127
Beszélgessünk!
-
lord nihilus #127 Adatbázisrendszerek megvalósítása I. --> 2
Mesterséges intelligencia alapjai --> 3
^^ -
Tsol #126 Horgászversenyen különdíjat kaptam a legkissebb kifogott súlyért. -
#125 Ma reggel nem a kakas keltett, hanem egy fél plafonnyi hungarocel amolyan szőnyegbombázás módszerrel, ami engem támadott le direktbe, mivel pont az ágyam felett lazult fel a ragasztás. -.- -
n3whous3 #124 Szombatom jó lesz, az fog történni ^^
Egyébként helló :) -
#123 álmomból fölriadva spontán dugás, költöztetés, szavazás, költöztetés utáni 1-2 doboz kirámolás, dugás, most gépzés, és aludnák:c -
#122 szavaztam :D -
#121 -
#120 aludtam ma:) -
#119 Amig suliba jársz és nincs ott olyan barátnőd mint Xenonnak, ez valóban pozitív -
#118 beteg lettem -
#117 A sulim megnyerte a városi foci bajnokságot!!! yyyeeeee FootSz. -
#116 abba nincs semmi izgi :D -
#115 Inkább azt kellett volna ide írnod, hogy nyitottál két tök jó topikot! :D -
#114 fúúúúúúúúúúúúúúúú azta mi történt ma velem, reggel elmentem a gimibe egész nap csak döglődés volt, de angol óra után,ez volt az utolsó óránk még nem mentem haza maradtunk a barátnőmmel beszélgettünk meg a szokásos ondolom nem kell részletezni lényeg a lényeg mondta a hogy a hétvégén nem is szeretkeztünk...mondtam neki: hát ja.
erre ő:
jó hát akkor most bepótuljuk
-itt és most?
-ja
-van gumid?
-hát most nincs de megpróbálok szerezni egyet... elmentem a mákszembe és vettem egyet.
elkeztünk témázni a szekrénybe...mit ne mondjak elég kényelmetle volt de jól esett...szal.. még az előjátéknál tarttunk amikor kinyílik a szekrény az egyik oszt. társam volt hogy ő csak a kabátját akarja kivenni..szerencsre semmit se látott mert akkor még csak csókolztunk. elég jó nap volt :D -
#113 yó volt millenárisban a verseny :D -
#112 Egy jót dugtam az asszonnyal. -
lord nihilus #111 még mindig élek...
-
#110 ööö -
szabolcsi #109 ma reggel úgy kezdődött, hogy péntek. és ez jó. -
#108 még nem történt meg, de ma este megyek a Godspeed skateparka, és egészen reggelig korizok. -
lord nihilus #107 még élek... -
#106 hugyozás után rántodtam ketőt a börkén -
#105 Felébredtem -
Braveheart #104 Milyen jó dolog történt velem ma? Kb annyi hogy nem esett a fejemre egy meteor... -
#103 hát akkor jobbulást:) -
#102 nem voltam ma suliba, holnap se megyek, sőt mi több az is valószínü, hogy egész héten! ez eddig jó!
de most jön a rossz, beteg lettem -
Errant #101 Reggel elértem a buszt! Igaz futottam egy kicsit. -
#100 én is -
Errant #99 hazaértem! -
#98 nem mentem suliba -
#97 mekhalt a net 3 napig, asztán mostmá kicserélték a modemet -
#96 egész éjjel hálózatott építettünk az OBI áruházban, kb. 38 órája nem aludtam semmit... remélem, ma este sikerül kipihennem magamat -
#95 beértem -
#94 -
dieselG #93 Megnéztem a napfelkeltét reggel és a naplementét délután Hortobágyon.. ahhh.. -
#92 már 1 hete csak edzek mint állat (ma is), és már fáj mindenem, ahelyett, h jobbank érezném magam... -
#91 forgatuk a következő filmünket -
Derelye #90 Sziasztok! Levelet gereblyéztem kb 100nm-en aztán hátrahordtam talicskában egy rothasztó helyre a kertünkben. Aztán tvztem gépezek. és nem fogok bemenni 3ra a suliba rendet rakni a teremben mer of atzmondta (festettéék a termet). Vasárnap van csókolom.... -
#89 Majdnem darabokra vertem ezt a kib... gépet, mert anyira felhúzott honlapkészítés közben, hogy majdnem atomvillanást idézett elő. -
#88 kávéztam és cigiztem :)