Asterix And Obelix XXL 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elöre is kösz
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Sziasztok!
Segítsen nekünk valaki! Elakadtunk a játékban...de nagyon. Mi még csak az XXL-t játszuk,és azon belül az egyiptomi pályán vagyunk, annak is a legvégén. Az ott lévõ böszmével nem tudunk mit kezdeni. Tudjuk ugyan, hogy mit kéne csinálni, de az lehetetlennek tûnik. Ha valaki tud egy könnyû megoldást, vagy bármit, amivel tovább jutnánk, akkor kérem írjon nekünk.
Köszike
Sajnos még sem indul. Segítsetek!
Letöltöttem a fúlós dvd-t (4,5GB) a lányomnak és nem tudom elindítani. Mindig az eredeti lemezt kéri. Elolvastam az összes beírást, és nem tudom, hogy hogyan kell bemountolni tetriscpl.exe-be (gondolom ez az, amit a "7 hozászolásba írtak tetris emu) az ast-xxl2.tdf fájlt. Ki írtam lemezre a játékot és úgy is az eredeti lemezt kéri. Segítsetek, hogyan kell elindítani a játékot. De kérlek, ne használjatok ilyen szavakat, hogy mountolás mert nem tudom mi az.
Köszönöm elöre a segítséget.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Letöltöttem a fúlós dvd-t (4,5GB) a lányomnak és nem tudom elindítani. Mindig az eredeti lemezt kéri. Elolvastam az összes beírást, és nem tudom, hogy hogyan kell bemountolni tetriscpl.exe-be (gondolom ez az, amit a "7 hozászolásba írtak tetris emu) az ast-xxl2.tdf fájlt. Ki írtam lemezre a játékot és úgy is az eredeti lemezt kéri. Segítsetek, hogyan kell elindítani a játékot. De kérlek, ne használjatok ilyen szavakat, hogy mountolás mert nem tudom mi az.
Köszönöm elöre a segítséget.
Az arénás részeken jól jönnének .
Valszeg csak dupla ugrás kell ,de nem tudtam elkapni az ütemét...szerintem .
A darazsas pályának mi is a neve? Most nem ugrik be, mert én régen jáccottam, de sztem max dupla ugrás van, az meg 2x az eredeti ugrás gomb egymás után. Én más ugrást nem tudok...
az introra rájöttem már közben én is .
A billentyûkiosztást hagytam ,meg lehet szokni .
Kérdés : mire jó a félkarú rablóhoz hasonlító "automata" a pályán .
Megtekerem fogy valamennyit a pont a jobb felsõ sarokból ,de nem látok változást .
Mire jó amikor a pályán felszedek olyan cuccost hogy "3x" ; "10x" .
Egyenlõre ott vagyunk elakadva ahol a darazsas bárkával kell átmenni a túlpartra majd az ezt követõ pályán miután elintéztük az összes ellent , megnyílik az átjáró és valamilyen billentyûkombinációval kellene átugrani a túloldalra .Na ez nem megy egyenlõre :)
Ha vki tu írni cheat-et, írjon!!!!!!! Mert az utolsó pálya nekem már nem megy. :(
Még nagyon az elején vagyunk a kisfiammal .
Tegnap telepítettem fel mûxik is .
kérdések :
1, minden indításnál nagy intro .le lehet valahogy lõni ?
2, mûködtek frankón a controller billentyûk ,játszottunk is egy keveset még
az este , de aztán a kisfiam nyomkodhatott el valamit mert az ugrás
helyett csak körbeforog a figura nem csinál semmi mást .
Végignyálaztam már a beállításokat ,de nem találok rá választ mert ott
be vannak ugye állítva az alapértelmezett gombok .
3, hogy lehet változtatni a billentyûkiosztáson ?
4, Miért nem akar mûxeni gamepaddal ?
5, Nincs hang a játék alatt .( egyébbként más alkalmazásnál van ). Ötlet ?
6, és végül miért olyan nagy a telepítõ ha csak 1 giga körül installál ?
a játék egyébként megtetszett elsõre de azt hittem hogy egy dvd-s telepítõ után komolyabb lesz a kidolgozása az irányíthatóságnak .
Nállunk is megy a game ... ha valalkinek nem menne, akkor arra kell figyelni, hogy írjátok ki az iso-t vagy pedig semmiképpen ne Daemon toolsal legyen mountolva, nekem addig sz@rakodott amíg ki nem írtam ...
Viszont elakadtunk :) Van valami böszme nagy állat aki tûzgolyókat dobál ... elõtte egy kötélpályán kellett nyomulni, most pedig van 3 fény, amiket a szörny letaposott és lejött középen valami cucc amibõl pengék állnak ki ... is énnin nem nagyon tudom hogyan tovább ...
Tudom hülye leírás de nem én játszom vele, csak ennyit láttam az egészbõl ...
Tud valaki segíteni, hogyan kell továbbmenni? Hogy kell kicsinálni a szörnyet?
Elõre is köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
tegnap csodálatossan nyomtam a gamét egy picit,de ma az istenért se tudom elindítani.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
ma mar ment, de most pl keri acd-t mikor bejon a kep.
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
bena voltam es veletlenul lezuztam.
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
és asszem Tetris emus, nem? mert ha olyan, akkor tutkó mûxenie kellene!