12
-
#12 nagyon jó a füves jel a logodba öcsém
nagyon menő ám!
-
Diocles #11 Tisztelt cikkíró! Tényleg nem volt jó ötlet összeadni a büntetések időtartamát. -
faz #10 Úgy olvastam hogy 9 hónap börtön vírusírtásért, de mostmár értem -
#9 Nem valoszinu, mert valami bortonnek alcazott szanatoriumba kerulnek, sikkasztok es egyeb "enyhe" bunozok koze. Ha nem lenne az elzartsag, meg nyaralasnak is tunhetne.
Mellesleg elso nekifutasra 9 evet olvastam. :) -
pemga #8 Lehet, hogy a bírónak ott kezdődik a havi célkitűzése, ezért adja össze :).
Egyébként melyik vírusról van szó? Erről?. Mert ha igen, akkor nagyon gyík lehet a DOD, ha még az irc portokat is átengedi a tűzfal :). Asszem félrenyeltem, a vírus mérete 1.6MB-2.6MB köhh-köhh :). -
szombi #7 Eltértetek a témától!
Köcsög vírusírók megérdemelnék a korbácsolást is!
A blaster íróját meg nehogy kiengedje bárki is, mert meg fogják verni... -
archkoven #6 Ezt én is nevetségesnek tartom amikor a társakra kiaszabott büntetés összegével operálnak a médiában.
Ha történetesen lettek volna huszan akkor most azt lehetne írni, hogy "10 év börtön vírusírásért" miközben mindegyik csak pár hónapot kap.
Hihetetlen, hogy van olyan marha aki ezt összeadja. Ez kb. olyan marhaság mint mikor azt mondják egy autóversenyre, hogy 10000 lóerő szabadul az útra, attól az elmebeteg paliktól lehetett egy időben hasonló marhaságokat hallani. -
#5 Azért szövetkeztek, hogy károkozó szoftvert írjanak, terjesszenek, és a segítségével hatalomra tegyenek szert
Jó nagy hatalom, hogy párezer gépet összefűzve DDoS-olnak pár oldalt "jobb" esetben. -
hungi #4 Csak tudnám kik irják itt a híreket... mi a f@sznak
nem lehet tárgyilagosnak lennni?
"9 hónap börtön vírusírásért"
Melyikük is kapott 9 hónapot??? Vagy ez a ki tud minél nagyobbat írni konteszt? -
#2 Rövid idő alatt is köcs*g*k lehetnek a börtönben. -
#1 többet is megérdemeltek volna... sok idióta...