27
Gameoy Micro
-
Micros #27 Ha valaki tud olyan oldalt ahol egy gameboy micro 10000 Ft alatt van az írja le kérlek. -
#26 Igazából magam sem tudom még... eddig csak felszínesen keresgéltem. Valamelyik boltban láttam 27e -ért, de szerintem az kissé sok. Ezért írtam, hogy inkább keresgélek ilyen apróhírdetéses oldalakon, licitálos helyeken. ;-) -
f00fighter #25 DS-en és GB micron nem mennek a Game Boy és Game Boy Color játékok.
Egyébként neked mi az "elérhető ár"? :-) -
#24 Üdv!
Kergetnék egy micro -t, de persze nemigen kapni elérhető áron... kivéve ebay. ;-)
Viszont találkoztam ott egy olyan dologgal, hogy valaki árulta az original gameboy játékát, s állítása szerint DS -n, GBA -n működik. Ebből mennyi igaz? Tényleg rádugható egy GBA -ra, DS -re, micro -ra az ezer éves gameboy játék? :-) -
#23 Ja láttam tényleg jó. -
#22 No leteszteltem én is a kis Micro-t!!Ez a kis masina tényleg gyönyörű és elegáns, ha lehet ilyet mondani egy konzolra.Nagyon szép képe van s nagyon jól bírja az aksija.(Még azért tesztelés alatt van.)S szerencsére megy vele simán az M3 is.Igaz majdnem akkora mint a gép maga, de játék közben szerencsére nem zavar! :)
Szóval egy nagy THX Cheapnek már megint.Nagyon meg vagyok elégedve!Tökéletesen kiegyenlíti a DS-t, amivel eddig is inkább otthon jáccottam. -
#21 Persze hogy van :) Jó olcsón sikerült venned, 25e körül láttam mostanában más MM-ekben... -
#20 Budaörsi Media Marktban legalábbis annyi. Ott vettem nemrég. Eredeti GameBoy Micros táskát is vettem hozzá. Tök olcsó az egész.... Tod mi a poén? GBA SP sokkal drágább!!!!! -
Sund #19 Hol?
-
#18 GameBoy Micro ára: 19.000 HUF
és jómagam be is ruháztam rá! Na valaki másnak is van? -
#17 Ugye? Most láttam élőben először. Hát, nem győzött meg. -
#16 szerintem ez ronda (ds-em van) -
#15 Kinek van Game Boy Microja? -
#14 Én semmi szépséget nem látok benne, mondjuk, praktikus. -
aribazsy #13 aaa, szep az, praktikus, de marhara nem erre apiacra talaltak ki, de az arat se! Ennyiert tenyleg mar kozel DS-t vezsel, de hasznaltan simat. Amugy neztetek milyen kicsi? Nekem mar gorcsbeallt a kezem neha a GBA-tol is, na ettol nemtom mi lenne, es nem vagyok egy traktorszerelo tenyeres talpan ember. Szep, jo, nem nekunk van. -
consono #12 Vett valaki ilyent? Most akciózzák a MM-ban meg talán az EW-ben is... Milyen? -
#11 Ez így van. Legfeljebb gazdag gyüjtőknek, de akkor is csak a felső 10000-nek. -
#10 Ezt japánon kívül felesleges volt kiadni a Nintendonak..
Itt ennyiért mindenki DS t fog venni vagy a duplájáért Pspt.
-
#9 Nekem is van, de ha nem is volna, akkor se adnék ki egy fillért, se, mert nem tetszik külsőleg. -
#8 Én kb 10e-et adnék érte, ha nem lenne GBA-m. De van :) -
#7 Én a micróról beszélek :) -
#6 Szerintem hulyeseg. Annyiol mar majdnem kitelik a Ds. Igaz az nem annyira kenyelmes.... -
#5 Messze nem magyar piacra (már ha van egyáltalán ilyen :) )készült... -
orkenyid #4 Hát abszolút nem éri meg szerintem, arról nem is beszélve, hogy szerintem túl kicsi és iszonyat drága :) -
orkenyid #3 Hát abszolút nem éri meg szerintem, arról nem is beszélve, hogy szerintem túl kicsi és iszonyat drága :) -
#2 30 rongy? Bazz annyiért DS t lehet venni, nem is tom melyik éri meg jobban :P
-
#1 Mit szóltok hozzá, hogy 30 000 Ft? És nem is tud tobbet a GBA-nál, csak annyi, hogy világít.... Sztem nem éri meg!