36
Granado Espada - MMORPG
-
SwordManSter #36 bocsi a káromkodásé csalk kicsit ideges lettem sorry még 1x
-
SwordManSter #35 valami 01 contacting servert ir ki -
SwordManSter #34 meg a kurva annyéá nem tom el inditano azt akibaszott gamet -
SwordManSter #33 most mé nemm üxik a hiv oldal?
-
Lyan Kyj #32 hiv oldalon írva vagyon. -
SwordManSter #31 és mennit kell érte,
-
#30 elég hülyén oldoták meg lvl20 utána fizes dolgot:D -
Lyan Kyj #29 Már nincs béta, ingyen játszható (lvl20ig, onnantól fizetni kell), a hiv oldaláról leszedheted. Hiv oldalt goggle segítségével megleled. -
SwordManSter #28 hali hol tom le tölteni a beta verziot?
-
Lyan Kyj #27 akkor ezt zárasd be...bár ez előbb volt, de mindegy. -
#26 új fórum Sword Of The New World -
Lyan Kyj #25 ugyanaz a kettő, a Granado Espada volt az eredeti cím, később alcím lett. -
#24 valaki elmondaná, hogy mi az összefüggés a granado espada és a sworf of the new world játék között? -
Lyan Kyj #23 Pre-Open Beta -
#22 hátt, nem is tudom...
annyira nem egy nagy extra, sokkal többet vártam tőle. igaz, még csak lvl 17 vok, de sok a bug (ami megbocsátható beta lévén), sok a rendkívül idegesítő fícsör, a skillek rendkívül idiótán vannak megoldva, és pl fogalmam sincs, h felső armoron kívül honnan lesz többi?
szal nem áttekinthető, de azért a majd' két hetes bétát kihasználom. aztán majd max azt mondom, h köszi, de nem. -
#21 kifejezed igényedet a béta kulcsra itt
vagy megvárod, amíg kijön a game.
egyébként most kaptam meg a beta key-t, és lassan lejön a kliens is, aztán jaj neked orpesia! :P -
darkling #20 Új képek -
serdulo #19 Sziasztok kívncsi vagyok mien ez a játék , bár nemtudom mit hogy kell majd meg nemtudom hol lehet regisztrálni . Segitenétek??? légyszives. ha akartok segiteni :) msn : [email protected] köszi :) -
darkling #18 Köszi, de egyelőre sajna időm nincs rá :( -
najó #17 most indult a teljesen angol nyelvü szingapúri closed beta 12-én,kaptam kulcsot hozza ha érdekel,most ugyse játszom vele,túlzottan wowozom:)tuti teljesen angol,mert azert feltelepitettem -
darkling #16 Úgy néz ki ingyenes lesz:
About menüpont
Bár a features alatt meg azt írja, h. lesz free trial meg premium edition ami fizetős. Ez gondolom olyan item mall jellegű lesz. -
darkling #15 Úgy látszik új néven nevezik a játékot vagy csak az angol kiadás kapott új nevet. Legalábbis szerintem a képek és leírás alapján ez a két játék egy és ugyanaz:
Sword Of The New World -
najó #14 gondolom a beta elfog tartani 1-2honapot utana lehet csak 3 nap lesz a trial
játék teljesen egyedi mmo,egyszerre akár 3 karit is tudsz iranyitani,de lehet tobb karaktered is,pvp is van valószinuleg család/család ellen
thai beta még sajna nem eléggé angol,de sebaj:)
és pár családi kép mert már a régiek amugyse látszanak:)
-
Inquisitor #13 A Singapori verzi bétája nemsokára indul és arra azt írja, hogy full angol lesz.
Mennyibe fog kerülni ez februártól? Csak 3 napig lesz "ingyenes"?
Amúgy GFX tetszik (kevés poligonból látványos és szép), a pályák és karakterek okésak, de a szörnyek eszméletlen fantáziatlanok. -
najó #12 igy áll most:Link
A linken van egy fórum is ahol leirjak hogy kell regelni a thai open betara stb...,ami mar majdnem teljesen angol(mostly)
már regeltem,csak a torrenten ugy jön a kliens mint egy csigabiga:) -
najó #11 na pár kép a koreai bétából,másra nemis futja mert semmit nem értek belőle:)
de a képek alapján ezt tuti kiprobálom,ha lesz angol
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG] -
najó #10 Video
Uj ingame video,josok tervarival! -
najó #9 Fansite
egy lelkiismeretes rajongo fansiteja,aki mondjuk epp a ZerAtol van hanyattesve:)amit mondjuk megis ertek:) -
Lyan Kyj #8 Hmm...igen impresszív:D Amúgy kíváncsian várom!
http://ge.hanbiton.com/en/GE_images/gallery/GE_gallery_019.jpg -
#7 egyikért se :P
csak gagyi ingyenes MMORPG-vel játszok... -
najó #6 mert melyikert adtal eddig ki?:P -
#5 relatív gagyi... :)
pl ezért biztos nem adok ki pénzt :p -
najó #4 fizetos es sejteseim szerint nem lesz free szerver:)amugy végre mindenki tisztazhatna magaba hogy gatyi mmorpg kivul semmi sincs es nemis lesz ingyen -
#3 free vagy fizetős ? -
#2 jupp kösz,jönmár a filmecske rola.
De az a kép ott eléggé teccik rola -
najó #1 ez se vesszen el!
Hiv .oldalak
látványilag ez most a csucs nálam:)a krikszkrakszos(első) oldalon már 3 video is van,alphatest fázisába van