438
Végtelen határok minden mennyiségben.
-
#34 EZAZ!
Azt hittem a mai rész valójában az Y-aktákban volt, de nem!
Rohatt nagy! -
#33 Veszem, de ez egyébként egy gyenge rész, nálam csak 4 pontot kap (/10)
Majd az 5. rész jobb lesz, az már 6 pontot kapott tőlem :)
A 8. rész 8 pontot, a 12. 7-et -
#32 hát nem elfelejtettem? :/ -
_Vegeta_ #31 Feneeeeeeeeeeebeeeeeeeeee. :) -
#30 Szesz Ilu
Én is nagyon szerettem ezeket a történeteket és nagy örömmel fogadnám, ha valaki hozna akkora áldozatot, hogy elkezdené bedigizni a részeket. -
Major #29 Jó hír a rajongóknak. 2005.november 1-én kiadják az első évadot DVD-n, aminek az ára 59,95 $. És ha minden jól megy, akkor 6-9 havonta megint egy évadot /persze ez változhat/.
Állítólag már egy valaki veszi fel a subokat és dvd-rippek alá fogja berakni és úgy fogják fel rakni a netre. De ez közel sem biztos... -
#28 Ja támogatom!! -
NiGhTM4R3 #27 Régebben a kedvenc sorozatom volt, veri az X-aktákat, nagyon szerettem és 1000 éve keresem. CoolTV most nagyot nőtt a szememben! -
_Vegeta_ #26 Ugyan :) -
#25 :)))
Öregszem :) -
_Vegeta_ #24 Ezt mar lehet elfelejtem, de azert megprobalok beszolni. :) -
#23 Akkor szólj rám is hétfőn, különben el fogom felejteni bedigizni :)) -
_Vegeta_ #22 En mar cselekedtem ezugybe. :D
De duplabiztonsag: a mobil ebresztojet is beallitottam akkorra. :D -
#21 ezt beteszem kedvencekbe, különben biztos elfelejtem hétfőig... -
_Vegeta_ #20 Kossz. :) -
Major #19 Csak az első rész ment le eddig... -
#18 Elgondolkoztam hirtelen, hogy melyik szériában is volt több jó rész, de istenigazából döntetlen. Valahogy sikerült minden szériába kb azonos számú jó részt belevarázsolni (bár talán 2-3 lehetett a legjobb, de minimális a különbség) -
_Vegeta_ #17 Mondhatni. :D
Akkor eddig csak 1 resz ment le? -
#16 Erősen ajánlott :p -
_Vegeta_ #15 Ugylatszik itt lesz a valasz a kerdesemre. Hetfonkent akkor tv-t kell majd neznem. :) -
#14 Volt, amikor egymás után adták annakidején PRO7-en (vagy a TV3-on? öregszem), egyébként az égadta egy világon semmi köze tudtommal a Twilight Zone-nak a The Outer Limits-hez :) -
#13 Én is nagyon úgy emlékszem, hogy Alkonyzóna=homályzóna=twilight zone=végtelen határok, legalábbis annak keretein belül ment. Emberi rejtett félelmeket dolgozott föl. Úgy emlékszem volt benne egy olyan rész, aminek az a címe, hogy Rémálom 20000 méter magasan=nightmare at 20000 feet, ahol egy faszi repült a repcsin, nagy vihar, villámlás, ami kell, és rémeket látott.. egy szörnyet, vagy goblint vagy mit a szárnyon, a hajtóművön. ÉS idegösszeroppanást kapott tőle.
Légyszi fejtsétek meg, miért párosítom az alkonyzónát a végtelen határokkal. Abban biztos vagyok, hogy a kettő keveredett, vagy van egymáshoz közük. Csak nem tudom mi. -
Major #12 Van persze. 6 kiadaott dvd, 36 db rész. Sajnos nem évadonként.
De, ha információim helyesek, novemberben kiadják az első évadot dvd-n és utánna 6-9 havonta a többi évadot.
Ha a filmet nem is venné fel valaki (persze ez lenne a legjobb), legalább a subot felvehetné és akkor már sokkal könnyebb dolgunk lesz megcsinálni a feliratokat a dvd kiadáshoz. -
#11 Azért van ott jópár részból 640x... -es DVD rip is angolul :) -
Major #10 Most hétfőn volt az első rész. /1x01 Sandkings I./
Nekem is meg van 1-2 rész angolul, de van egy pár szinkronos részem is a régi tv3/tv2-es időkből. De sajnos ezeknek a minősége nem az igazi. Ezért keresünk olyan embereket, akik szabadidejüket nem sajnálva, feldigiznék jó minőségben és akkor már a feliratokat sem kellene csinálni a rossz minőségű scfi tv rippekhez. -
#9 Hát, megvan az összes része angolul, most meg lesz magyarul is :)) (már ha megvették a teljeset?). Az első pár részt nem ilyen 0:30 környékén adták (ezért nem digiztem, mert akkó má fejemet venné az asszony).
Ha más le tudta digizni, please tegye fel E-re!
Magáról a sorozatról annyit, hogy Many Coto remekműve. Minden rész más sztori, talán csak 1-2 részhez készült folytatás (talán Double Helix volt az egyik címe, amikor prof aktivizálja a génállományának inaktív részét, mert szte ez az evolúció kulcsa) -
#8 Ez kujva jo :D -
#7 hát én össze vagyok keveredve, volt a végtelen határok és az alkonyzóna....
-
#6 az a rész tetszett a legjobban amikor nanobotokat vett be a férfi, hogy kigyógyuljon a rákból, erre azok csiáltak neki kopoltyút meg medúzabőrt:D
meg amikor a Nap felrobbant, na az se volt semmi...
vagy ez az a sorozat egyáltalán? -
#5 bazz rég óta adják már a cool tv-n? hogy nem vettem észre??? -
#4 Jó kis sorozat... régen láttam jó pár részt és nagyon tetszett -
_Vegeta_ #3 Ez a the outer limits?
Mer ha igen akkor kotelezo lesz hetfonkent a cooltv-t neznem. :] -
Major #2 Figylem! Végtelen határok filmsorozat újra a magyar képernyőkön. Minden hétfő este 22:10-től a Cool Tv-n!
Olyan embereket keresünk, akik szabadidejüket nem sajnálva, eltudnák vállani a heti 1 rész digitalizálását. Sajnos én technikai okokból kifolyólag nem tudom megoldani. Ezért kérem, aki bármilyen késztetést érez, hogy felvegye a részeket, mindeképpen jelezzen.
Mivel eddig nem tudtunk, hogy újra elindul a sorozat azért a régi scifi tv-n leadott részekhez kezdtünk feliratokat csinálni (a kész feliratok a www.feliratok.hu -n elérhetőek). De sajnos, a kis létszám miatt, nagyon lassan haladunk. Aki segítené szeretné a munkánkat az szintén jelentkezhet, akár fordítónak akár időzítőnek.
-
Major #1 A népszerű sorozat minden epizódja a képzelőerő határait súrolva mutatja be az emberiség kutatásait, eddig nem ismert, vagy éppen titkolt az új technikákat, a világűr rejtélyeit és megtörtént események alapján mutatja be leghőbb vágyainkat vagy éppen legsötétebb félelmeinket.
A műsor olyan máig vitatott és sokszor provokatív témákat is vizsgál, mint a genetikai manipulációk, a földönkívüliek látogatása, vagy hogy van-e élet a halál után.