Boci Mátrix

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janos666
Megnéztem ezt a vágott rész és nekem se tettszett túlzottan, de az ismerõsöm boldog lesz. Mátrix paródiának a Vektor is jobb, pedig azt is idegtépõ volt végigülni, de szerencsére a vége viszont már megröhögtetett (Kombájn operátor régen telefonos lelkisegélyszolgálatnál dolgozott stb.).
Loál János
Betty eredeti hangja egyszerûen fenomenális (a fõszereplõ/rendezõ/midnen Steve Oedekerk szinkronizálja persze), ahhoz képest a magyar egy kakaládé.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Igen, Ping Pong a magyar címe (szégyen), az eredeti Kung Pow: Enter the Fist.

z0ty
Ja, de János szerint csak eredeti nyelvvel. Szerintem nézhetõ volt szinkronizálva is, bár a bocimátrix rész szerintem annyira erõltetett, hogy szar. 😄

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

janos666
Kösz a linket!
Azt mondjátok érdemes megnézni a teljes filmet amibõl ezt vágták ki? Ezt a pin-pongot vagy mit?
Loál János
Egyetértés.

Dynamic
Meg mondjuk vannak benne sokkal viccesebb jelenetek is.Ezek a sok filmben sokféleképpen elõtt mátrix paródiák már amúgy is unalmasak.
Loál János
Nézd meg eredetit, htx.

Loál János
Egyébként szégyen, hogy így terjedt el ez a kis videó, és sokaknak fogalmuk sincs, hogy egy filmbõl van kivágva. :|

z0ty
sry :C

Loál János
Magyar szinkron gigaszákk, eredeti übermegahyperkúl.

z0ty
mit kapunk ha keresztezünk egy bándzsi-kötelet egy majommal?
a seggem.
HÁHÁÁHÁHÁHÁHÁH...

k8bal
legkomolyabb mikor a végén lefeji a tehenet!
az nagyon kész! <#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Dynamic
Dichter
Speciel dc++ ról. De szvsz megéri az egész filmet megnézni 😊

janos666
Nem magamtól érdekel, az ismerõsömnek /is/ kell. Nem tudod mi a file neve?
janos666
Õõõ, nem.<#idiota> De akkor ez egy hosszabb film rézslete? Akkor azért nem találtam. Honan töltötted, nincs ingyenes oldaluk mint a Vektornak?
Sil3nt
már láttam..asszem egy kínai emberrel karatézik..jó hosszú...de egy idõ után már nem nevetséges...szerintrem felejtsd el

Dichter
benne van a kung-pow (magyarul asszem ping-pong) címû filmben ha ez segít.

janos666
A vicc az hogy egy ismerõsöm látta valahol (egy isemerõse ismerõsénél...) ezt a fenomenális alkotást és most velem akarja letöltetni valahonnan. Látta már valaki? Esetleg kapok egy linket? (a google kidobb 1000 találatot de hiába nyálazom)
A film címe: Boci Mátrix