Mi jó történt veled ma?

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adatbázisrendszerek megvalósítása I. --> 2
Mesterséges intelligencia alapjai --> 3

^^

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Horgászversenyen különdíjat kaptam a legkissebb kifogott súlyért. <#wow3>
fery02
Ma reggel nem a kakas keltett, hanem egy fél plafonnyi hungarocel amolyan szõnyegbombázás módszerrel, ami engem támadott le direktbe, mivel pont az ágyam felett lazult fel a ragasztás. -.-

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

n3whous3
Szombatom jó lesz, az fog történni ^^

Egyébként helló 😊

púúúúú

12346
álmomból fölriadva spontán dugás, költöztetés, szavazás, költöztetés utáni 1-2 doboz kirámolás, dugás, most gépzés, és aludnák:c

PíszLávJuniti
szavaztam 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7
<#sniffles>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

flippy
aludtam ma😊

Lazarus
Amig suliba jársz és nincs ott olyan barátnõd mint Xenonnak, ez valóban pozitív
ngcsnet
beteg lettem

Timbo
A sulim megnyerte a városi foci bajnokságot!!! yyyeeeee FootSz.

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

XenonIceX
abba nincs semmi izgi 😄

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

VinylToy
Inkább azt kellett volna ide írnod, hogy nyitottál két tök jó topikot! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

XenonIceX
fúúúúúúúúúúúúúúúú azta mi történt ma velem, reggel elmentem a gimibe egész nap csak döglõdés volt, de angol óra után,ez volt az utolsó óránk még nem mentem haza maradtunk a barátnõmmel beszélgettünk meg a szokásos ondolom nem kell részletezni lényeg a lényeg mondta a hogy a hétvégén nem is szeretkeztünk...mondtam neki: hát ja.
erre õ:
jó hát akkor most bepótuljuk
-itt és most?
-ja
-van gumid?
-hát most nincs de megpróbálok szerezni egyet... elmentem a mákszembe és vettem egyet.
elkeztünk témázni a szekrénybe...mit ne mondjak elég kényelmetle volt de jól esett...szal.. még az elõjátéknál tarttunk amikor kinyílik a szekrény az egyik oszt. társam volt hogy õ csak a kabátját akarja kivenni..szerencsre semmit se látott mert akkor még csak csókolztunk. elég jó nap volt 😄

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

EmThor
yó volt millenárisban a verseny 😄

atlagember
Egy jót dugtam az asszonnyal.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

még mindig élek...

ngcsnet
ööö

ma reggel úgy kezdõdött, hogy péntek. és ez jó.

Nolycsy
még nem történt meg, de ma este megyek a Godspeed skateparka, és egészen reggelig korizok.

még élek...

XenonIceX
hugyozás után rántodtam ketõt a börkén<#pias>

Nolycsy
Felébredtem

Milyen jó dolog történt velem ma? Kb annyi hogy nem esett a fejemre egy meteor...

War. War never changes.

McGrady
hát akkor jobbulást😊

Kuss!-magyarázta.

RaZoK
nem voltam ma suliba, holnap se megyek, sõt mi több az is valószínü, hogy egész héten! ez eddig jó!
de most jön a rossz, beteg lettem <#szomoru2>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Reggel elértem a buszt! Igaz futottam egy kicsit.

\"Az egyetlen különbség köztem és egy őrült között az, hogy én nem vagyok őrült.\"

ngcsnet
én is

hazaértem!<#vigyor3>

\"Az egyetlen különbség köztem és egy őrült között az, hogy én nem vagyok őrült.\"

XenonIceX
nem mentem suliba<#pias>

ngcsnet
mekhalt a net 3 napig, asztán mostmá kicserélték a modemet

B@dsector
egész éjjel hálózatott építettünk az OBI áruházban, kb. 38 órája nem aludtam semmit... remélem, ma este sikerül kipihennem magamat <#sniffles>
Shaman
beértem

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

XenonIceX
<#pias><#nevetes2>

Megnéztem a napfelkeltét reggel és a naplementét délután Hortobágyon.. ahhh.. <#buck>

bens
már 1 hete csak edzek mint állat (ma is), és már fáj mindenem, ahelyett, h jobbank érezném magam...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

XenonIceX
forgatuk a következõ filmünket

Sziasztok! Levelet gereblyéztem kb 100nm-en aztán hátrahordtam talicskában egy rothasztó helyre a kertünkben. Aztán tvztem gépezek. és nem fogok bemenni 3ra a suliba rendet rakni a teremben mer of atzmondta (festettéék a termet). Vasárnap van csókolom.... <#violent>
daeemoon
Majdnem darabokra vertem ezt a kib... gépet, mert anyira felhúzott honlapkészítés közben, hogy majdnem atomvillanást idézett elõ.

czky
kávéztam és cigiztem 😊

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

XenonIceX
semmi kül.

daeemoon
Rádöbbentem, hogy legalább olyan hülye vagyok, mint azt, gondoltam, na meg hogy nagyon határozott vagyok....
Vagy mégse?

bens
olvastam egy szép verset: tengeri hántás (Arany J.)
nagyon mély értelmû, érdemes többször elovasni

bens
egyik tanítványomnak ma sikerült a vizsgája

CLINT EASTWOOD9
Jól megírtam a föcit, jól elment az osztályfõnöki is, és a tesit még jobban eltoltuk.
De azért nem teljesen volt mégse ilyen fényes ez a nap se
mert hát esett az esõ és már délután nem tudtam motorozni, és elfelejtettem felvenni az öltönyt mert hát ünnepség volt a suliban.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

XenonIceX
<#nevetes1>

artschi
az igazi szerelem...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

XenonIceX
ez csaj jutalomvolt mert letette az ECDL-t aztán kapott mellé egy fasz a seggébe😄

franco
gyorsvagy mint albundy

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

XenonIceX
megbasztam a csajom a gimi budijába aztán meg leszopott de hamar becsengettek

Oldal 1 / 3Következő →