Silver Wings

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
ez a legtragyabb shoot em up amivel valaha is jatszottam ezt kar volt megirni

NA ost szar vagy sem... különben nem tölt le...

Baromi ronda ez az új dizájn!

jah, shiftdel :(
jet n guns nyomába se érhet :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

NeoMaN
imádom ezeket a gémeket, de ez valami ûberszar....
sajnos :(

Frosty01
:D az télleg fasza volt :D

practitioner of the forbidden arts of death

mucsácsó
ez a Raptor game-re emlékeztet, az a 90 nemtomhányas gamira, az mekkora jó volt már, úgy szerettem azt <#idiota><#idiota>
elkezdtem szedni torrentrõl de kurva lassú, nem tud valaki egy jó torrentet erre?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jah, tipikus game akkora amikor az embernek csak 5 perce van vagy anyi se :D

Zsolo007
Ezeket szeretem én is, könnyed kis szórakozás..

jet n gunshoz hasonlit? az elég bejövös volt :D

Mikiller
A kedvenc stílusom még az Amiga korból visszatért.
Nem régen a Jets'n'Guns játékkal nosztalgiáztam, és most itt az új
lövöldözõs õrület:)

Most látom elqrtam a címet, vki javítsa ki plz Silver-re<#wilting><#falbav>

Screenshots

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller