12
-
#12 AnuluWork: A csapongó történet a legnagyobb hiba, ezt Inquisitor is jól látja: nekem az a rész sokalt be, ahol az ifjú Jones a '17-es pétervári forradalomba csöppent (teljesen hiteltelen). -
izb #11 Mesterről jót vagy semmit... -
Inquisitor #10 Amiért hiteltelenek a Leslie L. Lawrence könyvek.
Mennyire hihető, hogy valakivel ÁLLANDÓAN ugyanolyan fura dolgok történnek? -
#9 Kezdjük újból? Miért volt idióta a Young Indy soroazat??? -
#8 Lehetséges hogy már az öregedő Indiana Jones-ra lesz szabva a film: nem fog ablakokon kiugrálni, vagy a legendás ostoros-átlendülés is elmarad (de a kalapomért visszanyúlok poén biztos itt lesz most is). Látvány biztosan lesz a filmben, és Spilberget ismerve a történet sem lesz csapnivaló (na jó, az idióta TV-sorozat most nem számít, bérmunka volt :)) Sean Connery szintén védjegy, az új nőcske pedig bájos is, nemcsak formatervezett (bár az eddigiek elég unalmasak voltak) -
#7 Az a helyzet, hogy Harrison Ford nélkül nem Indy az Indy. Szal nagyon jól tették, hogy kirángatták a tolószékből... -
gery36 #6 -
Neakardtudni #5 Ööö... nem lehetne inkább színésznőket rakni a filmekbe műbigék helyett? -
#4 Mi van mankós verekedés lesz? Csigákat kell elkapni benne, hagyják már szegény Ford bácsit. Minek kell kirángatni a kényelmes tolószékéből. Ott van a manus a Múmia filmből, pont ilyen szerepkre jó, van olyan jóképű és ráadásul, még egyedül tud felülni a lóra, és nem háttal. -
#3 ....és 5 év múlva majd aztm ondjuk...-Ja!Van egy 4ik része is, de inkább nézd meg ezt a 3at mert ez az igazi! -
#2 Én nagyon félek, hogy mutogathatnak itt bárkit az Indy4-ben, ettől nem lesz jó film.Színészeket kellene foglalkoztatni a filmekben, szépségkirálynőket meg fotózgassanak.Sajnos még pár év és el leszünk árasztva tehetségtelen szilikoncicákkal a képernyőn, és a mozivásznon.Amúgy tök mind1 milyen forgatókönyvet dobtak össze, mert a filmnek a régi trilógia adta meg a varázsát és "ízét".Most is csak egy felkletett "mítosz" cgi-esített gagyiwoodi változatát fogjuk látni.Persze majd az újságok és a "szakértők" aztfogják mondani, hogy -húúúú jobb mint az eredeti , meg -indy4 mindent visz! de szerintem 1000 és 1 példából tudjuk, hogy ez önámítás!Sosem fogjuk megnézni 1 max 2-nél többször, mert nincs benne a "varázslat"! -
M2 #1 Hát én már csak a néni miatt is megnézem! (nagyob kép nincs?)