2122
ACF Fiorentina 1926
-
-
megújult az AC Fiorentina Magyarország honlapja...akinek van kedve látogassa meg...Forza Fiorentina! Avanti Fiorentina! Sempre Fiorentina! -
Avanti AC Fiorentina,
La nostra squadra preferita!
Noi andiamo essere
I tuoi tifosi per sempre! -
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Fiorentina 1:0 Palermo G:Jörgensen -
R9 #229 X -
én szívem szeritn fogadnék...de a realitás már nem biztos hogy az...persze...mi vagyunk az esélyesek, de gondoljunk a Roma-Palermora...ott sem a szicíiliaiak voltak az esélyesek....szóval...ahogy gondolod...:) ez két érv...:) dönts el melyiket látod jobbnak... -
Azt nem értem, hogy mitől kapott volna vérszagot a Palermo?! Talán a 0-2-es vereségtől a Livorno ellen (otthon
)!?
Amúgy nem tudom eldönteni, hogy fogadjak-e a Fiorentina-ra?
Segítsetek!
-
-
na majd meglátjuk...:) azért nekünk is lesz egy-két szavunk a meccshez...:) Győzzön a jobbik (azaz mi) Forza Fiorentina! -
nyerni megyünk! FORZA PALERMO, FORZA CARACCIOLO FORZA BONANNI
-
Toni hanyatlik, brutál nehéz lesz de 1-2!!! -
szerdán remélem kikaptok :PPPPPPPPP -
Zamparini kiadta: most már nincs mese, csak előre!
vérszagot kaptunk, és szerdán elkapjuk a Fiorentínát :)
Toni féjjé, Rinaudo elintéz :) -
gyertek minél többen a Serie A Italia Fórumra! alakítsunk ki egy élettel teli közösséget! itt bárki megtalálja kedvenc csapatát, széleskörű lehetőségek minden téren! Csak olasz focival kapcsolatos témák, minden olasz focikedvelőt várunk! Üdv: a szerkesztőség
és bocs a reklámért...:)...de ez legalább a témához kapcsolódik...:) -
hát...ez a meccs egy nagy bukta...1-1...Fortuna ismét kibaszott velünk...:( :) de ahogy valami okos ember modnta, minden segg kitörlődik valahogy...:) úgy legyen! Forza Fiorentina! Avanti Fiorentina! Sempre Fiorentina! -
hát...már csak két és fél óra...Empoli-Fiorentina, ahol kötelező a 3 pont begyűjtése...:) ha minden igaz, akkor streamen követhető lesz a mérkőzés...a magyar Fiorentina honlapon a mai meccsel kapcsolatos cikkben megtalálható a link...jó szurkolást mindenkinek...Forza Fiorentina! Avanti Fiorentina! Sempre Fiorentina! -
Grazie mille mio amico! Anch'io t'auguro i miglori! -
BUONE FESTE
-
na...egy kicsit utánanézve...nekünk violáknak az lenne a legjobb, ha döntetlen lenne...így az inter újra leszakadna, és a milannal lenne holtverseny a második helyen...és hogy ez mért lenne jó, az kiderül az alábbiakból:
a Fiorentina őszi szezonban hátralévő meccsei:
16. Empoli (I)
17. Palermo (H)
18. Reggina (I)
19. Chievo (H)
a Milan őszi szezonban hátralévő meccsei:
15. Inter (I)
16. Messina (H)
17. Livorno (I)
18. Parma (O)
19. Roma (I)
az Inter őszi szezonban hátralévő meccsei:
15. Milan (H)
16. Reggina (I)
17. Empoli (H)
18. Siena (I)
19. Cagliari (H)
Ebből látszik, hogy az inter nem valószínű, hogy a milan elleni meccsen pontot veszít, míg a milan sanszos hogy elhullajt egyet kettőt livornoban és Rómában..tehát ha x lesz a milánói derbi, akkor a Milannal leszünk holtversenyben...és ha mi nem vesztünk pontot, amire minden esély megvan, mivel a nehezebb meccseinket hazai pályán játszuk, akkor az inter előtt maradunk 2 ponttal, míg ha a milan pontot veszít, akárcsak 1-et is, akkor őket is megelőzzük, és ponttal leszünk másodikak...de ehhez persze elengedhetetlen, hogy megnyerjük mind a négy meccsünket...
na..hát ennyi kis kalkulációt végeztem, de hogy hogy lesz, azt majd meglátjuk...mindenesetre a holnap esti meccs után kicsit okosabbak elszünk...Avanti AC Fiorentina! -
minden kedves hazai Fiorentina szurkolónak!
amennyiben szeretnétek segíteni a Magyar Fiorentina Szurkolói Klub megalapításában, úgy légyszi küldjétek el az e-maileteket erre a címre [email protected] a megadott e-mail címekre kör-emailt küldök a részletekről...arról nem beszélve, hogy ha 10-en megvagyunk, akkor már hivatalosan is bejegyeztethetjük a szervezetünket, mivel 10 fő a minimum...kérlek fontoljátok meg a dolgot, és ha nem érdekel az ötlet, akkor is jelezzeteke vissza, hogy tudjam hányadán állunk a dologgal...még valami...aki akar, regisztráljon a Magyar AC Fiorentina Szurkolói Honlapon és onnan is tudjuk tartani a kapcsolatot, mind emailban, mind a fórumon...a mielőbbi válasz reményében: LucaToni -
most csináltam a képet Firenzében...:)
-
-
Serie A, 15. forduló:
AC Fiorentina - Treviso
Stadio Artemio Franchi, Firenze, december 10, 20:30, TV: Sport 2
ha nyerünk, és a milan nem nyer az inter ellen, akkor fellépünk a második helyre a tabellán...Forza Fiorentina! Avanti Fiorentina! Sempore Fiorentina!
