2122
ACF Fiorentina 1926
  • LasDen #2082
    Gilardino már megvan nem??? meg egyeztek mindenben nem???
    Barzaglit meg sajnálom, de majd jön vki más jobb :D
  • Zséé
    Barzagli
    Reméljük Gila összejön :) Bár attól tartok az az ügy is kutba esik, a fizetése végett...
  • LasDen #2080
    mi lesz a beszámolóval?? :D

Amúgy Gilardino és Barzagli érkezése már csak napok kérdése :D
    igazából mind2nek örülök :D Bár Gilardinot a Milanban nem tartottam sokra, de nem baj :D
  • bmffm856
    hatalmas gratula a csapatnak! 1 órája értem haza Torinoból, holnap vagy valamikor útibeszámoló :):)
    FORZA FIRENZE!
  • Zséé
    BL!!!
  • LasCar16
    grat a 4.helyhez jövőre mínimum elődöntő :)
  • LasDen #2076
    megvan a 4. hely :D
  • LasDen #2075
    én Liveraninál éreztem nagyon, hogy kihagyja..... :(
    Jövőre majd a BL-ben vigasztalódunk......
  • ForzaInter
    nem igaz bazdmeg ez az antifoci nyert 210 perc alatt 2 kapura lövés, műásodik meccsen 75 percig várni kellet első gers lövésre, és ezek továbbjutnak, f@szomat ebbe az antifociba, qrva igazságtalant a foci... Vierit meg ne szidjátok nem ő tehet róla...
    remélem Zenit megleckézteti őket a döntőbe.
  • takibalint
    Reszvetem a kieses miatt, pedig szurkoltam a csapatnak, hogy meg egyetlen olaszkent bejussanak a dontobe. NEm nagyon vagyok oda a ruszkikert, de ezutan az antifoci utan, remelem a Rangersnek is rugnak minimum 4-et, de ha csak egyet rug a Zenit es azzal is nyerni fog az sem baj..
  • Zséé
    Amilyen flegmán odaállt Vieri már mondtam hogy tuti kihaggya...
  • LasDen #2071
    gy akartam...
  • LasDen #2070
    Vierie bekaphatja és takarodjon....
    Rangers is bekaphatja a rohatt antifocijával.....remélem szarrá rúgdossa a Zenit a kapujukat.....
    azért is....
    http://www.sg.hu/galeria/1122501561/11225015611207677939.gif
  • Zséé
    bmeg hogy ilyen mocskos antifocival jut tovább a rangers...
  • bmffm856
    [quote="LucaToni"]MERCATO, Per Jovetic e Barzagli è quasi fatta
    18.04.2008 09.55 di Redazione FV Contatta Redazione FV articolo letto 1403 volte
    Fonte: Corriere Dello Sport-Stadio

La Fiorentina sta limando tutti i dettagli possibili per non correre rischi per Jovetic. Sul montenegrino, presidente del Palermo e ds rosanero hanno assicurato che i viola sono in netto vantaggio. E’ così, ma prima di mettere il bollo bisogna tumulare le residue speranze del Real Madrid. E sempre da Palermo arrivano incoraggianti notizie circa la possibilità di vedere Barzagli al centro della difesa viola. Anzi, in città da tempo i bene informati raccontano che il ragazzone di Fiesole si sta già preparando al trasferimento.

http://www.firenzeviola.it/?action=read&idnotizia=22005[/quote]
  • LasDen #2067
    Freyről mi hír??? mennyire komoly a séülése???
  • gkobi
    Van 1 db eladó vadonatúj Fiorentina mezem, hazai, lila színű, XL-es méretű, játékos neve nélküli, ha valakit érdekel: [email protected] Képet tudok róla küldeni.Árban 7500+postára gondoltam. (hivatkozz erre az oldalra)
  • 9csöves9
    szépvolt
  • bmffm856
    kb most tértem magamhoz... :)
    fantasztikus játékkal szinte rommá vertük (nem a 2-0-ra gondolok) az Eindhovent. NAGY GRATULA A CSAPATNAK! FORZA RAGAAZZI DI FIRENZE! PORTATECI A MANCHESTER!

ha így játszunk az Inter ellen is, nagyon jó meccs van kilátásban vasárnap estére...
  • shogun6
    következő ellenfél a rangers. Irány a döntő! és a végső győzelem :)
  • LasDen #2062
    áááh...... :D
    Montolivo is mit lőtt majnem :D
  • Zséé
    hűű de jók vagyunk :P
    2-0!!
  • bencekristof
    Ujfalusi eligazol?

Hajrá Fiorentina!
  • Zséé
    Asszem a Barzaglis dologra rövid időn belül jön egy cáfolat valakitől
  • bmffm856
    egy kis érdekesség :)

Volt ma egy érdekes cikk a jövői évi lehetőségekről. A vezetőség jelenleg azon dolgozik hogy még egy irányítót igazoljon. A kiszemelt a szerb Jovetic a Partizan játékosa akit állítólag már jó ideje kerülget a vezetőség. Az ő érkezésével viszont az alapfelállás 4-3-2-1-re vagy 4-2-3-1-re módosulna, a csapat pedig a következőképpen nézne ki. A kapuban természetesen Frey már amennyiben nem fog elmenni a nyáron. Ez mint tudjuk nagyban függ a végső helyezésről, mert ha sikerül BL-t kiharcolni akkor biztos itt marad a francia, de nyilván ő is több pénzt fog majd kérni. Amennyiben elmenne akkor valami brazil kiszemeltről írtak, Diego Cavalieri? Nem tudom pontosan. Ujfalusi menni fog az Atleticohoz ha minden igaz, így a jobb szélre Comotto illetve Raggi lehetnek az érkezők, a két középső védő Gamberini és ha sikerül megszerezni akkor Barzagli. A Palermoval amúgy komolyan mennek már a tárgyalások az ügyben elvileg 10m €-ért meg fogjuk tudni venni. A balszélen marad Pasqual.

