ACF Fiorentina 1926

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
még nicns...de ha vársz 15 percet összedobok egyet...😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

fernando torres
Peti! neked sincs Bojinovos háttérképed?

bmffm856
OFF
erre varrjatok gombot...<#idiota><#idiota><#idiota>

bmffm856
innentõl talán elindulunk egy újabb sikerúton...mint az elsõ körben ugyanennél a szaksznál...nagyon nagy lenne! 😄😄 FORZA VIOLA!

bmffm856

68' Gol! Parma 2, Fiorentina 4. Luis Jimenez (Fiorentina) un tiro di destro da centro area palla termina sotto la traversa in alto a destra. Assist di Dario Dainelli con suggerimento di testa.

48' Gol! Parma 2, Fiorentina 3. Martin Jorgensen (Fiorentina) un tiro di destro da posizione molto ravvicinata palla termina sotto la traversa in alto a sinistra.

39' Gol! Parma 2, Fiorentina 2. Valeri Boijinov (Fiorentina) un tiro di destro da posizione decentrata sulla destra palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra. Assist di Luca Toni con suggerimento di testa.

35' Gol! Parma 2, Fiorentina 1. Valeri Boijinov (Fiorentina) un colpo di testa da centro area palla termina sotto la traversa in alto a destra. Assist di Manuel Pasqual in seguito a un calcio da fermo.

19' Gol! Parma 2, Fiorentina 0. Mark Bresciano (Parma) un tiro di destro da centro area palla indirizzata nell’angolino in basso a destra.

3' Gol! Parma 1, Fiorentina 0 Fabio Simplicio (Parma) trasforma il tiro dal dischetto un tiro di destro palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra.

fernando torres
az már régen nem

Talán az, hogy nem Palermo topikban vagy 😄DDD

fernando torres
sztem is

nem toom Gábornak mi baja van<#fejvakaras>

bmffm856
van is miért...szenzációs a srác...😄

fernando torres
nem vagyok rögtön Fio ultra
de Bojinovot nagyon csípem

bmffm856
végre igazán jól muzsikált a csapat! 😄😄 Prandelli rendet tett a fejekben...😄 Toni meg igaz, hogy nem lõtt gólt...de így is kulcsszereplõ...2 gólpasszal...Forza Viola!

bmffm856
Köszi szépen Gábor! remélem holnap ti is nyertek...sajna nem fogom látni...emrt azzal telik majd a délutánom amivel a mai is...fél 3-fél 9-ig töri emelt szintû érettségi tételeket dolgoztunk ki...holnap is ez lesz a móka...de azért majd lélekben ott leszek 😊 Forza!

gabber_saviola
nem mondok semmit, inkább elsirom magam és elhúzok a topikbol

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fernando torres
Bojinov hozott erre

gabber_saviola
Torresz Te a fijó topikban <#wow1><#wow1><#wow1><#wow1> jesszus Mária 😞

Petinek: grat a gyõzelemért

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
helyes! 😄😄 Solo la Fiorentina!

fernando torres
én is megnézem sztem <#ravasz1>

bmffm856
akkor izzítom a videót 😄😄

Holnap 10:45 Sport1 ismétlés 😛P

bmffm856
igen...😊chilei 😄 és gólt vágott 😄😄

na...ezen a meccssen látszott, hogy nem ártott rendet tenni a fejekben...értékelés holnap a honlapon...😊 FOERZA VIOLA! SOLO LA FIORENTINA!

fernando torres
Chilei ez a Jimenez srác??

<#taps><#nyes><#taps><#nyes><#taps>

bmffm856
Végre! igazán jól játszunk! FORZA VIOLA!

bmffm856
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

FC Parma 2:4 AC Fiorentina

G: Jimenez

FORZA VIOLA!

jee <#nyes><#nyes>

bmffm856
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! JÖRGENSEN!!!!

FC PARMA 2:3 AC FIORENTINA!!!!!!

bmffm856
na...megyek is...mindjárt kezdõdik...jó szurkolást Zséé! Forza Fiorentina! Forza Bojinov! [ Gyerünk Boji...rúgj még párat 😄 ]

Remek! Akkor gyõzni kell! Forza Fiorentina!

bmffm856
jó...sokkal megfontoltabban játszunk...és nem aívelgetnek ész nélkül...felhozzuk a labdát, és taktikusan játszunk...ígéretes...2-0-nál sem hülyültek meg...a második gólban Lobont benne volt, de Bojinov korrigálta...teljesen háromesélyes, de a lélektani elõny nálunk van...a Parma elsõ gólja egy tizibõl volt...ami befújható is volt, de éppenséggel lehetett volna vétlen kéz is...elég az hozzá, hogy nekünk egy ugyanolyat nem fújtak be...😞 nyerni kell...Forza Fiorentina! Forza Bojinov! marha jól tették, hogy nem engedték el...ez az új taktika kurva jó...igen támadószellemû...és nyugodtan fociznak...Prandelli rendet rakott a fejekben...csak így tovább...nyerni kell! Forza Fiorentina!

