127
Beszélgessünk!
  • lord nihilus
    Adatbázisrendszerek megvalósítása I. --> 2
    Mesterséges intelligencia alapjai --> 3

^^
  • Tsol
    Horgászversenyen különdíjat kaptam a legkissebb kifogott súlyért.
  • fery02
    Ma reggel nem a kakas keltett, hanem egy fél plafonnyi hungarocel amolyan szőnyegbombázás módszerrel, ami engem támadott le direktbe, mivel pont az ágyam felett lazult fel a ragasztás. -.-
  • n3whous3
    Szombatom jó lesz, az fog történni ^^

Egyébként helló :)
  • 12346
    álmomból fölriadva spontán dugás, költöztetés, szavazás, költöztetés utáni 1-2 doboz kirámolás, dugás, most gépzés, és aludnák:c
  • PíszLávJuniti
    szavaztam :D
  • SHADOWEYES7
  • flippy
    aludtam ma:)
  • Lazarus
    Amig suliba jársz és nincs ott olyan barátnőd mint Xenonnak, ez valóban pozitív
  • ngcsnet
    beteg lettem
  • Timbo
    A sulim megnyerte a városi foci bajnokságot!!! yyyeeeee FootSz.
  • XenonIceX #116
    abba nincs semmi izgi :D
  • VinylToy #115
    Inkább azt kellett volna ide írnod, hogy nyitottál két tök jó topikot! :D
  • XenonIceX #114
    fúúúúúúúúúúúúúúúú azta mi történt ma velem, reggel elmentem a gimibe egész nap csak döglődés volt, de angol óra után,ez volt az utolsó óránk még nem mentem haza maradtunk a barátnőmmel beszélgettünk meg a szokásos ondolom nem kell részletezni lényeg a lényeg mondta a hogy a hétvégén nem is szeretkeztünk...mondtam neki: hát ja.
    erre ő:
    jó hát akkor most bepótuljuk
    -itt és most?
    -ja
    -van gumid?
    -hát most nincs de megpróbálok szerezni egyet... elmentem a mákszembe és vettem egyet.
    elkeztünk témázni a szekrénybe...mit ne mondjak elég kényelmetle volt de jól esett...szal.. még az előjátéknál tarttunk amikor kinyílik a szekrény az egyik oszt. társam volt hogy ő csak a kabátját akarja kivenni..szerencsre semmit se látott mert akkor még csak csókolztunk. elég jó nap volt :D
  • EmThor
    yó volt millenárisban a verseny :D
  • atlagember
    Egy jót dugtam az asszonnyal.
  • lord nihilus
    még mindig élek...
  • ngcsnet
    ööö
  • szabolcsi
    ma reggel úgy kezdődött, hogy péntek. és ez jó.
  • Nolycsy
    még nem történt meg, de ma este megyek a Godspeed skateparka, és egészen reggelig korizok.
  • lord nihilus
    még élek...
  • XenonIceX #106
    hugyozás után rántodtam ketőt a börkén
  • Nolycsy
    Felébredtem
  • Braveheart
    Milyen jó dolog történt velem ma? Kb annyi hogy nem esett a fejemre egy meteor...
  • McGrady
    hát akkor jobbulást:)
  • RaZoK
    nem voltam ma suliba, holnap se megyek, sőt mi több az is valószínü, hogy egész héten! ez eddig jó!
    de most jön a rossz, beteg lettem
  • Errant
    Reggel elértem a buszt! Igaz futottam egy kicsit.
  • ngcsnet
    én is
  • Errant
    hazaértem!
  • XenonIceX #98
    nem mentem suliba
  • ngcsnet
    mekhalt a net 3 napig, asztán mostmá kicserélték a modemet
  • B@dsector
    egész éjjel hálózatott építettünk az OBI áruházban, kb. 38 órája nem aludtam semmit... remélem, ma este sikerül kipihennem magamat
  • Shaman
    beértem
  • XenonIceX #94
  • dieselG
    Megnéztem a napfelkeltét reggel és a naplementét délután Hortobágyon.. ahhh..
  • bens
    már 1 hete csak edzek mint állat (ma is), és már fáj mindenem, ahelyett, h jobbank érezném magam...
  • XenonIceX #91
    forgatuk a következő filmünket
  • Derelye
    Sziasztok! Levelet gereblyéztem kb 100nm-en aztán hátrahordtam talicskában egy rothasztó helyre a kertünkben. Aztán tvztem gépezek. és nem fogok bemenni 3ra a suliba rendet rakni a teremben mer of atzmondta (festettéék a termet). Vasárnap van csókolom....
  • daeemoon
    Majdnem darabokra vertem ezt a kib... gépet, mert anyira felhúzott honlapkészítés közben, hogy majdnem atomvillanást idézett elő.
  • czky
    kávéztam és cigiztem :)