Mi jó történt veled ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mesterséges intelligencia alapjai --> 3
^^
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
erre õ:
jó hát akkor most bepótuljuk
-itt és most?
-ja
-van gumid?
-hát most nincs de megpróbálok szerezni egyet... elmentem a mákszembe és vettem egyet.
elkeztünk témázni a szekrénybe...mit ne mondjak elég kényelmetle volt de jól esett...szal.. még az elõjátéknál tarttunk amikor kinyílik a szekrény az egyik oszt. társam volt hogy õ csak a kabátját akarja kivenni..szerencsre semmit se látott mert akkor még csak csókolztunk. elég jó nap volt 😄
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
War. War never changes.
de most jön a rossz, beteg lettem <#szomoru2>#szomoru2>
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
\"Az egyetlen különbség köztem és egy őrült között az, hogy én nem vagyok őrült.\"
\"Az egyetlen különbség köztem és egy őrült között az, hogy én nem vagyok őrült.\"
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Vagy mégse?
nagyon mély értelmû, érdemes többször elovasni
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
De azért nem teljesen volt mégse ilyen fényes ez a nap se
mert hát esett az esõ és már délután nem tudtam motorozni, és elfelejtettem felvenni az öltönyt mert hát ünnepség volt a suliban.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!