Kár, hogy nem látom a meccset 😞 Mire lehet számítani a 2. félidõben? Milyen az új taktika?

bmffm856
ez a Bojinov fantasztikus...😄😄

de asszem kezdem érteni miért olyan finom a pármai sonka...mert kurva sok hentesük van <#vigyor1><#vigyor1>

második félidõben behúzzuk! 😄 Bojinov rúg még legalább egyet...😄 FORZA VIOLA!

2-2 😊)

ajjajj 1-0 😞

fernando torres
jah kár!
mind1 keresgélek tovább.. 😊

Szeva! Sajna még nem találkoztam vele de nekem is kéne 😊)

fernando torres
hali
bojinovos hátteretek van??

<és a csapatotok is szimpi>

Kit--Kat
hûûû na azt nemtom:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bmffm856
ezt nem tudom...ha az a Prandelli is Cesare akkor mindenbizonnyal...a hátteret javítottam, csak a tárhely szarozott egy kicsit...😊

Kit--Kat
Jó a háttér meg a bannar😄DD
Az eddzõ Prandelli az a Prandelli aki játszott annó a Juvéban?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bmffm856
nem...egyelõre semmi új...de tárgyalának Dianával is...remélem jövõre õ is nálunk folytatja...õ is remek játékos...nagy fogás lenne...egyébként szerintem mostmár a vezetõség is kezd felkészülni a nemzetközi szereplésre...azért kezdték el ilyen korán...nem érdekel hogy UEFA vagy BL, mert mindkettõnek van elõnye, csak legyen valami...és akármelyik lesz, erõsíteni kell...

Akkor rosszul tudtam 😊) Kicsit más posztokat gondolok pár játékosnak fm miatt 😄D
Más igazolás is van már amúgy?

bmffm856
nem...Brocchi a mienk teljesen...a milan elég hülye volt, mert ingyen lemondott róla, és így a mienk lett...Tonetto pedig nem Brocchi posztja, mert míg Brocchi támadó kp, addig Tonetto inkább védekezõ...nem lenne rossz középpálya egy ilyen:

Tonetto - Jörgensen, Donadel - Brocchi

Fiorét meg szerintem pihentetni kéne..akármennyire szeretem mint játékos, most valahogy nem megy neki...év elején ment...mostmár nem...talán belelendül...

Jaja azt láttam. Amúgy Tonettot Brocchi helyére hozták? Mert tudtommal csak kölcsönbe van most nálunk.

bmffm856
igen...Boji tényleg igen jó formában van most...a Lazio ellen egymaga többet csinált mint az egész csapat együttvéve...egyébként ha olvastad a cikket, amit feltettem a honlapra, akkor abból kiderrül, hogy Prandelli valami új taktikán töri a fejét...remélem sikerül valami jót kitalálnia...és akkor talán egy õszihez hasonló sikersorozatot produkálhatnánk...ejj de szép is éenne...mondjuk holnap kezdhetnénk egy 3-assal a Parmanak...igen régen nem rúgtunbk 3 gólt...nem ártana...😊 Amúgy mit szólsz az új igazolásunkhoz? Tonetto nyártól nálunk játszik...😄

Csakis gyõzelem. Az utóbbi 2 meccs után van mit javítani...
Remélem Bojinov kezd, mert jóformában van.

bmffm856
😞(

de legalább lesz sztírm...mit vársz a meccstõl?

ok 😊)
Amúgy sport2 is adja csak nálunk nincs 😞

bmffm856
jaja...lesz...meg a Sport TV-k valamelyike is közvetíti...az ilyen provokátor köcsögök hozzászólásaira meg nem kell reagálni...élbõl törlöm mindet...verje a farkát a kis rómácskájára, és közben gondolkozzon nagyon mélyen arról, hogy ki kapott 3 meccsen 5 tizenegyest, amibõl legalább 3 jogtalan volt, és kit tolnak olyan undorítóan bosszantóan pofátlanul a bírók a BL felé...errõl ennyit...a reakciókat, és minden mást amit ide ezzel kapcsolatban ír is törölni fogok...

Lesz stream <#nyes><#nyes>

Ittleszek terveim szerint 😊)
Majd megnézem van e stream a meccsre.