907
-
#627 Naggggyon uncsiiiii!!! Én most temettem el a sorozatot..ez a maffia vonal..:S brrr kevés és morbid humor, inkább fárasztó mint szórakoztató... nekem off. -
Kosadzk1 #626 4. az eleje még jó volt utána meg már ugyanolyan unalmas gagyi lett mint a 5. de kiváncsi vagyok mit hoznak ki a következő évadra. (első 3 évad rohadt jó volt csak azért néztem végig az utána lévő 2 elég gyenge évadot) -
Monoton #625 Durva volt az évadzáró :) Celia meg a csapata az teljesen kész :DD
Egyébként ez az évad pont olyan volt mint a 4. Nekem nem tetszett, de maradok köv évadra is. -
Kosadzk1 #624 évadzáró kemény volt :D -
#623 mmoldovai köztársaság))) -
#622 Koppenhága :) -
Monoton #621 Dánia :D -
#620 mehetnének hollandiába -
#619 sztem megint országot váltunk:) amerika és mexikó után most jönnek kanadába:D -
Monoton #618 Biztos lesz új évad már tavaly berendelték. -
#617 szeirntem meg nem lesz több évad:)
legalábbis ha ilyen szar lesz akkor ne legyen:) -
#616 szerintem ugorni fogunk az időben és nem lesz válasz a következményekre... -
#615 szerintem nancy magára vállalja és a következő évad a női fegyházbeli szenvedéseit mutatja bé'.... -
#614 ehh...
Azt hittem 12 részes. a 13. vége komoly lett. Következő évadban lesz magyarázkodás :Ð -
#613 most daráltam le.
hát a vége tényleg durva)))
Anyja fia)))..... -
#612 mekkora jó volt a vége
egy tragikus...
autó balesetben?
Vagy talán repülőgép
szerencsétlenség?
Vagy talán....
páááááááf
-
#611 ja -
#610 13-dik az évad utolsó része? -
#609 kint a 13-as felirata... -
#608 jó évad volt az 5. igaz valami nagyobb dobásra számítottam a végén, de Shane tényleg beteg. ez a nyári iskola betett neki rendesen :Ð -
#607 "ütős" lesz a vége nyugodt lehetsz -
#606 Elég pro módon hazaküldte a bulizós népeket xD -
#605 nahjó, Shane egy beteg o.O
uccsó részre nagyon kivi vagyok, így feliratra várva:D remélem kitalálnak vmi nagyon ütőset -
#604 11.rész kúrvajó:) Dougék nagyon keményen nyomjákxD
Celia meg...WTF?! már ő is? lol -
#603 évadzáróra reagálva
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nah, most volt nagy Shane a medencénél :) -
#602 Nancy nem kicsit bekeményít
Shane tényleg jó volt:D de kicsit beteg elméje lehetxD azok alapján amit a bátyjának mondott...
Celia meg beszpohatná már végre -
#601 Ne haragudjatok, agyon sajnálom a dolgot! Tényleg bunkó voltam, elnézést kérek és köszönjük a feliratot!!! Kösziiii! :):) Tudom nem mentség, csak kicsit ideges voltam, mert most szigorlatoztam és ez a pár hét húzós volt...tényleg bocsika. -
#599 Nancy nem vacakolt a pisztollyal...
Shane a medencében hatalmas volt -
#598 de deja vu-m van. pedig tudom, hogy ilyen vita még nem volt sg.hu-n... -.- -
#597 egyelőre egy forintot sem fizetsz hogy megkapd a feliratot, nincs határidő amire az illetőnek el kell készítenie. örülj hogy egyáltalán van. -
saddi #596 három hetes lemaradásban voltak a feliratok, amikor megkértek, hogy csináljam. múlt héten mást is fordítottam, nem csak ezt. így is a felkérést követő 5 napon belül megcsináltam úgy, hogy van bőven más dolgom is. nyugodtan fordíthattad volna te is, és akkor nem kéne annyit várnod a feliratra.
elégedetlenki tudnak sokan, de amikor a seggük alá tolnak mindent, egy köszi beírására se veszik a fáradtságot... (hogy én is sírjak kicsit, ne csak ti) -
#595 Hűűű tényleg kész van...nahát csak 1 hónapot kellett várni rá...bocsika hogy szóvá tettem és az angol tudásom köszöni szépen jól van..és nem sírok csak említést tettem az engem zavaró dologról no.. :)ha meg zavar az ilyesmi akkor ne gyere fel elolvasni..:) XD -
#594 Nem értem miért kell sírni
tanulj meg angolul vagy csendben várj
amúgy meg már kész van
megnézted mááááááááááááááááár? xD -
#593 Mikor lesz már a 10-es részhez magyar felirat? Ezer évet kell várni, hogy elkészüljön...:S -
Monoton #592 Ja eddig ez az évad legjobb része, kár a végéért. Iszonyatosan szenvedősek a részek. -
#591 bááz, Andy hogy rácuppant Nancy csöcsére kúrvavicces volt:D:D -
#590 jah
végre emberi feje lett :) -
#589 már van:D
Andy végre lekapta azt a szakállt:D -
zotja #588 8 ashoz magyar? -
#587 Van angol felirat a 9es részhez. Nézzétek! Szerintem eddigi legjobb rész ebben az évadban. Végre történik valami.