Franz Ferdinand
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A skót Franz Ferdinand együttes a napokban 30 milliós üzltet utasított el.
A Coca Cola ajánlotta fel az összeget a fiúknak egy dalukért,amivel uj termékeiket reklámozták volna. Alex Kapranos frontember egyáltalán nem sajnálja hogy, visszautasítottak egy ekkora lehetõséget, szerinte ugyanis igy
eladták volna a lelküket.
A Coca Cola ajánlotta fel az összeget a fiúknak egy dalukért,amivel uj termékeiket reklámozták volna. Alex Kapranos frontember egyáltalán nem sajnálja hogy, visszautasítottak egy ekkora lehetõséget, szerinte ugyanis igy
eladták volna a lelküket.
ez a klip tök jó igazából már halottam a vh1en és tetsztek az együtes
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
apron flash egy klip!<#eljen>#eljen>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
ez a szám nekem is teccik!😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Franz Ferdinand - Do You Want To klip
nekem azért tetszik, mert van valami Blur-os beütésük (amúgy Blur-nak is most jön majd valami új albuma)
nekem azért tetszik, mert van valami Blur-os beütésük (amúgy Blur-nak is most jön majd valami új albuma)
nem ismerem a zenekart de ha neked tetszik akkor biztos jó zene lehet
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Az egyik leghülyébb nevû zenekar, a Szarajevóben meggyilkolt Habsburg-trónörökösrõl elnevezett glasgow-i Franz Ferdinand kvartett
2005 vasárnap este sziget nagyszínpad fõmûsoridõ?
2005 vasárnap este sziget nagyszínpad fõmûsoridõ?
szerintem sokan ismerik... mostanában nagyon felkapott zenekar
1-2 hete jelent meg az új cdjük, ezzel együtt 2 van nekik
1-2 hete jelent meg az új cdjük, ezzel együtt 2 van nekik
jóak zene link