23
http://rakion.softnyx.net/about/feature/feature00.asp
-
piccolo555 #23 Nem tudna vki segíteni: leszedem, felrakom a Rakiont, leszedi a patcheket, mindent, aztán ezt írja ki amikor elindítom: ,,The game is overlapped or the game guard is already in execution. Please try again after you terminate the game."
Mi lehet a hiba? A választ megköszönném -
#22 jó, csak az a sok lagg hacker, meg egyébb ne lenne..attól kicsit megundorodik az ember tőle.... -
#21 nocsak-nocsak haveromnak igaza volt télleg jó kis game lehet ez már töltöm -
#20 hát ha nem találok, akkor csinálok neki :)
rakion.extra.hu
készülőben, aki esetleg játszik aktívan és szeretné mással is megosztani a tapasztalatait, az kérem aktívan postoljon :)
+ megkérnék egy ADMIN/MODERÁTORT javítsa ki legyenszíves a címet, mert a helyes név a Rakion és nem a Raikon...
kösz -
#19 nem tud valaki egy magyar oldalt erről, ahol van pár hasznos tipp/build stb?
és itt a magyart emelném ki :-) angolt találtam már párat -
#18 aki tolja , az jelezze :) -
#17 hm egy ideig halott volt a link, de most már működik, de pár szót írhatok énis róla, végülis mostmár elég sokat játszottam a játékkal
szóval ez egy egymást püfőlős játék keményen, van több játékforma de a Golem a legelterjedtebb, láttam pár hsz-t hogy bazilaggos meg minden, hát nem tökéletes a magyar net még mostse, de ha nem egy 16 fős szobába megyek be hanem max 10-12 be, akkor a ping is elég kicsi és így kilehet élvezni a játék szépségeit.
A játék delay alapokra épül, egy erősebb ütés vagy speciális combó után mindig van pár sec delay, amíg nem tudsz mozogni, ha ezeket már kitanulod és ki is tudod használni, akkor már nem fogod minden percben azt olvasni hogy noob :)
A grip a legszebb része szerintem a játéknak, ez egy kivégzés szerű kombó és csak nagyon közelről lehet előhozni, ha nagy a pinged meg se probáld, mert akkor mellémegy és általában te kapod a gripet a képedbe :)
Minden kasztnak megvan a jellegzetessége, de pár meglepő dolgot tapasztaltam, mert pl az archernek a közeli kombója sokkal halálosabb mint a nyilazás, ami szerintem meglepő, de már hozzászoktam, szóval kilehet használni eztis, mert könnyen kilehet védeni/elkerülni. A swordsman vagy a bs ha golemre van fejlesztve, szinte leverhetetlen, mert pár ugrással leveri a golemet, és máris vége a menetnek, ez kicsit laggos játékban már szerintem kivédhetetlen, de lehet csak én vagyok béna :)
A másik jellegzetessége a játéknak, hogy van egy Chaos módja a kariknak, amikor átváltoznak egy brutális örjöngő harcossá, ezt a jobb alsó sarokban lévő kijelzőnél tudod figyelni, hogy hol tart. Ha ölsz, akkor mindig ugrik, hogy még mitől nől arra nem jöttem rá, de néha növekszik anélkül is hogy ölnél, gondolom van valami sikeres/hasznos játékos bónusz. Szóval ez a chaos mód pár másodpercig tart, de addig nagyon erős kombókkat tud használni az ember, szóval megéri tömegben elsütni, nemcsak úgy 1-1 elleni harcban.
A cuccokból a fegyverek annyira nem számitanak, ahogy néztem, inkább a rucik/gyűrük-amulettek, az több "stat" pontot helyettesít. Szóval nem olyan gáz hogy valaki fizet a jobb premium cuccokért valaki meg az ingyenes részből válogat.
Van még a CP pont a játékban, amiből idézni tudod a summon dögöket, ezek segítenek neked a harcban, hogy melyik kari mellé milyen érdemes, ezt nem ecsetelem, főleg, hogy nem is volt még részem mind kiprobálni. de érdemes használni öket, mert sok + ölés irható a számlájukra.
na hirtelen ennyi jutott eszembe, de szerintem megéri kiprobálni, habár nekemis először nem tetszett, játszottam valami mással, majd visszatértem, azóta napi rendszerességgel játszok vele, ha van rá időm..szóval már tetszik :-)
-
#16 itt van egy kis leirás róla
http://mmocentral.extra.hu/index.php?page=mmo&id=78&comments=1
topic up :)
-
#15 ez milyen játék és mekkora?(a gépigénye is érdekelne) -
najó #14 kene csinalni HUN szobát,mert engem ugy 90%ba kidob a szobákbol,azzal hogy a netconnenction tul lassu vagymi -
#13 Ha esetleg összefutnánk vkivel. SisterGH vagy Sister_GH a nevem. :) -
najó #12 [/IMG]
egyből elsőre WIN legbénábbként!:) -
#11 Amiota nincsen Nightfall szerver az sem erdekel.
Tokom akar allandoan ujra tapolni egy uj szerveren.
Fizetni meg nem smafu. :P -
najó #10 nekem nem megy epp az auto updater:(pedig tokjokis csapicsapi jateknak tunt -
#9 kipróbáltam.... szánalmas maradok a lineage-nél -
#8 Es nezem az oldalon, hogy elore,elore bal egergomb a nagy csapas kombo lol. :P -
Loál Zsuzsa #7 ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss -
#6 jajj de benéztem :D Rakion nem Raikon. LOL -
#5 iszonyatosan lassuak a szerverek :(, de gondolom mindenki tölti.... -
#4 én először kipróbálom aztán mondok majd véleményt rola :)
most csak jelzem, hogy ilyen is van :)
ja itt a direct link is.... -
#3 tartózkodnék, meghagyom CSOCSOnak ő amúgyis élhal ezekért -
#2 Hm, hiányos páncélzatú cicababák, keleti stípus orrvérzésig...kösz de nekem ezektől már herótom van. Úton útfélen ezektől hemzseg a net. -
#1 Mától végre kishazánkban is elérhető a Beta. Pontosabban ma kezdődött az open Beta. (Régebben volt már egy Closed Beta amerikaiaknak.) Most töltöm lefele. :D
Aztán jöhet az intuitív alapokon nyugvó koreai install.
Mo-n még nem is hallottak erről a gameról, gugli legalábbis nem ad magyar találatot. (Nem adott eddig! :D)
Akinek van kedve nézze meg, énis csak most fogom kipróbálni, remélem nem kell csalódnom. :) (Gonbound alapján ez is joo lesz!!!)