27
Gameoy Micro
  • Micros
    Ha valaki tud olyan oldalt ahol egy gameboy micro 10000 Ft alatt van az írja le kérlek.
  • BBird
    Igazából magam sem tudom még... eddig csak felszínesen keresgéltem. Valamelyik boltban láttam 27e -ért, de szerintem az kissé sok. Ezért írtam, hogy inkább keresgélek ilyen apróhírdetéses oldalakon, licitálos helyeken. ;-)
  • f00fighter
    DS-en és GB micron nem mennek a Game Boy és Game Boy Color játékok.

Egyébként neked mi az "elérhető ár"? :-)
  • BBird
    Üdv!

Kergetnék egy micro -t, de persze nemigen kapni elérhető áron... kivéve ebay. ;-)

Viszont találkoztam ott egy olyan dologgal, hogy valaki árulta az original gameboy játékát, s állítása szerint DS -n, GBA -n működik. Ebből mennyi igaz? Tényleg rádugható egy GBA -ra, DS -re, micro -ra az ezer éves gameboy játék? :-)
  • zola2000
    Ja láttam tényleg jó.
  • Csibe001
    No leteszteltem én is a kis Micro-t!!Ez a kis masina tényleg gyönyörű és elegáns, ha lehet ilyet mondani egy konzolra.Nagyon szép képe van s nagyon jól bírja az aksija.(Még azért tesztelés alatt van.)S szerencsére megy vele simán az M3 is.Igaz majdnem akkora mint a gép maga, de játék közben szerencsére nem zavar! :)
    Szóval egy nagy THX Cheapnek már megint.Nagyon meg vagyok elégedve!Tökéletesen kiegyenlíti a DS-t, amivel eddig is inkább otthon jáccottam.
  • testerlnx
    Persze hogy van :) Jó olcsón sikerült venned, 25e körül láttam mostanában más MM-ekben...
  • Animefox
    Budaörsi Media Marktban legalábbis annyi. Ott vettem nemrég. Eredeti GameBoy Micros táskát is vettem hozzá. Tök olcsó az egész.... Tod mi a poén? GBA SP sokkal drágább!!!!!
  • Sund
    Hol?

• Animefox
    GameBoy Micro ára: 19.000 HUF
    és jómagam be is ruháztam rá! Na valaki másnak is van?
  • Super Mario
    Ugye? Most láttam élőben először. Hát, nem győzött meg.
  • popzu
    szerintem ez ronda (ds-em van)
  • Super Mario
    Kinek van Game Boy Microja?
  • Super Mario
    Én semmi szépséget nem látok benne, mondjuk, praktikus.
  • aribazsy
    aaa, szep az, praktikus, de marhara nem erre apiacra talaltak ki, de az arat se! Ennyiert tenyleg mar kozel DS-t vezsel, de hasznaltan simat. Amugy neztetek milyen kicsi? Nekem mar gorcsbeallt a kezem neha a GBA-tol is, na ettol nemtom mi lenne, es nem vagyok egy traktorszerelo tenyeres talpan ember. Szep, jo, nem nekunk van.
  • consono
    Vett valaki ilyent? Most akciózzák a MM-ban meg talán az EW-ben is... Milyen?
  • Super Mario
    Ez így van. Legfeljebb gazdag gyüjtőknek, de akkor is csak a felső 10000-nek.
  • mb66
    Ezt japánon kívül felesleges volt kiadni a Nintendonak..
    Itt ennyiért mindenki DS t fog venni vagy a duplájáért Pspt.
  • Super Mario
    Nekem is van, de ha nem is volna, akkor se adnék ki egy fillért, se, mert nem tetszik külsőleg.
  • guardian hero
    Én kb 10e-et adnék érte, ha nem lenne GBA-m. De van :)
  • NecroJoe
    Én a micróról beszélek :)
  • Sephi
    Szerintem hulyeseg. Annyiol mar majdnem kitelik a Ds. Igaz az nem annyira kenyelmes....
  • NecroJoe
    Messze nem magyar piacra (már ha van egyáltalán ilyen :) )készült...
  • orkenyid
    Hát abszolút nem éri meg szerintem, arról nem is beszélve, hogy szerintem túl kicsi és iszonyat drága :)
  • orkenyid
    Hát abszolút nem éri meg szerintem, arról nem is beszélve, hogy szerintem túl kicsi és iszonyat drága :)
  • mb66
    30 rongy? Bazz annyiért DS t lehet venni, nem is tom melyik éri meg jobban :P
  • wooten
    Mit szóltok hozzá, hogy 30 000 Ft? És nem is tud tobbet a GBA-nál, csak annyi, hogy világít.... Sztem nem éri meg!