8
Videodigizés PC-re
  • KILLER2
    #8
    Lehet, hogy nem ide tartozik, de lenne egy olyan problémám, hogy ossze szeretném kötni régi SONY videókamerámat a PCmel, de sehogy sem akar sikerülni. GeForce 6600as videókártyám van és járt hozzá egy kábel aminek 2 vége van: egy IN és egy OUT. Az OUTtal már sikerült rákötnöm a PCt TVre és látszott rajta az asztal, de amikor a kemrát rákötöm az INre akkor nem tudom, hogy mit kéne csinálni.
  • geri15
    #7
    Tévesztettem a dolgokat... azt hittem én a DV-be nyomom azt a kábelt, ami a gépben USB-be megy. De nem :) Mind1 már megoldottam, és rájöttem hogy 1-2 dolgot szarul írtam...
  • XenonIceX #6
    nem kell a DV Cabel-hez semmilyen sony program. ha nem ismeri fel akkor vidd el egy szervízbe
  • geri15
    #5
    na erre is rájöttem :D elnéztem a kiírást a kamcsin ;)
  • cloud.strife
    #4
    olyan meg nincs hogy dv-usb. :)
  • geri15
    #3
    Köszi a segítséget, ezen elindultam és jó lett :)
    Szereztem egy kompozit-jack átalakítót, és aztán már csak egy jack-jack dugós kábellel öszekötöttem a digikamcsit a hangkártyával, és frankón megy

    Köszi a tippet!
  • biomage
    #2
    kell lennie egy audio kivezetésnem
    talán a kompozit port az
  • geri15
    #1
    Hali mindenki!

    Nagy problémám akadt, remélem ti tudtok segíteni. Nos, van egy Sony DCR-TRV460E típusú digikamera nálam, és át kéne róla venni az anyagot számítógépre.
    A kamerán van egy S-Video, és egy kompozit kimenet, a video anyaggal nincs is gondom. A hangot hogyan lehetne a gépre varázsolni?
    A gépben van egy Pinneacle TV kártyám S-video, kompozit és hang bementettel, amit ugye egy dupla jack-dugós kábellel át tudok kötni a hangkariba, és meglenne a hang is.

    De a hangot a kamerából hogyan varázsoljam át a TV kártyába/hangkártyába?

    Olyat is hallottam hogy USB-n meg lehet oldani (van DV kimenete, és egy DV-USB kábelem), de ahhoz valami speckó Sony szoftver kell nem?

    Segítsetek plz

    szerk: használtam a keresőt, de a témához közel álló topikot nem találtam.