39
-
adeeeka #39 Sziasztok! valaki tud esetleg egy végigjátszást? Vanank valahol Rejtev pajzsok, meg valami kártyák is? minden meg van csak hiányzik pár cucc... -
veres96 #38 Crack-elni kellsemmi -
bk1313 #37 Hello.
Feltettema HP4-et a gépre , de azt írja hogy .corect CD/DVD please insert.
Most ilyenkor mit kell tenni? Ha valaki tudja írjon legyen szives [email protected] címre KÖSZI -
no93 #36
Lehet hogy nem a HP 4-hez tartozik, de le lehet tölténi a HP 5 játékot,
sztem töltsétek le mert nagyon klasssz!!!!!
Azt írták hogy több mint 300 full játék van fönn az oldalon , és igaz is!
Aki kéri az oldal címét azírjon az e-mail-emre: [email protected]
Megéri!!!!
Pár mobilos cucc is van! -
no93 #35 Azért itt van még egy kód!
D47F-AYN7-2EIG-D71A-2DEV -
dinka2 #34 -
#33 cs a kód DJWW-XQTY-AVDK-PZJL-JKS2 -
#32 Valaki tudja a Harry Potter 4 telepitö kódját????IRJA MEG SÜRGÖSEN -
ez meg az #31 A könyv és a film jó de a 4. rész játékba nagyon könnyű mert Ron és Hermione mindent megcsinálnak Harry helyet. -
#30 sehogy -
petikemény #29 helló ki tudja hogy lehet állitani a grafikán??? [email protected] erre irja tok választ előre is kössz
-
JackSparrow #28 -
JackSparrow #27 Cső!
Ez nagyon jó játék, könyv, film meg minden csak a játék egy kicsit könnyű és nem sok pálya van sz.tem!!!
De nagyon jó játék! -
Potter12 #26 Nem csak 3 varázslat lesz,igaz hogy csak jinx charm meg a Accio(Invito)lesz :) de a jinx több varázslatra tagolódik!!! PL.:Inflatus,Ebublio,Lapifors,Pullus,Orbis stb!! -
Potter12 #25 Syastok!Help Please!!!!A black Lake pályát akarom végigvinni,és márcsak 9 pajzs kell(már csak:))Nem tuttok helyeket hol lehet találni??? -
hughugica #24 kérlek, segítsetek hogs a moody-s pályán hogy lehet a vanishing/tűnékens/ kártyát megtalálni. Már csak ez híányzik. Köszike -
volvo #23 Sziasztok tudtok nekem mondani végig játszást mert elakadtam ott ahol fel kel menni egy növény lépcsőn vagy min és fönt pörög amit össze kell szedni!!!Előre is köszi!! -
Grim007 #22 Tudja valaki hol tom letölteni a magyarosítását??? -
Macskamosogep #21 nemtom mér denekem ez.
-
Macskamosogep #20 nekem ez tetszik
-
matek24 #19 Szerintem a 2.volt a legjobb. -
Tanara #18 Mielött kiszednéd a pajzsot meg kell tanulnod a herbivicus varázst ahoz viszont a 38 mini pajzsbol kell legalább 28.És akkor fog sikerülni -
#17 iszonyat szar játék, komolyan mondom ennél szarabb játékot még nem láttam...bár az már jo ideje látszik hogy az 1. rész óta csak romlott a szinvonal -
#16 ez valami eszméletlen szar lett, még letölteni sem érdemes, ha gyerekem lenne, annak se adnám oda:P -
tokrudi #15 ezt innen hol lehet letölteni?
és ez a teljes verziója? -
tokrudi #14 ezt innen hol lehet letölteni?
és ez a teljes verziója? -
martin01 #13 sztok megvan!!!
azt szeretném kérdezni hogy azon a pályán ahol mini-pajzsokat lehet szerezni ott van egy tó és nem tom kiszedni a szökőkút mögöl a trimágus pajzsot!!!
HELP PLEASE!!! -
martin01 #12 én ma kapom meg este eredetibe. és szeretném kérdezni hogy: jó vagy baba mint a 3. jó de azé az is jó volt csak könnyűek voltak a missziók.de mióta láttam a filmet alig vártam hogy játszhassak vele. -
irkab1rka #11 ha ez is UT enginnel megy, akkor nagyon gyatra lesz :) -
Goth #10 Az EA amúgysem arról híres hogy kiaknázza az ötletekben lévő lehetőséget...
nagyon egysíkúak a játékaik. -
Hegyikecske #9 hmm egy játékhoiz képest tök jó a grafikája, ha mozifilmhez is adják az tök jó lesz, sőtt örülök én ha a könybv mellé adják is csak ne legyen miatta sokkal drágább! :) -
csari89 #8 Ja, az zsír lenne! És csak 3 varázslat? menj a tudod hova! (mármint a szerk.) És mi az hogy a "chase" az vadászat?... az hajsza! (pontosabban Sárkány hajsza..) -
Luminas #7 Olyan de olyan sok lehetőség van ebben a könyvben, nem tudom miért kell így elrontani :'( Ez megint egy olyan játék lesz, amit a 6-8 éves korosztálynak készítenek. Remélem egyszer csinálnak belőle egy rendes RPG-t, mint korábban a KotoR-ral. -
#6 remélem jó lesz:-))
az előző hármat már végigvittm..(némelyiket töbször is:-)))
-
#5 Hát szvsz nem az fogja elbaszni a játékot, hogy csak 3 varázslat lesz benne.... -
Goth #4 Akkor most csak 3 varázslat lesz?
nemá... -
#3 azért ez már egy fokkal jobb lesz mint az előzők :) -
#2 ha nem 5+ óra lesz a játékideje, mint az előzőeknek, akkor jöhet:) -
#1 "Dementorok, vagyis Halálfalók árasztanak el"
A Dementor nem halálfaló, halálfalók Voldemort követői, a Dementorok az azkaban őrei...
Goblet, nem GOBLIT...