
#42 [ Anderton, neeeee!!!]
- ......
- Főnök, mindig jó voltál velem....két percet igazán adhatok... -
#41 - Rosszul landoltál, ezt gyakorold.
- Tudod szar a térdem. John add fel. Ne fuss el
- Nem kell üldöznöd
- Akkor ne menekülj
- Mindenki menekül.....
- Készítsétek a hánytatót. -
#40 - És itt jön Miss van Ike. Azthiszem már megtalálta magának az igazi szemet. Hogy jobban mondja kiszemelte. -
#39 - hhááááápciiii.
-
- Ne aggódjon, olyan antibiutikum koktélt kevertem magának hogy egy macskát is belevarrhatnék a hasába, attól sem halna meg.. -
#38 idézzünk a filmből :
- Nahát, tudtam hogy nem semmi alak maga John. Az egész rendőrség magát keresi, de még mielőtt elkapnák, összehoz egy c-c-c jó ki numerát
- Ez nem kurva, hanem egy prekog.
- Háháháháháháh, peeersze. Elhozott egy pekog -ot. háháháh
-
- Jesszusom ez tényleg egy prekog... -
#37 nekem is megvan DVD -n
Iszonyat jó film....
Utóbbi 3 év legjobb sci-fi -je szerintem... -
#36 nemsemmi film. kb mint agatha christie regényei, itt is a végén tudod meg hogy ki a gyilkos :D -
#35 szvsz nekem tetszenek az iylen, film alatti reklámok, meg játékok alaitt is nagyon bejövős ( mint NFS U2). nem hogy zavar, de igy rádob egy picivel a realisztikára:D -
#34 jaja msot volt Sg-n cikk, hogy kis papírokon mozgóképek lesznek. álá mikro a faszi eldobta a müzlis dobozt ahol ugráltak azok a kis izébizék:D
2007-től interaktív mozgó grafikákat jeleníthetnek meg a mozijegyeken, az újsághirdetéseken vagy akár a müzlis dobozokon LOL :D -
#33 kicsit belemagyarázós eza prekogas izéö:| -
chungey #32 Azt hogy csinálta a tv2 hogy kivágta a film jónéhány részét, és még így is bő 2 órás volt? Annyi reklámot tettek bele basszus, hogy már meg kell vágni a filmet???:( -
qper #31 Hát most erre mit mondjak? Játssz kevesebbet :P -
qper #30 jaja
gondolom már a reklámbevételek finanszírozták a film előállításának jókora részét.
nem hülye ez a Spielberg-gyerek :) -
#29 számoltátok mennyi reklám volt benne? mármint a film háttereiben :) -
#28 érdekes, mikor játszok a Civilization 3-mal, akkor engem a háborűk visszavetnek a fejlődésben:P -
#27 jo a film mi tagadas. Egy kis fantazia rengeteg efekttel. Ami meghokkento, hogy
a sok kutyu kozul ami megjelenik a filmben egyre tobb mar meg is valosult. Pl: a
muanyaglapbol allo digitalis ujsag,stb. Meg kell nezni. -
qper #26 szomorú bevallani, de a világháborúk (főleg a 2.) hatalmas lendületet adtak a tudománynak és a technikának. -
Unreal1942 #25 jó film -
#24 jó film -
Cat #23 novella
és vagy 30 éve irta dick -
Cvd #22 A nagy szám nem is annyira maga a cselekmény volt benne (habár az sem volt rossz), hanem a jövő technikájának bemutatása. Egy halom jövőkutatót és tudóst vontak be a filmbe és azok javaslatai alapján jelenítettek meg mindent. Szerintük nagyjából az lesz a valóság 2050 körül. Éppen lehet is, mert kölönösebben légbőlkapott ötletek nem voltak benne, mindennek létezik már most az alapja. Ráadásul sokkal többet fejlődött a technika az elmúlt 50 évben, mint a film szerint fog az elkövetkező 50-ben, úgyhogy lehet hogy még alá is becsülték a dolgot. Kikéve persze a precog-okat, azt még a regényből (vagy csak novella?) hozták. -
#21 én átkapcsoltattam az asszonnyal az HBOra és az első 50 randit néztük :-) nem tetszett még anno amikor moziban ment ez a minority report :-o -
#20 de a felesége egy köcsög mert elhagyta "mert a fia illatára emlékeztette" lol -
#19 Durva egy film volt:)
Apám ráncigált a tévé elé hogy nézzem meg,énmeg nem akartam,aztán most megin 1 kurva jó filmel gazdagodott az elmém:)
Nagyon tetszett,nem az a megszokott szar amcsi namost akkor mindenkit kinyírunk és ászok vagyunk stílus (jöhetnek a polyénok:D)
Összegezve történet 6os:) -
#18 dehogyisnem, nem lett volna akkor ez a topic:D -
#17 csak az a sok reklám nem kellett volna... -
#16 most már én is -
#15 énise :D -
#14 jah, az aszok pók gecie! én "agyon"ütöttem volna:D -
#13 lool -
cyrus #12 én tudom ki a gyilkos ! :D -
#11 ja :P -