Boci Mátrix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem ezt a vágott rész és nekem se tettszett túlzottan, de az ismerõsöm boldog lesz. Mátrix paródiának a Vektor is jobb, pedig azt is idegtépõ volt végigülni, de szerencsére a vége viszont már megröhögtetett (Kombájn operátor régen telefonos lelkisegélyszolgálatnál dolgozott stb.).
Betty eredeti hangja egyszerûen fenomenális (a fõszereplõ/rendezõ/midnen Steve Oedekerk szinkronizálja persze), ahhoz képest a magyar egy kakaládé.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Igen, Ping Pong a magyar címe (szégyen), az eredeti Kung Pow: Enter the Fist.
Ja, de János szerint csak eredeti nyelvvel. Szerintem nézhetõ volt szinkronizálva is, bár a bocimátrix rész szerintem annyira erõltetett, hogy szar. 😄
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Kösz a linket!
Azt mondjátok érdemes megnézni a teljes filmet amibõl ezt vágták ki? Ezt a pin-pongot vagy mit?
Azt mondjátok érdemes megnézni a teljes filmet amibõl ezt vágták ki? Ezt a pin-pongot vagy mit?
Meg mondjuk vannak benne sokkal viccesebb jelenetek is.Ezek a sok filmben sokféleképpen elõtt mátrix paródiák már amúgy is unalmasak.
Egyébként szégyen, hogy így terjedt el ez a kis videó, és sokaknak fogalmuk sincs, hogy egy filmbõl van kivágva. :|
Magyar szinkron gigaszákk, eredeti übermegahyperkúl.
mit kapunk ha keresztezünk egy bándzsi-kötelet egy majommal?
a seggem.
HÁHÁÁHÁHÁHÁHÁH...
HÁHÁÁHÁHÁHÁHÁH...
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
legkomolyabb mikor a végén lefeji a tehenet!
az nagyon kész! <#idiota>#idiota>
az nagyon kész! <#idiota>#idiota>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Õõõ, nem.<#idiota>#idiota> De akkor ez egy hosszabb film rézslete? Akkor azért nem találtam. Honan töltötted, nincs ingyenes oldaluk mint a Vektornak?
már láttam..asszem egy kínai emberrel karatézik..jó hosszú...de egy idõ után már nem nevetséges...szerintrem felejtsd el