27
  • C7
    sztem jó film, én nem 3Dbe láttam, letöltöttem gigatorrentsről... megvan a kémkölykök 3D, és abba szemüveg nélkül ijen hülye színes körvonalai vannak. nem tudja valaki, hogy lehet ilyen szemüveget csinálni házilag? milyen féle fólia kell hozzá?
  • brutika2
    Szerintem ari film volt és nekem semmi bajom se a csajjal se a fiúval mind a ketten tiszta arik!
  • pasy01
    ne szidjad a fiut.. :) inkab a csaj fikazzuk :PP :-))
  • szombat
    A kissrcának milyen hihetetlenül széles orra van....groteszk
  • jointeer
    esz biztosmeknézem
  • pasy01
    de ugy volt a filmben... érdekes hogy a képen nem... lehet a filmben sem volt mindig?
    de igy jobban néz ki
  • Broafka
    amúgy nem is azért, de nem úgy van hogy a gyereknek ilyen cápafogai vannak vagy mi a szösz?
    a képeken valahogy nincsenek :)
  • Broafka
    nekem is volt szerencsém hozzá
    legalább vicces volt hogy mindenki végighülyéskedte meg röhögte az egész filmet, én meg mindenki máson röhögtem ahogy nézik a filmet abban az idétlen szemüvegben :D
    nem tom hogy másoknak miből van a szemük de amikor már vagy 30 percig néztem a filmet ilyen 3D-ben azt hittem ki esik a szemem
    rohadtul bántotta a szemem
    az volt vele az egyetlen gond hogy buta volt a storyja
    amúgy nem lett volna olyan rossz, csak nagyon arra ment ki az egész hogy kis 6 évesek szórakozzanak rajta
    ha kritikus lennék azért annyira nem húznám le:
    látvány: 75% (nem rossz)
    story:50% (lehetett volna ötletesebb is)
    karakterek: 70% (ötletesek, egész jók)
    3D: 60% (egészségtelen szvsz, de az ötlet nem rossz)
    szinkron: 40% (idegesítő, nyávogós szinkronhangok)
  • csari89
    Ez egy rakás földi szemét, mint a Kémkölykök. Bár a 3.-ik vmeddig tetszett is. de az se cool, iknább sz*r! :lol:
  • pasy01
    a..fiu se lesz rosz... :DDD
  • pasy01
    Én sem azt mondtam hogy KaKa..... csak hogy nem nagy szám.-.mást is elnéznék ijen "3D"-ben :))))) nem csak ijet
  • GutBesserWasser
    Na hát vót szerencsém hozzá, hála Istennek ócsóér. (Egy ismerősöm volt kíváncsi a 3D-re, e szavakkal ment be mellettem a terembe: Ha nagyon debil, ne engem szidjál... fél 9-kor is kezdik, abból gondoltam, hogy annyira nem lehet rossz.) Végülis aranyos marhaság volt, és Lávalány nem lesz rossz csaj pár év múlva.
    Azt viszont nem pontosan értem, hogy miért képzelik az ún. felnőttek, hogy a gyerekek ennyire sematikusak lennének (és mást fel sem fognak), mint amilyenek a filmbéli karakterek. (A vége mondjuk csöpög "1 kicsit", de néhány horrorisztikus Andersen mesét leszámítva minden más meséé is.) Mind1, a mondanivalóval nincs semmi baj, nem baj az, ha valaki mer nagyot álmodni, és tenni is tud, de legalább akar érte. (Nem politikai propaganda, bár az egyezés nem véletlen.)
  • winnie
    hétvégén este annyi.
  • Broafka
    oda van írva hogy kb, jó lehet hogy hétfőn 600
    de lehet hogy más országban több, most csak így nagyjából mondtam
  • Anteris
    1200 ft egy mozijegy?? nabaeg, igaz 20 éve biztos nem volt moziba : )
  • Broafka
    mondjuk a második 4-es képsorozatból a jobb felső kép az mindent überel, a háttér legalábbis :D
    mindenesetre, én éhes lettem egy kicsit :P
  • Broafka
    most nem védeni akarom de azért nézzük azoknak a szemszögéből a dolgokat akik megvették ezt:
    megveszik bízva benne hogy:
    a kisgyereknek tetszik és elrángatja a szüleit (a jegy ára mindig ugyanaz, tök mind1 hogy felnőtt vagy gyerek) az minimum 2 fő, ha a papát is elrángatja akkor 3, ha a kisöcsit is akkor már 4
    vegyük a jó esetet 4: 4X 1200 Ft (kb) az 4800
    na és pélul a 3D-s dolog is, már csak azért is lehet hogy mennek páran, és sztem nem csak gyerekek
    szal...
  • sweech
    csak az előzetesét láttam de
  • pasy01
    Szerintem ezek a "3D"-s filmek nem lennének annyira gagyik, ha nem a legalját csinálnák meg :)
    mint pölö a kémkölykök, vagy ez a fergeteges gyerekmese. én láttam :-) kiváncsiságból, hátha valami komolyabbat fogok észrevenni..
  • patyo
    szerintem jok .... de lehet, hogy felrebeszelek (nem aludtam eleget)
  • Anteris
    rodrigeznek nagyon bejönnek ezek a tinicsajok ; )
  • winnie
    ami neked nem tetszik az sz*r?:) neked sem jött be?
  • lazsi
    Hogy lehet ilyen szart kiadni?
  • Anteris
    micsoda giccses színkavalkád. Habár ez mexikóban megszokott dolog, ott minden ilyen csiricsáré.
  • winnie
    milyen volt?
  • Andris
    az
  • Dying Soul
    Ez ritka nagy szemét.