8
Videodigizés PC-re
-
#8 Lehet, hogy nem ide tartozik, de lenne egy olyan problémám, hogy ossze szeretném kötni régi SONY videókamerámat a PCmel, de sehogy sem akar sikerülni. GeForce 6600as videókártyám van és járt hozzá egy kábel aminek 2 vége van: egy IN és egy OUT. Az OUTtal már sikerült rákötnöm a PCt TVre és látszott rajta az asztal, de amikor a kemrát rákötöm az INre akkor nem tudom, hogy mit kéne csinálni. -
#7 Tévesztettem a dolgokat... azt hittem én a DV-be nyomom azt a kábelt, ami a gépben USB-be megy. De nem :) Mind1 már megoldottam, és rájöttem hogy 1-2 dolgot szarul írtam... -
#6 nem kell a DV Cabel-hez semmilyen sony program. ha nem ismeri fel akkor vidd el egy szervízbe -
#5 na erre is rájöttem :D elnéztem a kiírást a kamcsin ;) -
#4 olyan meg nincs hogy dv-usb. :) -
#3 Köszi a segítséget, ezen elindultam és jó lett :)
Szereztem egy kompozit-jack átalakítót, és aztán már csak egy jack-jack dugós kábellel öszekötöttem a digikamcsit a hangkártyával, és frankón megy
Köszi a tippet! -
#2 kell lennie egy audio kivezetésnem
talán a kompozit port az -
#1 Hali mindenki!
Nagy problémám akadt, remélem ti tudtok segíteni. Nos, van egy Sony DCR-TRV460E típusú digikamera nálam, és át kéne róla venni az anyagot számítógépre.
A kamerán van egy S-Video, és egy kompozit kimenet, a video anyaggal nincs is gondom. A hangot hogyan lehetne a gépre varázsolni?
A gépben van egy Pinneacle TV kártyám S-video, kompozit és hang bementettel, amit ugye egy dupla jack-dugós kábellel át tudok kötni a hangkariba, és meglenne a hang is.
De a hangot a kamerából hogyan varázsoljam át a TV kártyába/hangkártyába?
Olyat is hallottam hogy USB-n meg lehet oldani (van DV kimenete, és egy DV-USB kábelem), de ahhoz valami speckó Sony szoftver kell nem?
Segítsetek plz
szerk: használtam a keresőt, de a témához közel álló topikot nem találtam.