A Java az egyik legismertebb programnyelv
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor mért(miér) nem írod TE melyik nyelvet szereted! Csak nem a nyelvest? okoska!<#hawaii>#hawaii>
ha engedélyeznéd a java-t minden menne. elöbb utob ugyis fogod majd 😊 tul sok site használja. egyébként csak 1x kell ezt megtenned. mi ebbe a nagy cucc?
A java egy nagyon népszerû "trendi" nyelv, csak nem jó semmire.
Pl. felmentem a mindenotiknyer oldalra (tudjátok nyerõ csokik), hogy megnézzem, hol lehet beváltani.
Peírtam irányítószámot, és nem dobott ki semmit.
Felhívtam a fejlesztõ céget, mire azt a választ kaptm, hogy engedélyezzem a java futtatást, mondtam is nekik, hogy a nagy büdös lóf@szt, miért kellet ezt java-ban csinálni, mire aztmondták, hogy a megrendelõ egy asp-t hívat meg velük, és ezt csak ebben tudták megoldani!!!!!!
Na erre ledobta az agyam a szíjat, BELENÉZTEM az oldal forrásába (DE JÓ EZ A JAVA) kiszedtem az asp hívásos részt felparamétereztem szépen, és lefuttattam és voilá kijöttek az adatok.
Annak aki JAVA-ban dolgozik, üzenem, hogy csak ügyesen, mert bármikor lelopom a kódot, és ha bármi hülyeséget, vagy csak programozástechnikailag kicsit is vitatható részt találok benne, azonnal megy a panasz a megbízónak.
DE JÓ IS EZ A JAVA! Használja is minél több barom!
Pl. felmentem a mindenotiknyer oldalra (tudjátok nyerõ csokik), hogy megnézzem, hol lehet beváltani.
Peírtam irányítószámot, és nem dobott ki semmit.
Felhívtam a fejlesztõ céget, mire azt a választ kaptm, hogy engedélyezzem a java futtatást, mondtam is nekik, hogy a nagy büdös lóf@szt, miért kellet ezt java-ban csinálni, mire aztmondták, hogy a megrendelõ egy asp-t hívat meg velük, és ezt csak ebben tudták megoldani!!!!!!
Na erre ledobta az agyam a szíjat, BELENÉZTEM az oldal forrásába (DE JÓ EZ A JAVA) kiszedtem az asp hívásos részt felparamétereztem szépen, és lefuttattam és voilá kijöttek az adatok.
Annak aki JAVA-ban dolgozik, üzenem, hogy csak ügyesen, mert bármikor lelopom a kódot, és ha bármi hülyeséget, vagy csak programozástechnikailag kicsit is vitatható részt találok benne, azonnal megy a panasz a megbízónak.
DE JÓ IS EZ A JAVA! Használja is minél több barom!
Gondolom te az a fajta csendes õrült vagy, aki egy video editáló, vagy banki adatfeldolgozó programot is javában írna.
Hát, good luck <#beka3>#beka3>
Hát, good luck <#beka3>#beka3>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Egyszerûen hülyeséget beszélsz. Gúglázd meg a hotspot fogalmát mielõtt kinyitod a szádat.
Bencurzs: te is dobálózol a kifejezésekkel mint hagyományos kód. Mégis mirõl beszélsz itt? Fortranról vagy kobolról <#eplus2>#eplus2>?
És hagyjuk már a hordozhatóságot a mac-linux-windows vonalon. Ha nem optimalizálod a java kódot, akkor nagyon könnyen skálázható, hordozható (telefontól a mainframe-ig), és minõsége jobban biztosítható, mint más nyelvek esetén.
Persze egy nagyobb project (1m sor fölött pl) már csak jelentõs idõ és költség árán hordozható akár mondjuk oracle-db2 viszonylatban is, hátmég ha valami elbaszott weblogic feature-al van megerõsítve a kód.
Amúgy meg csókoltatom az ÖSSZES java developert, akinek a kódja mac-on is fut elsõre 😉
Bencurzs: te is dobálózol a kifejezésekkel mint hagyományos kód. Mégis mirõl beszélsz itt? Fortranról vagy kobolról <#eplus2>#eplus2>?
És hagyjuk már a hordozhatóságot a mac-linux-windows vonalon. Ha nem optimalizálod a java kódot, akkor nagyon könnyen skálázható, hordozható (telefontól a mainframe-ig), és minõsége jobban biztosítható, mint más nyelvek esetén.
Persze egy nagyobb project (1m sor fölött pl) már csak jelentõs idõ és költség árán hordozható akár mondjuk oracle-db2 viszonylatban is, hátmég ha valami elbaszott weblogic feature-al van megerõsítve a kód.
Amúgy meg csókoltatom az ÖSSZES java developert, akinek a kódja mac-on is fut elsõre 😉
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Telefonon...
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Mert a JAVA virtuális gépen / processzoron fut.
Ezért 6-8-szor is lassabb lehet egy "hagyományos kódnál"
Elõnye, hogy minden platformon egyformán futtatható.
Szinte minden WINDOWS verzión, LINUX minden verzióján, MAC-en, stb.
Valamit valamiért <#nevetes1>#nevetes1>
Ezért 6-8-szor is lassabb lehet egy "hagyományos kódnál"
Elõnye, hogy minden platformon egyformán futtatható.
Szinte minden WINDOWS verzión, LINUX minden verzióján, MAC-en, stb.
Valamit valamiért <#nevetes1>#nevetes1>