20
Egy rövid, de velős Mátrix paródia
-
#20 Megnéztem ezt a vágott rész és nekem se tettszett túlzottan, de az ismerősöm boldog lesz. Mátrix paródiának a Vektor is jobb, pedig azt is idegtépő volt végigülni, de szerencsére a vége viszont már megröhögtetett (Kombájn operátor régen telefonos lelkisegélyszolgálatnál dolgozott stb.). -
#19 Betty eredeti hangja egyszerűen fenomenális (a főszereplő/rendező/midnen Steve Oedekerk szinkronizálja persze), ahhoz képest a magyar egy kakaládé. -
#18 Igen, Ping Pong a magyar címe (szégyen), az eredeti Kung Pow: Enter the Fist. -
#17 Ja, de János szerint csak eredeti nyelvvel. Szerintem nézhető volt szinkronizálva is, bár a bocimátrix rész szerintem annyira erőltetett, hogy szar. :D -
#16 Kösz a linket!
Azt mondjátok érdemes megnézni a teljes filmet amiből ezt vágták ki? Ezt a pin-pongot vagy mit? -
#15 Egyetértés. -
#14 Meg mondjuk vannak benne sokkal viccesebb jelenetek is.Ezek a sok filmben sokféleképpen előtt mátrix paródiák már amúgy is unalmasak. -
#13 Nézd meg eredetit, htx. -
#12 Egyébként szégyen, hogy így terjedt el ez a kis videó, és sokaknak fogalmuk sincs, hogy egy filmből van kivágva. :| -
#11 sry :C -
#10 Magyar szinkron gigaszákk, eredeti übermegahyperkúl. -
#9 mit kapunk ha keresztezünk egy bándzsi-kötelet egy majommal?
[MÉLYEN]a seggem.
HÁHÁÁHÁHÁHÁHÁH... -
#8 legkomolyabb mikor a végén lefeji a tehenet!
az nagyon kész! -
#7 Mer' rendes vagyok. -
#6 Speciel dc++ ról. De szvsz megéri az egész filmet megnézni :) -
#5 Nem magamtól érdekel, az ismerősömnek /is/ kell. Nem tudod mi a file neve? -
#4 Őőő, nem. De akkor ez egy hosszabb film rézslete? Akkor azért nem találtam. Honan töltötted, nincs ingyenes oldaluk mint a Vektornak? -
#3 már láttam..asszem egy kínai emberrel karatézik..jó hosszú...de egy idő után már nem nevetséges...szerintrem felejtsd el -
#2 benne van a kung-pow (magyarul asszem ping-pong) című filmben ha ez segít. -
#1 A vicc az hogy egy ismerősöm látta valahol (egy isemerőse ismerősénél...) ezt a fenomenális alkotást és most velem akarja letöltetni valahonnan. Látta már valaki? Esetleg kapok egy linket? (a google kidobb 1000 találatot de hiába nyálazom)
A film címe: Boci Mátrix