Ez tényleg nagyon durva! A munkahelyem intranet oldalát én csinálom, de megmondom őszintén, hogy mire eljutottam oda, hogy publikáltam 4-szer kompletten átszerkesztettem, pedig ez csak intranet!
Ha megnézem ezt a linket, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy az első verzió is pöpec volt ehhez képest.
Egyébként az én véleményem az, hogy lehet, hogy nem értenek Magyarországon túl sokat a web oldal szerkesztéshez, de aki csinálja, annak a többsége minőségi munkát ad ki a keze közül. (kivétel erősíti a szabályt ld infohaz....)
pemga#2
ááá, ilyen linket még egyszer ne :). Úgy megijedtem... :).
fapapi#1
"nem teljesítenének jól egy saját weblap építéséből álló vizsgán sem, az osztályzatok átlaga ez esetben 1,9 lett"
Mi a fenének szerkezgessükk weboldalt ?
Magyarok vannak annyira inteligensek hogy ne tegyenek fel annyi szemetet mint Pl az amerikai weboldalak milliói.
megnyílik egy ilyen lap és elkap a hányinger mert annyira primitív és szar ( használhatatlan)
Ilyen lapokra nincs szükség.
Egyébként a magyarok is tudnak ocsmány lapot csinálni.
Itt egy péda erre:
Ezen a lapon céginformációkat tudsz lekérni nagyon sok ember számára fontos és hasznos de ilyen gyerekes hányinger környezetet csinálni rá! http://infohaz.euroweb.hu
A cég tulajdonos helyében lennék elbujnék szégyenemben.