Andromeda (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A logikai bukfencei miatt (is) gyenge a sorozat (no meg a storyline ...)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én azt mondtam ,hogy ez ,ha jobban megnézzük nem scifi...És ne is így kezeljük {}emiadt::::<#alien>#alien><#alien2>#alien2><#alien>#alien>
Nem volt tanúlság, komoly konklúzió, mély érzelmek, érdekes tudományos elméletek, realisztikus misztikum, komoly storyline-ok, fejlõdés és/vagy jellemfejõdés, logikus univerzum, logikus hajó logikus utánpótlás(nélküliséggel <#idiota>#idiota>), túlzásba vitték az áltechnikai megoldásokat (átregulálom a miazzizét <#idiota>#idiota>) szóval az egész olyan volt, mint ha vették volna a Star Trek legrosszabb tulajdonságait, és összegyûrték volna egy hatalmas történet és logikamentes sorozatba.
Estimesének és agyatlan kikapcsolódásnak jó, igényeseknek is lehet szórakoztató, ha úgy kezdenek hozzá, mint egy homemade valamihez
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Két külön fogalom!!!
Szerintem ne hasonlítsuk a kettõt!!! --- össze
REAL MADRID
PL.:Ez nem olyan jólfelépített mint a star track (összefüggések,technologiai kiépítettség....stb)és azt is meglehet hagyni , hogy az eleje csak azért nem volt rossz mert sok volt a ködös részlet (végtére ennek is csak az a célja hogy növelje a nézettséget 😊Hiszen ha jól vettem ki mrzed001 is "látta"😊
De mégis van ebben valami olyasfajta váltás ami már nem mint scifi ,hanem mint estimese állítja be a sorozat részeit (lásd::toronyba zárt lány:.aki valólyában gonosz biomellényeket kötögetõ öreg idegen nénike 😊
Míg a star track , az emberek belsõ problémáival "aktuális" gondolataival foglalkozik::::Ez nem aktuális hanem idõtlen problémákat hoz felszinre😛
De ti tudjátok hogy nektek mi tetszik (De van ami nem attól jó mert minden passzol ::: hanem attól ,hogy rádöbbent : mi nem <y>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
REAL MADRID
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hát a zárófilm!!:...Lehetett volna jobb is!!!<#gonosz3>#gonosz3><#rinya>#rinya><#shakehead>#shakehead>
REAL MADRID
Az igaz hogy az elsõ két évad volt a legjobb majd jött az eröltetés.
De az ötödik évad nekem nagyon bejön!!
REAL MADRID
Kár érte...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
REAL MADRID
Még mindig jáccccák!!!
REAL MADRID
Mrzed: Vegeta messzemenokig egyetert. :]
Hát mostmár van!
Mindenkinek jó fórumozást!!!
REAL MADRID