Star Wreck - In the Pirkinning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A magyar feliratot hogyan lehet beletenni, amúgy a film nekem fejjel lefelé, kissé szaggatva megy.

Zsolo007
Az király, kíváncsi vagyok a régebbiekre is!

Igen. Mit gondolsz, hogy ragadtak Pirkék a múltban a film elején?

A Star Wreck teamnek nem ez az elsõ filmje, bár ez a leghosszabb és a leglátványosabb is.
Az elsõ, párperces Star Wreck-filmben kettõ darab ûrhajó lövöldöz egymásra (Commodore 64-re emlékeztetõ grafikát képzelj el), amit alászinkronizáltak...😊
A következõ részekben már karakterek is voltak, ezeket animálták (legalábbis a szájukat...). A Star Wreck 4 1/2: Weak Performance-ban voltak elõször élõ szereplõk.
Ezt követte a Star Wreck: Lost Contact c. 30perces opusz, melyben Pirkék összecsapnak a Korggal, de végül ottragadnak a múltban.

Ezek a filmek is elérhetõk voltak a team weblapján, de most, hogy a Pirkinninget kell terjeszteni, levették. Ha csitul az érdeklõdés, majd visszarakják. Legalábbis ezt írták a fórumban.
Zsolo007
Elõzõ rész? 😮

Tölthetõ beégetett felirat nélküli verzió is!

Egyébként nekem az elõzõ rész jobban tetszett.
Zsolo007
Örülök neki, hogy tetszett 😊 Azért az effektek odabasznak, nem? <#nyes>

Hát múltkor #11 nem sikerült végignéznem de tegnap bepótoltam!
Hát sztem nagyon jó lett!

REAL MADRID

Zsolo007
nah 😊 végre más is nézi 😊

Jó lesz az. Nekem tetszett 😊

épp most kezdem nézni remélem jó lesz

REAL MADRID

Történetre elég gatya, de az effektek jók lettek nagyon! 😊
Zsolo007
Ha nem vársz sokat tõle akkor elmegy, kis esti idõtöltésnek faxa

phalanx
szépen megcsinálták, de a történet elég "gagyi" <#vigyor3>

Zsolo007
El is felejtettem mondani, hogy várom a véleméyneket a filmmel kapcsoltaban, szeretném tudni ki mit szól hozzá, fõleg komolyabb babylon 5, ST fanok véleményére vagyok kíváncsi, mert én csak ilyen mezei rajngó vagyok 😊

Zsolo007
LOOOL

0Fritz0
Akkor csak a Babylon 5-ös részeket nézd. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

😄DDDD

Kozerdeku kozlemenyt hallottunk Sephitol!<#idiota>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Zsolo007
Akkor miért írsz ide? <#ravasz1>

Sephi
En soha sem szerettem a Star Trek-et.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zsolo007
Ez egy finn Star Trek rajongók által készített film, melynek elkészülte 7 évbe telt. A film egyfajta paródiája a Star Treknek, valamint részben a Babylon 5-nek is. De valójában ez teljes mértékig a Star Trek fanoknak szól.

Azonban nem szabad sokat várni a filmtõl hiszen abszolút amatõrök (és tényleg) játszanak benne. Ha eszerint közelítjük meg a dolgot kellemesen fogunk csalódni. Megpróbálták minél humarosabban elõadni a dolgot, hát engem nem nagyon tudott megnevettetni, bár tény hogy voltak részek amik kifejezetten bejöttek nekem. Lehet ez azért van mert a finneknek más a humoruk, lehet nem, nemtudom. A storyban nem kell nagy fordulatokra számítani, viszont a speciális effektek nagyon-nagyon jók. Ahhoz képest hogy egy amatõr filmrõl van szó engem nagyon megfogtak. Elég sok csatajelenet van benne, és mint ahogy az alcím is elárulja, valamilyen úton módon szembekerül a Star Trek a Babylon 5-el.

A film ingyenesen letölthetõ a honlapjukról, sajnos finn nyelvû, "beégetett" angol felirattal tölthetõ. Magyar felirat innen tölthetõ hozzá

Eddig összesen 5 Star Wreck film készült ez a 6. Az elõzõekhez sajnos nem volt szerencsém.

IMDB link, itt olvasható egy igen kellemes értékelés - természetesen angolul -

Hivatalos oldal, innen tölthetõ le a film maga, valamint egyéb érdekességek olvashatók a filmrõl

Én minden sci-fi rajongónak ajánlani tudom, hiszen ingyenes, és az embernek szerezhet egy kellemes estét, persze csak akkor ha megszokja a finn karattyolást <#nyes>