A középpályán lesznek nagy változások. Amennyiben a taktika a Milan féle karácsonyfa lenne, vagy a másik verzió a 4-2-3-1 ahol Kuzmanovic és a tegnap beígért Melo lennének a középpályások, előttük Montolivo, Jovetic és Mutu játszana.

Egy támadó lenne Pazzini, de ott van még Cacia és Vieri is és ugye nem tudjuk hogy milyen fronton kellene helyt állni az elkövetkezendő szezonban a csapatnak, ettől is függ majd a támadók száma.

A mercato. Ha jön Barzagli akkor el kell adni egy középső védőt. Donadel mindenképpen maradna mint ahogyan Semioli és Jorgensen is. Osvaldo , Papa Waigo és Santana sorsa már kérdéses, Liverani megy de most úgy néz ki hogy Vieri is... Corvino pedig gyakorlatilag már megszerezte a Comotto, Barzagli, Melo, Jovetic négyest ami nem olyan rossz így márciusban. Persze velük csak elvi megállapodás van, de szóba már elkötelezték magukat Firenzébe.

Aztán hogy mi lesz ebből, az nagy kérdés de mindenesetre további találgatások innen már kiindulhatnak.

az UEFA negyeddöntőben pedig a PSV-t kaptuk, az elődöntőben pedig a Rangers-Sporting győztesével találkozunk ha túljutunk Dzsudzsákékon :)
  • Zséé
    fúú micsoda meccsen jutottunk tovább
    Megköszönhetjük Freynek Meg persze magunknak
  • gkobi
    Sziasztok, van egy eladó vadonatúj Fiorentina mezem, hazai, lila színű, XL-es méretű, játékos neve nélküli, ha valakit érdekel keressen meg, képet tudok róla küldeni.Árban 8500+postára gondoltam.
  • Zséé
    Összefoglaló

Montolivo gólja nem volt gyenge :O
    De mennyi helyzetet kihagytunk...
  • bmffm856
    egy gólt kell kint is lőni, hármat meg ebben a szezonban még senkitől nem kaptunk, annál is inkább, mert akkor már négy kellene nekik, amit meg évek óta nem kaptunk... 2 éve a Juvétól a kupában, de ott majdhogynem B csapattal voltunk...
  • bmffm856
    elégnek kell lennie :)
    de nagyon nehéz lesz kint, Arteta tuti kezdő lesz, bár tegnap is féltem mikor beállt, mintha nem is lett volna pályán, pedig az Evertonnak ő az esze...
  • bmffm856
    köszi szépen :)
  • gabber_saviola
    gratulálok, szép eredmény
  • Zséé
    Nagyon jók vagyunk :P
    Reméljük elég lesz ez a 2 gólos előny.
  • bmffm856
    2-0-ra legyőztük az Evertont! ha négyet ötöt kapnak se szólhatnak egy szót se... a mészárláson kívül másra nem futotta nekik :)
    Kuzmanovic és Montolivo lőtték a gólokat.
    FORZA GRANDE FIRENZE! PORTATECI A MANCHESTER!
  • banok
    Juventus-Fiorentina
    http://www.videoplayer.hu/videos/play/139422
  • Zséé
    nah remek...
    Mutu után Semioli is megsérült
  • Zséé
    FT Fiorentina [2 - 1] Rosenborg
    37' [1 - 0] F. Liverani
    54' B.T. Kvarme
    80' [2 - 0] D. Cacia
    88' [2 - 1] Y. Koné
  • Lombardini
    Remélem nincs komoly baja Manfredininek.
  • bmffm856
    grat a Milannak, bár nem vagyok biztos benne hogy az a csapat nyert amelyik jobban megérdemelte, sőt... mindegy. valami eszméletlenül kurvára ideges voltam a meccs után... Santana nem lövi rá, feleslegesen sarkaz, kontra, 0-1, kikaptunk. nem ezen ment el, de kb 5 perccel ezelőtt mondtam cimborámnak akivel néztem a meccset és aki mellékesen megtévedt Milan szurkoló, hogy rossz érzéseim vannak...
    nem tudom miért remegnek meg a lábak a kapu előtt, de 17-4 volt a kapuralövések aránya ide, és a 17ből egy sem ment be... na ez az érthetetlen számomra...
    a 80. percig nagyon jól játszottunk. mintha nem is az a Fio lett volna mint szerdán, de utána jött az ívelgetéses rész megint, amit én a futball halálának tartok, nem is vezetett sehova, bár Gamberini a végén megmenthetett volna egy pontot...
    igazából így ki lehet kapni, emeltfővel, tisztességgel és becsülettel, mert küzdöttek hajtottak a fiúk, csak ami máskor bement az most nem... le a kalappal előttük a vereség ellenére is, így ki kehet kapni...
    Ujfalusi viszont valami eszméletlen gyengét játszott szerintem...
    FORZA FIRENZE PER SEMPRE! ANDIAMO AVANTI!
  • LasCar16
    nagy meccs volt és drámai is...