19
Minden ami a latin-amerikai táncról szól:)
  • uiztu
    Helo!
    Tudna nekem valaki segíteni? Szeretnék megtanulni táncolni. Ilyen stílusú táncot szeretnék megtanulni:
    http://www.youtube.com/watch?v=BSkDQYe2FYw
    Ebben az Elvis-es számban, van 2:48-2:56-ig egy tánc. Ezt a táncstílust, hogyan hívják? És, valaki még pár videót, erről betudna linkelni?
  • Buci
    ki akarom próbálni tudok-e linkelni képet, szal off:
    (nem mintha élne a topic)
  • Dragooon #17
  • Dragooon #16
    ja értem.
    ejnye :o
  • Buci
    lol :D
    igazából, nem akartuk abbahagyni, de nyáron nemvolt tanfolyam, szeptemberben meg lekéstük a beiratkozást, mert nem értesítettek, ugyhogy abbahagytuk
  • Dragooon #14
    amúgy métt hagytátok abba? (ha vmi személyes, akkor sryy:S)

[btw én tök jól elvagyok így hogy félévente beírogatok :D]
  • Dragooon #13
    jive jobb
    hehe
  • Buci
    Csacsa volt a kedvencünk a partneremmel, de csak 1 évig táncoltunk.
    (Igazából elis felejtettem, h én csináltam ezt a topicot xD)
  • Dragooon #11
    latinon belül kedvenc?
  • Buci
    :DDD pöppet már kihalt ez a topic...
  • Verseghy
    Ide már csak Yeti hiányozna..:D
  • XenonIceX #8
  • Taylor
    Uhh. Nem mondanám, hogy ismerem a versenyzőket.
  • XenonIceX #6
    Európa 4. helyezett lett!
  • Taylor
    Nem mondanám, én Szegedről vagyok.
    Versenyző? Vagy akiről írtál?
  • XenonIceX #4
    Czina Bogit ismered?
  • Taylor
    Hello, én tavaly november óta nyomom, mostanában bejöttek a standard táncok is. Eleinte hol szerettem csinálni hol nem, de mostanában egyenesen imádom. Nyáron volt egy tábor is a Balcsin. Már megéltem egy párcserét is. Volt már eddig 4 fellépésünk, most novemberben is lesz 1, aztán több is. De amitől már előre is félek az a jövő márciusi versenyünk. Na ennyit a bevezetőről...

Nem akarom kedved szegni, de eleinte nehéz lesz. De ha eljutsz egy szintre, akkor tuti szeretni fogod. Bár én szemály szerint jobban kedvelem a standard táncokat. Ha esetleg kellenek zenék van egy pár, szólj és felrakom valahova.
    Kérdezz bátran, bár azért nincs nagy tapasztalatom még.
  • XenonIceX #2
    ez egyik volt osztály társam is talán ezt nyomja nagyon szexista tánc! vagyis szerintem.... totál latapizza a csávót a bankettunkon is nyomott egy ilyet nagyon gáz volt mert az egyik melle kisseb mint a másik és kicsúszott a fél melle úgy mondták neki hogy rakja vissza
  • Buci
    Kb. 1 hete kezdtem el latin-amerikai táncra járni. Osszák meg velem a tapasztalatukat, akik szintén járnak. Meg lehetne ferlakni képkete, szal táncos tápik legyen, na.