40 éves szűz - Hódítási tanácsok kezdőknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki nem ért egyet, annak nincs humora, vagy nem látta a filmet!
Ui.: tudjátok miért vagytok ti buzik?? 😊)
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
(Egyik kedvenc sorom a filmbõl (csak azért, mert vicces a 'ratyi' szó): Mindig azt hittem, hogy Matt Damon csak egy kis ratyi, de ebben elég jól küldi a rakitírt.)
batman begins gyártási költség - 150M dollár
War of the Worlds gyártási költség: 132M dollár
(mondjuk, ha nem így lenne, akkor is tök mindegy, hogy melyik a drágábba, ha az egyik 200M-val többet hozott)
de marhajó lenne ha a postomat el is olvasnád és nem csak belemagyaráznál mindent....
specku nekem a batman nem jött be... ott voltak ugyan a szóviccek meg még a város is szépen nézett ki, de az elégörgetett hegyek és a film ily módon történõ elnyújtása baromira unalmassá és egysíkúvá tette és a mozi közben azon vettem észre magam, hogy az órám nézem annyira nem történt semmi.. szóval ebben nem tom hol van a "jónak beállítás"...
a világok harca meg pont hogy tetszett és jól emlékeztem arra, hogy bukottnak mondták (2005 aug-i sgcikk: a nyár bukásai...)
"Jellemzõ módon a nyár második helyezettje, Steven Spielberg idei elsõ durranása - a Világok harca - is jócskán elmaradt az elvárttól és "csak" 229 millió dollárt jövedelmezett. " szóval neked lehet hogy soknak tûnik de õk sem ennyit vártak...
"ugyan még nem néztem, de úgy utálom az ilyen címeket, hogy kasszasiker meg bukott film... annó a batmant is hõdejó-nak harangozták be és egy nagy vontatott unalmas valami lett belõle
most ez hogy van? ami neked nem tetszik, akkor az gagyi film, rossz? nem az van, hogy neked a legtöbbekkel ellentétben nem tetszett a batman? "
mivan?? mondta valaki, hogy gagyi vagy rossz? azon eredményeit amit pozitívnak emeltek ki: (madárijesztõ, morgan f., wayne char) nem is is vitattam. de ha valaki azt mondja, hogy ez tényleg nem volt vontatott akkor elég kényelmes életet él...
"olvasd el a batman-es hozzászólásokat és akkor meglátod, hogy a "hõdejó" beharangozás mellett a legtöbbeknek ugyanúgy bejött a film."
persze, mintahogyan találkoztam már jónéhány fanatikus reality show rajongóval is... lehet, hogy az országban X millió embernek tetszett, de attól még tényleg az én személyiségemmel van baj és tényleg nem förmedvény ami ott megy?
azért mert az sg.fórumozók exhas: 90%a dicséri akkor az statisztikai adatnak vehetõ és rögtön jó?
"jó, tényleg nem volt benne sok robbantás és lövöldözés, ezt elismerem." ...az kell a filmhez...persze...
érdekes ha valaki megfogalmaz egy kritikát akkor rögtön mint a szivük csücske ellen intézett támadásnak itélik meg a post-ot, meg rögtön globális filmlehúzásnak mondják...
a vil.harcát sem rossznak mondtam, csak egy cikk ugrott be belõle, amit azért tartok talán kicsit hihetõbbnek mert lehet, hogy filmes bevételekhez viszonyítva írták a csak-ot míg nekünk magyaroknak meg minden amiben sok nulla van már sok.
szóval azt se fikáztam de rögtön jöjjünk elõ a klasszikussal, hogy a "mindenkinek ellentmondó fórumozó"
"viszont a batmanbõl biztos nem véletlenül csinálják a köv részt" robotzsaru12345 napersze. soxor vmibõl nem azért csinálnak többet mert hûde megtérült, hanem már csak azért is mert amíg arról a témáról nem húzták le az összes bõrt addig 20x-is eladhatnak xar filmet
"viszont a jegyeladási adatok pontosabb képet adhatnak." abból meg pont nem jön le semmi. nem egy nagyon jó film nagyon szerencsétlen jegyeladással zárult, mert az ún. "filmkritikusok" -ra hallgat a jónép.
én nem próbáltam meg az lenni, csak egy jelzõjét firtattam a filmeknek. ha meg nem tetszik a post-om KÉRLEK csináld úgy mint a nagyok: xarjál a fórumkritikákra és csak filmnézés után menj kritikát olvasni róla. Mert szerintem ha valaki elmegy megnézni egy filmet akkor már szerintem egy véleménnyel jön ki, ha meg ezt valakinek a postja képes ezek után is leírni akkor baromira határozott véleményei lehetnek, hogy még a saját gondolatait is mások befolyásolják....
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
nem vagy tájékozott, akkor ne írj ilyet.
adatok:
világok harca:
- usa bevétel: 234M dollár
- világbevétel: 353M dollár
- budapesti bevétel: 177M forint (országosan: 370M forint)
- összesen: 587M dollár
barman begins:
- usa bevétel: 205M dollár
- világbevétel: 166M dollár
- budapesti bevétel: 52M forint (az országos 97M forint)
- összesen: 371M dollár
viszont a batmanbõl biztos nem véletlenül csinálják a köv részt
hanem direkt. ezzel nem mondtál sokat. persze, hogy sikeres lett a batman, szerette a közönség, ráadásul képregényfilm, így már a film elõtt várható a folytatás.
SZERINTED!!!! És a Te véleményed még nem fog egy filmet totálisan leírni (max számodra), viszont a jegyeladási adatok pontosabb képet adhatnak.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ja, és:
ugyan még nem néztem, de úgy utálom az ilyen címeket, hogy kasszasiker meg bukott film... annó a batmant is hõdejó-nak harangozták be és egy nagy vontatott unalmas valami lett belõle
most ez hogy van? ami neked nem tetszik, akkor az gagyi film, rossz? nem az van, hogy neked a legtöbbekkel ellentétben nem tetszett a batman? olvasd el a batman-es hozzászólásokat és akkor meglátod, hogy a "hõdejó" beharangozás mellett a legtöbbeknek ugyanúgy bejött a film. jó, tényleg nem volt benne sok robbantás és lövöldözés, ezt elismerem.
a világok harcában ..., mégis bukott film lett a mozikban
a világok harca mindenhol nagy siker - az más kérdés, hogy sokkal többeknek nem tetszett, mint mondjuk a batman
a világok harcában meg bár nem volt túlbonyolítva a sztori, de csak az emberek viselkedésétõl (a tömeg) olyan nyomott volt a hangulat, hogy a film végéig nem voltam nyugiban, mégis bukott film lett a mozikban
szóval ezek a jelzõk....
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17