-
ezeket aláírom...mármint a helyzeteket...de azt nem, hogy úgy írtam, mintha 6-0-ra kellett volna nyernünk...de mindenképpen győzelmet érdemeltünk volna, mivel jóval több helyzetünk volt mint nektek...amúgy meg mostmár, egy nap után nem lila köddel a fejemben írom, ellenben úgy látom, te még mindig "teljesen objektíven" látod a dolgokat...a Juve nem érdemelt győzelmet, és én még a döntetlennel sem lettem volna elégedett...az, hogy a 89. percben talál camoranesi egy gólt, az meg csak a Juve, és ábovó a mammutcsapatok (pl.real chelsea, barca, manutd, milan, juve, inter, stb) szokásos felettébb ideghesítő mázlijának tudjható be...az, hogy mindkét gólotokat 5 perccel azután rúgtátok, hogy mi az egyik kurva kapufát találtuk el, ez is mázli...mert nektek bement, nekünk meg nem volt képes befelé pattani az a rohadt labda...szóval...összetehetitek a két kezeteket, hogy ez a meccs nem 4-2 lett ide...(ugye ha a három kapufa befelé pattan)...de mindegy...ez van...mindezek után, tartom azt, hogy egy Juvétól kikapni nem szégyen, és még így is nyertesei vagyunk a fordulónak a Juve mellett, mert a Milan kikpaott, és a következő fordulóban Milan-Inter...ott pedig mi csak nyerhetünk...mert a Treviso-t hazai pályán lelépjük, a milánói derbi akárhogy végződjék, egy győzelemmel, mi már 2.-ok vagyunk...és azért azt is be kell látni, hogy meglehetősen merész dolog lenne a scudettoról álkmodoznunk...azért ahhoz még sok kell...de végülis a miondás is azt tartja...evés közben jön meg az étvágy...mindegy...jövő héten újabb forduló, újabb események, és reményweim szerint felugrunk a második ehlyre...:D Avanti Fiorentina! -
helyzetecske ember?:D
2 gól az egyértelműen ziccer,Zlatan begurit Treznek fölé lövi ziccer,visszagurítják Zlatannak óriásit véd Frey,ziccer,Zlatan üresen van a kapusra belefejeli, ez is ziccer egy jól fejelő játékosnak. a kapufákról meg a vélekedésem a Juve topikban
most úgy írtál mintha nektek kellett volna 6-0-ra nyernetek. ha nem lila köddel a fejedben nézted a meccset akkor te is beláthatod ,ti sem érdemeltétek meg volna jobban a 3 pontot mint mi. -
Csesza #208 egyszó mint szász: mákos keci juve [tiszta milán] :( -
a meccsről 1 mondatban összefoglalt véleményem: Ha bárki azt mondja, hogy igazságos, és hogy a Juve megérdemlete, akkoör az egyszerűan hazudik. Ennyi. 3 kapufa, 2 ziccer, míg a másik oldalon legfeljebb 3-4 helyzet illetve helyzetecske...mégegyszer...aki azt mondja hogy igazságos eredménby született, az hazudik...ennyi. -
1:2 -
Csesza #205 én csipálom is a fio-t [a keci juve-t és a milan-t nem]
de ezt a topic megnyitása után majnem minjá beis írtam csak hát így lenne az internek a legjopp ha igy maradna :PPP
de ha muszály :PPP hajrá fiorentína :PPP
-
muért vagy paré??,
itt olaszosok csípik egymást! -
Csesza #203 jahjah PAZZINI!
keci zebrák, lefujhatnák, felőlem :PPP -
keci, mi szép gól! -
Ujfalusi mekkora kapufát lőtt
-
jó kis meccs lesz, én is megnézem. hajrá lilák
-
huh! mindjárt kezdődik a nagy derbi! remélem gólokkal verjük a Juvét...mondjuk egy olyan mint a milan ellen...egy 3-1 nem lenne rossz...Forza Fiorentina! Avanti Fiorentina! Sempre Fiorentina! Forza Viola! Avanti Viola! Sempre Viola! Noi andiamo vincere contro il Juventus! Fiorentina per eternitá! -
de...azért asszem eléggé ismerem a Juvét...12 év alatt eléggé meg lehet ismerni egy csapatot...és mégegyszer hangsúlyozom...nem teljesen A, de mindenesetre sokkal iknább játszott Juve A, mint nálun k Fiorentina A...pusztán ennyi volt a lényege... -
csak P
nemnagyon ismered a Juve-t ha ezek a játékosok nélkül A csapatot emlegetsz. -
szinte ugyanaz...:D -
egyáltalán nem kezeltem le a Fiot,csak a Juve alá helyeztem :) -
"persze hogy nem értek egyet,mivel elfogultságból írod"
nana...azért nem csak abból...van benne az is, mivel minden jó szurkolóban, így biztos benned is, van egy jóadag elfogultság a csapatod felé...szerintem ez teljesen normális...de én a tényekkel, és tapasztalatokkal együtt mondom azt, és nemcsak a tegnapi meccs alapján, hogy a Franchiban bárki ellen esélyesek vagyunk...ezt bizonyítottuk azt hiszem...hazai mérleg: 6 6 - - 18-8 18 ...ezek után ha bárki azt mondja, hogy nem nyerhetünk bárki ellen otthon, akkor az nem tud olvasni az adatokból...mert azért nem csak kiscsapatokat vertünk meg, de a Milant, és a szintén BL-ben vitézkedő Udineset is...és nem egy góllal...ugye Milan ellen 3-1, Udinese ellen 4-2...szóval azért a Fiorentinát sem kell ennyire lekezelni...de tényleg meglátjuk vasárnap..Forza Fiorentina!