iPod Photo probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaa 😊 dc++ 😊 tuti meglesz..
Nem, mert ugyanakkora képeket tettem fel, és mégis sipolt a problémájával. lehet, hogy a felbontását kéne átállítanom? De nem hiszem el hogy nincs meg ez a kurva program senkinek...
Ha tényleg csak annyi kell a gépnek, hogy átméretezd a képet, akkor Photoshop is jó 😊 CSak tudni kéne, hogy mekkorára.
Nem lehet, hogy egyforma méretû képeket tud csak lejátszani slideshowként?
Nem lehet, hogy egyforma méretû képeket tud csak lejátszani slideshowként?
Nekem PC-re kéne. Nem ragaszkodom az iPhotohoz, csak tudjam feltölteni megfelelõ méretben a képeket az ipodomra. Nincs valami tipp?
Az iPhoto az MacOSXben alapból bennevan, de a iLife is tartalmazza
De a progit sem lehet letölteni sehonnan, nincs mit crackelnem😊
crack...
Haliho!
A nyáron vettem egy iPod Photo-t és hozzá egy dockot, mivel milyen szupi, hogy tv-re is ki tudom "vetíteni a képeket". De van egy apró probléma... Amikor slideshowként ki akarom vetítettni, kiírja, hogy kérem töltse fel megfelelõ méretben a képeket, mert ez így nem correct. Mondhatom remek, amit csak az iPhoto nevezetû progival lehet megtenni, de nincs free, trial verzió belõle. Ti hogy oldottátok meg? Elõre is köszi a segítséget.
A nyáron vettem egy iPod Photo-t és hozzá egy dockot, mivel milyen szupi, hogy tv-re is ki tudom "vetíteni a képeket". De van egy apró probléma... Amikor slideshowként ki akarom vetítettni, kiírja, hogy kérem töltse fel megfelelõ méretben a képeket, mert ez így nem correct. Mondhatom remek, amit csak az iPhoto nevezetû progival lehet megtenni, de nincs free, trial verzió belõle. Ti hogy oldottátok meg? Elõre is köszi a segítséget.