19
Minden ami a latin-amerikai táncról szól:)
-
uiztu #19 Helo!
Tudna nekem valaki segíteni? Szeretnék megtanulni táncolni. Ilyen stílusú táncot szeretnék megtanulni:
http://www.youtube.com/watch?v=BSkDQYe2FYw
Ebben az Elvis-es számban, van 2:48-2:56-ig egy tánc. Ezt a táncstílust, hogyan hívják? És, valaki még pár videót, erről betudna linkelni? -
#18 ki akarom próbálni tudok-e linkelni képet, szal off:
(nem mintha élne a topic)
-
#17 -
#16 ja értem.
ejnye :o -
#15 lol :D
igazából, nem akartuk abbahagyni, de nyáron nemvolt tanfolyam, szeptemberben meg lekéstük a beiratkozást, mert nem értesítettek, ugyhogy abbahagytuk -
#14 amúgy métt hagytátok abba? (ha vmi személyes, akkor sryy:S)
[btw én tök jól elvagyok így hogy félévente beírogatok :D] -
#13 jive jobb
hehe -
#12 Csacsa volt a kedvencünk a partneremmel, de csak 1 évig táncoltunk.
(Igazából elis felejtettem, h én csináltam ezt a topicot xD) -
#11 latinon belül kedvenc? -
#10 :DDD pöppet már kihalt ez a topic... -
Verseghy #9 Ide már csak Yeti hiányozna..:D -
#8 -
#7 Uhh. Nem mondanám, hogy ismerem a versenyzőket. -
#6 Európa 4. helyezett lett! -
#5 Nem mondanám, én Szegedről vagyok.
Versenyző? Vagy akiről írtál? -
#4 Czina Bogit ismered? -
#3 Hello, én tavaly november óta nyomom, mostanában bejöttek a standard táncok is. Eleinte hol szerettem csinálni hol nem, de mostanában egyenesen imádom. Nyáron volt egy tábor is a Balcsin. Már megéltem egy párcserét is. Volt már eddig 4 fellépésünk, most novemberben is lesz 1, aztán több is. De amitől már előre is félek az a jövő márciusi versenyünk. Na ennyit a bevezetőről...
Nem akarom kedved szegni, de eleinte nehéz lesz. De ha eljutsz egy szintre, akkor tuti szeretni fogod. Bár én szemály szerint jobban kedvelem a standard táncokat. Ha esetleg kellenek zenék van egy pár, szólj és felrakom valahova.
Kérdezz bátran, bár azért nincs nagy tapasztalatom még. -
#2 ez egyik volt osztály társam is talán ezt nyomja nagyon szexista tánc! vagyis szerintem.... totál latapizza a csávót a bankettunkon is nyomott egy ilyet nagyon gáz volt mert az egyik melle kisseb mint a másik és kicsúszott a fél melle úgy mondták neki hogy rakja vissza -
#1 Kb. 1 hete kezdtem el latin-amerikai táncra járni. Osszák meg velem a tapasztalatukat, akik szintén járnak. Meg lehetne ferlakni képkete, szal táncos tápik legyen, na.