Számítógép 200000Ft alatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Celeron D
Hajtogass ra szarnyakat es csinalj belole repulot a kuka iranyaba. :P
Csak leirom a hazai brutto arakat.
P4P800-X 15k
2,8 Celeron D 20k
512MB memoria 10k
Normal Haz 8k-10k korul
--------------------------
Osszesen 55K
Tehat elmondhatjuk, hogy nem is jartal olyan jol. :P
Foleg egy fos Celeron D-vel.
Ilyen erovel akkor mar inkabb egy 3000+ Sempron64, mondjuk egy Gigabyte K8N-E lappal es ugyanott vagyok arban de teljesitmenyben kapok min 25% pluszt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
cpu venti ki zalman 7000alcu be
vinyó ki sata 160 samsung be
elgé dévédé ki nec dvd be
modkom ház ki casetec ház+chieftec 400táp be
adata mem ki geil vagy kingmax be
3000 a64 ki 3200 be
200e alatt megszámítom neked.
"Akkor hát írjatok!"
A válasz lehet, tehát topic zárható.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!