10
-
#10 Talán Irán álláspontja a legreálisabb...
Persze az EU tagjaként mi pedig csak szeretnénk egy kis szeletet a tortából, igaz sztem csak a "jó volna benne lenni" elv miatt.
Az angolok meg hát olyanok amilyenek. Szerintem a szívük mélyén nem USA pártiak, csak a politikájuk furcsa, de az nagyon. -
DBM #9 dondore, én is épp ezen gondolkoztam, de sztem hülyeség mert ennyi erővel ki is volt az a hítres ember aki jóval előrébb vitte a számgép evolúcióját? ennyi erővel .hu is harácsolhatna...
Atishhal egyetértek #6 de sztem ez csak természetes. és akkor megint előjön h kitugya mit titkol még az usa pl haditeknika rég nem ott tart ahol hisszük, mertha az új fegyvereket az irakiakon kísérletezik ki(talán ezét is robban ki ez az egész sherifesdi irakban) akkor bizt van ami még ennél is jobb és vszleg nemo olyan hülyék h megmutassák!
ezzel csak a világuralomra akartam kilyukadni, és itt visszatérnék atish hozzázólásához. -
faz #8 a root az nem a ...., tehát bármi.bármi.bármi.? (elvileg a végén is ponttal helyesek a webcímek) -
dondore #7 hol is talaltak ki tulajdonkeppen a netet, okoskam??? -
AtisH #6 Mint bárhol máshol, itt is láccik az USA gerinctelen és a "világuralomra" törő politikája. -
IoIa #5 Hmm... Legelsőként szóltam hozzá, és valaki kitörölte. Pedig csak annyit írtam, hogy az internet az usa nélkül is működőképes lehet. Ezzel mi volt a gond? -
haxoror #4 "nemcsak az USA, hanem az őt támogató országok - Egyesült Királyság,"
Az angolokat ki kéne baszni az EUból aztán nyugodtan csatlakozhatnak tagállamnak az USAba, IQban úgy is már egy szinten vannak... -
#3 Döntési jogról van szó, ahol az USA véleménye a mérvadó, valamint egy be nem tartott ígéretről. És ez igenis undorító. Az USA Internetre kiterjedő hegemóniája más, "apróbb" dolgokban is feltűnő, ilyen a jelenleg használt IPv4 protokoll esetében az, hogy az USA egymaga "felzabálta" az IP címtartomány kétharmadát, a domain-név rendszert pedig saját szájízlése szerint hozta létre (kedves világunkon kívül élő bennszülöttek, használjatok angol abc-t, és a teljes névtartományt)
Ipapi: nyugodj meg, az Internetet ellenőrizni lehet máshonnét is :) -
Reggel #2 A műveltség megszólalt belőled barátom. Ha tudnál valamit is a net felépítéséről most nem írtál volna ekkora baromságot. Nem a net felügyeletéről van szó, hanem arról, hogy kinek a joga engedélyezni új root zónát. Vagyis a .uk .hu .us .de stb. kiterjesztésű domaineket. Hogy érthetőbb legyen, nem a www.valami.hu létrehozásáról van szó, hanem az utolsó két (vagy három) betűről (a gyengébbek kedvéért). -
#1 Miért kell felügyelni, ellenőrizni a netet? Ez undortó!