Nem bírják a magyar nézők a tévéreklámokat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mousee
Csak figy...mint köztudott, a reklmámok eszméletlen pénzeket hoznak a konyhára...
Szal valamibõl kell nyereséges vállalkozást csinálni... Én személy szerint kb egy évben durván 5ször ülök le a tv elé, akkor is az esti film elé...ott a reklámok pont elegek arra, hogy elmenjek tusolni, vagy éppen csináljak egy kis kaját magamnak... 😛P

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Nem lenne rossz ötlet az utca emberét egy kis lé ellenében reklámkritikusként felvenni.
Sokat tanulhatnának tõlük a reklámcégek!
Ha én kereskedelmi TV-t mûködtetnék, biztos k* élet, hogy a reklámozók egy részét elküldeném a bús oda...
A nézettséget a reklámok minõsége is meghatározza! Egy jó reklám alatt kevesen mennek ki inni
meg minden, a több (magát jól érzõ) nézõ több vásárlót jelent!
Már rájöhettek volna elõbb is!
Szerintem létre kellene hozni egy ,,reklám citromdíj''-at,
hogy jelzésértékû legyen a legpocsékabb reklámok készítõinek.
A hülye zenéket, bugyuta szövegeket és bárgyú pofákat ki kellene irtani!
Ki nem állhatom azt a fürdõsk**va típsú szöveget, hogy ,,a máskik mosópor persze...''!
Én már immunis vagyok a tv-beli reklámokra, észre se veszem õket, már amikor tv-t nézek, interneten meg ugye ad blocker és nincs több kérdés. Egyébként amikor poén kedvéért végignézek párat, bennem az a hipotézis merül fel, hogy ezeket tízéves hülyegyerekek készítik.

A reklámokkal talán nem lenne gond, ha nem úgy menne, hogy durván félórás reklámblokkokat megszakítanák 5 percnyi filmrészletekkel, hanem végig adnák a tv-ben lévõ mûsorokat és csak közöttük lenne, max 5 perces reklámrész. Ekkor még elviselhetõ is lenne, de így.....

Te olyan ember vagy, akinek minden sikerül? Akkor ezt nézd meg! dollarpapa(pont)try(pont)hu

mrzed001
És ezért a felmérésért fizettek nekik ????
Ez ugye vicc ?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.