L.A. Rush decemberben PC-re is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdems átnéznia topikjába, ott vannak korábbi szebb képek, ja de majd meglátjuk, inkább új képekre érdemes várni, meg majd meglátjuk milyen lesz.. az a biztos nem a képek.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
sztem mielõtt irsz, jobblenne ha megnéznél, egykét, képet máshonna, mert ott, garantélom hogy jobb képeket találsz, mint itt. jobbakat mint egy nfsmw
u dont have to listen anybody else but me
Hát grafika alapján nem egy Most Wanted szintû játék... sokkal inkább GTA.. de azért biztosan nem lesz rossz!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
tudtommal november 8-án fog megjelenni... (2005)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
"Jelenleg az EARTH 2160 és a Rise & Fall: Civilizations at War stratégiai és a már említett L.A. Rush játékon dolgoznak."
Az Earth 2160-on szerintem már nem dolgoznak, hacsak az esetleges patch-ek elkészítését nem számítjuk...
Az Earth 2160-on szerintem már nem dolgoznak, hacsak az esetleges patch-ek elkészítését nem számítjuk...
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#eljen>#eljen>
remélem a megjelenéséig bõven kitart majd a Most Wanted 😉
Jól néz ki a game!<#taps>#taps>