114
Ps2 HD Loader
-
FoToS #34 Pár játék ami tesztelve lett.
BattleField 2 : alap.
Tony hawk : mode 3
Total Overdose : alap
Chicken Little : alap
-
THomas007 #33 Sziasztok!
A The Sims2 -vel milyen beállitasokkal lehet jatszani?Ugyértem hanyas mod-ban?1,2,3? -
Dajin #32 Nincs kicsippelve a ps2-öm de szeretnék vincsire eredeti játékot feltolni, beis kérheti az elején a dvd-t hogy ereddeti meg minden, nekem csak azlenne a lényeg hogy ne használodjon olyan sokat az olvasofej, és ez igy megy? -
#31 miaza WD?
-
FoToS #30 Én ezért vettem gyből Maxtort,de a samsungok is nagyon jók. -
#29 Köszi, figyelek rá. -
#28 jax: ha winyót veszel WD-re figyelj oda mert annak a tápkábel és az ide csati közötti távolsága más mint a többi winyónak, ha WD-t veszel akkor a network adaptert szét kell eszkábálni és egy kicsit igazitani kell a beljesén. Án is igy jártam :) -
FoToS #27 Pár uj játék amelyike futnak wincsiről
Devil Kings : Alap
DT Racer : Alap
Zatch Bell : Alap -
FoToS #26 Elméletileg igen,de ki kell próbálni. -
#25 Lenne még egy kérdésem. Ha egy játékot vinyórol indítok el, akkor azzal tudok online játszani? -
FoToS #24 Nem tudom nekem régi votl ott csak aima mode 1-2-3 volt itt már azért irják mivel mit lehet ki illetve bekapcsolni és kezeli a nagyobb wincsiket.Én erről tudok biztosan sok másban is többet tud,de nem látok bele igazán. -
#23 Köszi. Új HDLoader? Az mivel tud többet? -
FoToS #22 Vegyél nagyobbat nekem is 80G van és folyamatosan jönnek a játékok és törölgetni kell,hogy megtudjam nézni őket.Ha ujra csinálhatnám akkor most min 120 vennék mert az uj HD Loader már a 200G támogatja.Ja én is néztem a gamát valami biciklis őrületnekem az ilyenek nem tetszenek,de kinek a pap kinek a paplan :-) -
#21 Amúgy a Downhill Domination nem vmi jó. -
#20 Most készülök venni network adaptor+HDLoader+vinyó cumót. Az lenne a kérdésem, hogy vinyóból elég-e ez a fajta IDE: 80Gb WD IDE 7200 -
FoToS #19 Spartan Total War : Alap nagyon jó gama!! -
FoToS #18 Nem igazán váhom,hogy milyen játék az. -
#17 THX. Top Spin műxik, bár elég tré ez a tenisz, Virtua tennis-től nincs jobb. Downhill Domination-t nem tudtam beizzitani. -
FoToS #16 Pár játék amit teszteltem.
10.000 Buletts : Alap
Stuart Little 3 : Alap
Bratz Rock Angelz : Alap
Frogger: Ancient Shadow : Alap
The Incredible HULK : Alap -
FoToS #15 Én leginkább a mode 1 vagy 3 vagy a sima alapot használom ha ezekkel nem indul akkor nem valószinű,hogy megy wincsirő.De az tuti az EA játékai csak mode 3-ban idulnak. -
#14 Több is bekapcsolható egyszerre természetesen, lehet próbálkozni a különböző kombinációkkal, bár némely beállításnak legtöbbször nincs észrevehető hatása. -
FoToS #13 Valóban Mode 3-ban müködik a Top Spin.A másik dolog Neme. ezeket lehet más kombinálcióban is használni? Mint pl 1-2 vagy 1-3? vagy csak simán vagy egyiket vagy másikat? A suffering 2 megy simán alap beállitásokkal. -
#12 Mikor azt írtam, hogy HDL 0.7c-ben az első három beállítás a Mode 1-2-3, tévedtem. Ha minden igaz, akkor ezek a Mode 1-2-3-nak megfelelő elnevezések:
Mode 1 = Slow HDD access
Mode 2 = Disable network adapter
Mode 3 = Kill HDLoader after launch
WinHIIP-ben könnyen ellenőrizhető, mert ott ténylegesen a számot írja ki.
A Top Spin-ről meg azt olvastam, hogy Mode 3-mal működik. :)
-
FoToS #11 Én ilyenkor szoktam azt csinálni ujrairható DVD és megnézem a top spint még nem néztem,hogy megye,de ha valakinek van ötlete azt jónéven vennénk.
-
#10 Csak sajnos a másik topicban HDloader beállitások játékokhoz nem igazán ir senki, apropó nemkem HDloader 07.c fully patched van DVD-s Pal verzióban a TOP SPIN milyen breállitásokkal megy ha megy mert nekem nem akar indulni csak bejön a TOP SPIN felirat aztán kakukk. A Downhill Domination szintén nem megy sajna. Ha valaki esetleg tudja a beállitást please help. -
Angyisz #9 Na, na azért lehetne finomabban is. Egyébként igazuk van, amiről Te beszélsz az valóban nagyon közel áll a winyó-s témához és szerintem is ott van a helye, ugye a HDloader-t winyó nélkül nem igazán használod. Ebben a topic áradatban pedig tényleg felesleges volt nyitni egy újat. -
FoToS #8 Azért mert basztok a témához orni valamit nem arról szól amiről igazán kell ezen a topikin csak a játékok beállitásáról beszélgetünk nem arról milyen usb meghajto meg apam fasza hanem csak a játékokról magáról.Akinek nem tetszik valami nem kell ide bejönni és irogatni. -
#7 igen bizony... szal SZVSZ deltopik+bunti :Ð -
#6 lehet hogy kiközösítették? és már nem mer odairni -
#5 de az a durva, hogy a témanyitó ott is hozzászól a témához régóta. akkor ez most mért kellett? ott már nincs elég hely? -
_Vegeta_ #4 Paszmekk -
#3 khm.. khm.. ühüm..őőő -
#2 Engem is érdkel:) -
FoToS #1 Sziasztok azért hoztam létre ezt a topikot,hogy megtudjuk osztani kinek milyen beállitásokkal müködnek a Ps2 játékok wincsiről.Várom mindeki hozzászólását a témához.