Michigan : report from hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira kezdetleges ez a játék😞 3 óra alatt végig nyomtam és nem látam semmi csajt
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...
kösz
Majd nem fog ha jáccol vele. Én nyomtam vele 2 órát (gondoltam fasza erotikus horror, mert annak írták), közben a haverom elaludt mellettem, én meg vártam, hogy történjen már valami, de nem, szóval betettem inkább a Fatal Frame 3-at, hazaküldtem a komát, felnyomtam a hangerõt, és majd összeszartam magam. Jó játékot!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
nekem nagyon tetszik a játék így képeken 😄 holnap lesz meg! 😊
ez egy nagyon erdekes probalkozas ami vegulis nem sult el olyan jora..DE azert mindenki szerezze be aki teheti mert kine szeretne horroral atitatott erotikus lanyokat filmezni😊)
ánglius info...
>>>KATT<<<
btw ez az erotikus toltet azert SZVSZ gazos... bar a puding probaja... majd meglassuk...
>>>KATT<<<
btw ez az erotikus toltet azert SZVSZ gazos... bar a puding probaja... majd meglassuk...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Haliho!!!
Erdekesnek igerkezo tema!!! (kedvenc temam YES! 😉)
Keverj ossze egy kis Resident EVilt utana adj hozza egy csipetnyi Fatal FRame-t es voala kesza jatek!!!
HONLAP
elvileg az "N"Erõn mar kinntvan az info... <#papakacsint>#papakacsint>
Persze kizarolag Playstation2es masineriara keszult el a stuff...
Erdekesnek igerkezo tema!!! (kedvenc temam YES! 😉)
Keverj ossze egy kis Resident EVilt utana adj hozza egy csipetnyi Fatal FRame-t es voala kesza jatek!!!
HONLAP
elvileg az "N"Erõn mar kinntvan az info... <#papakacsint>#papakacsint>
Persze kizarolag Playstation2es masineriara keszult el a stuff...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan