31
Angol, Francia, Német, stb.
  • Wolwerine
    #31
    A Go! nyelvipercek.hu -t tudom ajánlani, rengeteg videóanyag jár mellé. Az alap csomag ára ha jól emlékszem 14.000 Huf, ha ajánlókóddal / kuponkóddal rendelitek meg, mert amúgy drágább. Tudtommal csak angol nyelven oktatnak, egyfajta videotanárt képzeljetek el.

    Ajánlókód: 43034

    És hogy ne csak efféle ajánlás legyen :

    VOA

    Ez ingyenes, napi frissítéssel vannak fent cikkek, melyekhez hanganyag is jár. Az olvasó olyan 80% sebességgel olvas, úgy kezdőknek is érthető.

  • Lazarus
    #30
    Hi!

    Az alábbi nyelvizsgák közül melyiket a legkönnyebb megszerezni?

    IELTS 6.0
    TOEFL Internet-based 80
    TOEFL Computer-based 213
    TOEFL Paper-based 550
    Cambridge test CAE
    TOEIC test 700
  • openwings
    #29
    Otthoni önálló angol nyelvtanuláshoz érdemes ide ellátogatni:

    http://www.openwingsenglish.hu/

    Van itt minden ami az angol tanuláshoz kell: reading feladatok, listening gyakorlások, nyelvvizsga leírások, online szótár, nyelvtani magyarázatok , teszt stb.

    Természetesen minden ingyen.

    Jó böngészést!
  • nagykrisztina
    #28
    Kedves Fórumozók!
    Francia és angol nyelvtudással multinacionális vállalat szolgáltató központjába fiatal munkatársakat keresünk többféle pozícióba, pályakezdők jelentkezését is örömmel fogadjuk.
    A pozíciók részleteit megtekintheti a következő oldalakon:

    http://www.apt.hu/allasajanlatok/projektmenedzsment/?article_hid=441
    http://www.apt.hu/allasajanlatok/uzletvitel/?article_hid=533
    http://www.apt.hu/allasajanlatok/beszerzes_ugyfelszolgalat/?article_hid=490


    Üdvözlettel:

    Nagy Krisztina
    Tanácsadó

    APT Vezetési Tanácsadó Kft.
    1114 Budapest
    Bartók Béla út 15/d
    tel.: +36/1/365-1207
    fax: +36/1/381-1052
    www.apt.hu

  • Kasabian
    #27
    google fordítóba üsd be szépen :))
  • sanchaboy
    #26
    hy vki tud nekem segiteni le kellene forditani ezt.

    I have some really awesome news I'd like to share with you guys. I am now leading a team at Valve! I finally have all the resources needed to do some very exciting stuff that you guys will love. I look forward to revealing more specific details when the time is right.

    My goal and top priority in the future is to solve the surrounding issues that affect the DotA experience in order to allow it to reach new heights. Addressing these issues will enable us to further enjoy aspects of DotA such as the gameplay, mechanics, and in-game feel that currently work well and ought to be maintained. As I've said many times in the past and especially after today's developments, I am very excited about DotA's future!

    With regards to the 6.64 patch, the focus will be primarily on more balance improvements. It is moving along very smoothly and I expect to have it ready soon. Once those refinements are done, I'll be working on some fun new content such as heroes or remakes for the 6.65 version. If there are specific things, big or small, you want me to consider for patches that follow, let me know.

    köszi elore
  • Zsolti9014
    #25
    lehet h rosszabb, iskolai körülmények és nagy létszám mellett tanulta. Meg azt sem írja, h melyik év májusban akarja letenni a vizsgát. Én kb. fél évig foglalkoztam a franciával, otthon szórakozásból. Eredmény egy nagy nulla! De vagy két szót tudok + bemutatkozni.
  • McGrady
    #24
    hello!
    van itt vki aki franciát tanul? érdekelne hogy lecon szó mit jelent? [ejtsd: lökon] asszem vmi csúnya szó, de egyik szótárban sem találtam :D
  • aeris
    #23
    Én német felsőfokhoz akarok egy jó sulit Pesten. eddig tetszetős a Danubis, de nem sokat tudok róla, szóval ha valaki ismeri mondhatna pár szót, plusz hogy az origós vizsga szinvonalas-e..


    I.C.ram sztem menj az eurohoz :o
  • Thanatos
    #22
    jah, miliomosknak áll a világ ... :PPP
  • I.C.ram
    #21
    vegyél vissza kicsit magadból. Azért ne írjál ide, hogy ez első 5 topik mellett a neved legyen a listában. htxvm.
  • hmhm
    #20
    nincs mit.

    ennyire ne legyél már lúzer h magántanárt nem tudsz felhajtani :)
  • I.C.ram
    #19
    Hát bazzeg ez eddig eszembe sem jutott!!!! Eh... ne nézzél már gyökérnek.
  • hmhm
    #18
    keress egy magántanárt..
    körbekérdezel ismerősöket, h kinek van olyan ismerőse.
  • I.C.ram
    #17
    Még mindig nem sikerült találnom nyelvtanárt :(

    De lehet szaro kaz egészbe és kimegyek amcsiba egyetemre :D
  • magus
    #16
    felev alatt ha ezen mulik a felvetelim en oeszkimoul is megtanulok neked.
  • ffxi
    #15
    +fontolom

  • Gorvik #14
    Angol középszintre készültem fel.
    A légkör, a tanítási módszer nem stimmelt.
    Az órák lepukkant termekben voltak (kb 1 éve voltam...), kényelmetlen székeken, rohatt kicsi padokon, bla, bla, gondolom nem kell ecsetelni az itthoni körülményeket. Bár ez is túlzás, mert már általánosba jobb termünk volt, mint amibe ezek tartották.

    2. Nem tartom jó módszernek, hogy egy-egy óra után k*rva sok házit adnak, ráadásul olyat, amit nem vettünk eddig, ergo rendesen utána kell nézni, hogy megcsinálja az ember. Ráadásul nem is beszüktük meg, hanem be kellett adni, és ha volt valami orbitális nagy hiba, megbeszéltük.

    stb, stb, stb.

    Nézd, hogyha úgy mész el, hogy hajtasz, és tanulsz, lesz, ami lesz, akkor nyugodtan menj el. Amúgy nem ajánlom. Főleg ha angolra mész.
    Egy nyelviskolában a tanárok tanítási módszere hasonló, ezért írtam le a példákat.
  • ffxi
    #13
    Pedig gondolkodom rajta, hiszen az egész PTE ki van plakátozva vele. Miért nem?

  • BenceYCE
    #12
    Ráadásul többen "értik" a végeredményt...
  • Gorvik #11
    A BME nyelvtanfolyamait nem ajánlom senkinek.

    Vegeta!
    Tudsz Japánul?
  • Crazygirl
    #10
    akkor ezt mond... azt hogy "szegényes francia tudásom" az nem igazan 10 evnyi francia tanulast jelent... Mar ne haragudj de akkor tuti hogy nem foglalkoztal vele sokat. En mondhatnam hogy szegenyes francia tudasom van.. Te ezek szerint nem igazan, csak mar elfelejtettel mindent. Grat hozza.
  • I.C.ram
    #9
    Akkor leírnám mégegyszer egyeseknek, hogy már tanultam franciat, sőt 10 éven keresztül tanultam, szal van valami tudásom azért :P Max annyira szartam az egészbe, hogy még mindig nincs belőle papírom :P Szóval ezért kéne egy olyan tanár, aki képes kiásni belőlem a poros francia tudásom, illetve restaurálni. Egy középfokú francia szöveget simán lefordítok magyarra, de fordítva ez már nem müxik annyira.
  • Crazygirl
    #8
    Nagy bator vagy akkor ha te ennyi ido alatt szeretnel nyelvvizsgat letenni... Akkor meg megbatrabb ha esetleg kozepfokban gondolkodsz. En masfel eve tanulom a franciat, de annait mondhatok nem mostanaban teszem le (meg erofeszitesek aran sem ) a nyelvviszgat mert ez a nyelv azert nem egy angol, ami konnyunek mondhatok... Remeny meg van de nem mernek ra fogadni, hogy sikerul letenni akkorra meg ha talalsz is tanart.

    Ez nem sertesnek szantam de ez az igazsag... Azert hajra hozza!
  • _Vegeta_
    #7
    Hozzanemertesed nem kell csillogtatni. Kevered a japant a kinaival. :|

    Nem kell 2000jelet megtanulni mivel nincs 2000. A beszedhez nem szukseges a jelek olvasasa, a beszed anelkul is kivaloan tanulhato. Az iras persze nehez, de ez mar mas teszta.
  • Super Mario
    #6
    Ha valakinek van ideje arra, hogy 2000 jelet megtanuljon, annak az?
  • _Vegeta_
    #5
    Japan rulz! :]
  • Pink Tiger
    #4
    én a pascalt:) az nem túl bonyolult
  • Super Mario
    #3
    Nehéz a francia nyelv. Ajánlom a spanyolt.
  • ffxi
    #2
    Én meg így vagyok az angollal:(((

  • I.C.ram
    #1
    Mielött nagy büszkén osztogatná ka moderátork a büntit, tudom, hogy van már HASONLÓ topik, de gondolom nem csak angol nyelv iránt van érdeklődés, sőt engem kifejezetten a német és a francia érdekelne. Így gondoltam nyitok egy ilyen általános nyelv topikot.

    Szóval: Kérdésem az lenne, hogy tud-e valaki jó franciatanárról, aki a szegényes francia tudásom feltudná hozni egy nyelvvizsga szintjére. Jó lenne, ha különtanár, és nem csoport, mert valahogy úgyé rzem, hogy a csoportok nem jók semmire, mert nem foglalkozik veled a tanár szart sem. Szorít az idő, mert jó lenne, ha aprilis, májusra meglenne a nyelvvizsga.

    Eddig néztem a Pasaréti nyelviskolát, ami nem votl túl meggyőző, mert a recepciós, hogy is mondjam, lekezelő volt, meg úgy nem is votl szimpatikus az egész. illetve van még a francia intézet, ahova már jártam régebben, de ott is csak csoportok vannak tudtommal, de ha valaki tud valami bővebb infót, jelezze!