Cápasrác és Lávalány kalandjai 3D-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem jó film, én nem 3Dbe láttam, letöltöttem gigatorrentsrõl... megvan a kémkölykök 3D, és abba szemüveg nélkül ijen hülye színes körvonalai vannak. nem tudja valaki, hogy lehet ilyen szemüveget csinálni házilag? milyen féle fólia kell hozzá?

Szerintem ari film volt és nekem semmi bajom se a csajjal se a fiúval mind a ketten tiszta arik!<#mf1>
ne szidjad a fiut.. :) inkab a csaj fikazzuk :PP :-))
A kissrcának milyen hihetetlenül széles orra van....groteszk
jointeer
esz biztosmeknézem<#idiota><#idiota>

köcsög

de ugy volt a filmben... érdekes hogy a képen nem... lehet a filmben sem volt mindig? <#gonosz2>
de igy jobban néz ki<#nevetes1>
Broafka
amúgy nem is azért, de nem úgy van hogy a gyereknek ilyen cápafogai vannak vagy mi a szösz?
a képeken valahogy nincsenek :)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
nekem is volt szerencsém hozzá
legalább vicces volt hogy mindenki végighülyéskedte meg röhögte az egész filmet, én meg mindenki máson röhögtem ahogy nézik a filmet abban az idétlen szemüvegben :D
nem tom hogy másoknak mibõl van a szemük de amikor már vagy 30 percig néztem a filmet ilyen 3D-ben azt hittem ki esik a szemem
rohadtul bántotta a szemem
az volt vele az egyetlen gond hogy buta volt a storyja
amúgy nem lett volna olyan rossz, csak nagyon arra ment ki az egész hogy kis 6 évesek szórakozzanak rajta
ha kritikus lennék azért annyira nem húznám le:
látvány: 75% (nem rossz)
story:50% (lehetett volna ötletesebb is)
karakterek: 70% (ötletesek, egész jók)
3D: 60% (egészségtelen szvsz, de az ötlet nem rossz)
szinkron: 40% (idegesítõ, nyávogós szinkronhangok)

Ez egy rakás földi szemét, mint a Kémkölykök. Bár a 3.-ik vmeddig tetszett is. de az se cool, iknább sz*r! :lol:

a..fiu se lesz rosz... :DDD
Én sem azt mondtam hogy KaKa..... csak hogy nem nagy szám.-.mást is elnéznék ijen "3D"-ben :))))) nem csak ijet <#dumcsi>
GutBesserWasser
Na hát vót szerencsém hozzá, hála Istennek ócsóér. (Egy ismerõsöm volt kíváncsi a 3D-re, e szavakkal ment be mellettem a terembe: Ha nagyon debil, ne engem szidjál... fél 9-kor is kezdik, abból gondoltam, hogy annyira nem lehet rossz.) Végülis aranyos marhaság volt, és Lávalány nem lesz rossz csaj pár év múlva.<#crazya>
Azt viszont nem pontosan értem, hogy miért képzelik az ún. felnõttek, hogy a gyerekek ennyire sematikusak lennének (és mást fel sem fognak), mint amilyenek a filmbéli karakterek. (A vége mondjuk csöpög "1 kicsit", de néhány horrorisztikus Andersen mesét leszámítva minden más meséé is.) Mind1, a mondanivalóval nincs semmi baj, nem baj az, ha valaki mer nagyot álmodni, és tenni is tud, de legalább akar érte. (Nem politikai propaganda, bár az egyezés nem véletlen.<#vigyor>)

486DX II-80,32MB RAM, 220MB HDD - igen, így is lehet!

hétvégén este annyi.
Broafka
oda van írva hogy kb, jó lehet hogy hétfõn 600
de lehet hogy más országban több, most csak így nagyjából mondtam

1200 ft egy mozijegy?? nabaeg, igaz 20 éve biztos nem volt moziba : )

Broafka
mondjuk a második 4-es képsorozatból a jobb felsõ kép az mindent überel, a háttér legalábbis :D
mindenesetre, én éhes lettem egy kicsit :P

Broafka
most nem védeni akarom de azért nézzük azoknak a szemszögébõl a dolgokat akik megvették ezt:
megveszik bízva benne hogy:
a kisgyereknek tetszik és elrángatja a szüleit (a jegy ára mindig ugyanaz, tök mind1 hogy felnõtt vagy gyerek) az minimum 2 fõ, ha a papát is elrángatja akkor 3, ha a kisöcsit is akkor már 4
vegyük a jó esetet 4: 4X 1200 Ft (kb) az 4800
na és pélul a 3D-s dolog is, már csak azért is lehet hogy mennek páran, és sztem nem csak gyerekek
szal...

sweech
csak az elõzetesét láttam de <#vomit>

Szerintem ezek a "3D"-s filmek nem lennének annyira gagyik, ha nem a legalját csinálnák meg :)
mint pölö a kémkölykök, vagy ez a fergeteges gyerekmese. én láttam :-) kiváncsiságból, hátha valami komolyabbat fogok észrevenni..
szerintem jok .... de lehet, hogy felrebeszelek (nem aludtam eleget)

rodrigeznek nagyon bejönnek ezek a tinicsajok ; )

ami neked nem tetszik az sz*r?:) neked sem jött be?
Hogy lehet ilyen szart kiadni?
micsoda giccses színkavalkád. Habár ez mexikóban megszokott dolog, ott minden ilyen csiricsáré.

milyen volt?
az

TURMIX - Szinkronparódia letölthetõ: http://turmix2005.uw.hu

Dying Soul
Ez ritka nagy szemét.